Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sc2 organizasyonlarda lan desteği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu intelin organizasyonu gibi organizasyonlarda 2 oyuncunun lan dan oynaması sağlanıyor sanıyorum. bu hakkı blizzardan kim nasıl yada hangi ad altında alabiliyor? bu konu hakkında detaylı bilgiyi nereden nasıl bulabilirim?
Mesaj tarihi:
büyük organizasyonlar için LAN desteği olan client yapacaklarını söylemişlerdi; ki yaparlar sanırım bugünden sonra.

bi posta atıp sormak lazım şartları nelerdir diye. ucuza verecekleri bişe olduğunu sanmıyorum ama.
Mesaj tarihi:
battle.netten oynanıyor.

sc ile ilgili her forumda battle.net forumu dahil LAN desteğinin olmamasından yakınılıyor, LAN destegi verecegini söyleyen blizzard hala bunu gerçekleştirmiş değil.

Şu an amerika'da birçok LAN turnuvası düzenleniyor, şehirler eyaletler bazında hepsi de internet üzerindendir.
Mesaj tarihi:
peki bnet nasıl yapılıyor? aynı ip ten mi farklı iplermi? bw de aynı ip ten oynanmıyordu. sey ıcın dıyorum

bugun bi organizasyon yapmaya kalktık diyelim.

a vs b yi oynamtk ıcın aynı alanda 2 farklı adsl mi gerekiyor?yoksa tek baglantıdan oynayabileceklermi?
Mesaj tarihi:
huun said:

büyük organizasyonlar için LAN desteği olan client yapacaklarını söylemişlerdi; ki yaparlar sanırım bugünden sonra.

bi posta atıp sormak lazım şartları nelerdir diye. ucuza verecekleri bişe olduğunu sanmıyorum ama.

Parayla vermiyorlardı.
Blizzard'dan bir yetkilinin gelmesi gerekiyordu en son.
Mesaj tarihi:
en iyi ihtimal gelecek adamın yol, konaklama, yeme-içme masrafını kitlerler karşı tarafa.

wow arena için ESL'den epeyce bi para istemişlerdi, ESL de "hadi len" çekmişti. bi de büyük organizasyon konusuna epeyce vurgu vardı okuduğum yazıda. bizim gibi adamların işi değil gibi.
  • Yeni Oluştur...