Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Two Guys A girl And a pizza place

mexinth

Öne çıkan mesajlar

bildiginiz gibi cnbc e de uzun bir süredir tekrar bölümleri veriliyordu bugün ilk kez yeni bölüme ve kaldığı yerden devam eden bölüme rastladım haliylede izledim
bildiğiniz gibi johnny sharon a pizzacıda tam evlenme teklif ettiğinde pete camdan sharon a bakıyordu o sırada shaorn pete i görüp ağlayarak ve koşarak tükkandan çıkıodu sonra kalıodu. şimdi devam edio
ashley acaip feminist çıktı berg un evine taşınmış nası berge laf geçirio izlemek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu izlediğim bölüm bayağı bombaydı yani senaristler oturup kalkmış düşünmüş taşınmış bu diziyi nasıl kaosa sürükleriz demişler böyle gzel bir durum ortaya çıkmış

siz siz olun eyfel kulesinin tepesinde tanımadığınız insanın yanıan valizinizi bırakmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bi an icimde bir helecan oldu ve sanki sanki kalbim yerinden cıkacaktı ba$lıkı ve ilk yazıyı gorduumde ama demek ki bu sadece bir alegoriymi$ ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
UP UP

4 sezonu da indirdim izledim tekrar. Böyle süper dizi var mı ya.. Komedi dizisi arayanlara tavsiyemdir. Her karakter birbirinden bomba, her bölüm birbirinden güzel. Özellikle Berg ve Irene hastasıyım. Ama kayırmamak lazım, dediğim gibi her karakter ayrı bomba. :)

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 15:02 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bir dizi, benim hoşuma gitti. digiturk'te izliyorum daha yeni.

belki de sharon'un monk'ta asistan rolü yaparken çok sevdiğim için de bu dizi başka güzel geliyor bana.

mirage'in bu günlerde çok cesaret isteyen bir işi yaptığı için de tebrik ediyorum. neyse ki vizyon bölümü :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...