TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bu intelin organizasyonu gibi organizasyonlarda 2 oyuncunun lan dan oynaması sağlanıyor sanıyorum. bu hakkı blizzardan kim nasıl yada hangi ad altında alabiliyor? bu konu hakkında detaylı bilgiyi nereden nasıl bulabilirim?
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 saglanmiyor, battlenetten oyniyorlar bugun hatta rezil oldular nada dc yiyince adsfasdf
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 büyük organizasyonlar için LAN desteği olan client yapacaklarını söylemişlerdi; ki yaparlar sanırım bugünden sonra. bi posta atıp sormak lazım şartları nelerdir diye. ucuza verecekleri bişe olduğunu sanmıyorum ama.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Viktor said: saglanmiyor, battlenetten oyniyorlar bugun hatta rezil oldular nada dc yiyince adsfasdf aynı mekanda bu nasıl gerçekleşiyor?fakrlı ip gibi birşeymi?
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 battle.netten oynanıyor. sc ile ilgili her forumda battle.net forumu dahil LAN desteğinin olmamasından yakınılıyor, LAN destegi verecegini söyleyen blizzard hala bunu gerçekleştirmiş değil. Şu an amerika'da birçok LAN turnuvası düzenleniyor, şehirler eyaletler bazında hepsi de internet üzerindendir.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 peki bnet nasıl yapılıyor? aynı ip ten mi farklı iplermi? bw de aynı ip ten oynanmıyordu. sey ıcın dıyorum bugun bi organizasyon yapmaya kalktık diyelim. a vs b yi oynamtk ıcın aynı alanda 2 farklı adsl mi gerekiyor?yoksa tek baglantıdan oynayabileceklermi?
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 oynarsın abi aynı baglantıdan 2010 yılındayız xP
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Oynarlar, oyun bağlantıyı ip ve porta göre kuruyodur muhtemelen. Aynı ip'ye de olsa farklı portlara gelir bağlantı falan. Aradaki bütün işleri router ayarlar.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 huun said: büyük organizasyonlar için LAN desteği olan client yapacaklarını söylemişlerdi; ki yaparlar sanırım bugünden sonra. bi posta atıp sormak lazım şartları nelerdir diye. ucuza verecekleri bişe olduğunu sanmıyorum ama. Parayla vermiyorlardı. Blizzard'dan bir yetkilinin gelmesi gerekiyordu en son.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 selam, yetkili ihtiyaci varmis? http://gamerinvestments.com/video-game-stocks/wp-content/uploads/2009/01/dj-hero-bobby-kotick.jpg
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 en iyi ihtimal gelecek adamın yol, konaklama, yeme-içme masrafını kitlerler karşı tarafa. wow arena için ESL'den epeyce bi para istemişlerdi, ESL de "hadi len" çekmişti. bi de büyük organizasyon konusuna epeyce vurgu vardı okuduğum yazıda. bizim gibi adamların işi değil gibi.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 çok büyük bir bomba ile geliyorum. Coming soon
doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,4938746 Bu konuyu konuşmuştuk, huun hatırlayamadı herhalde.
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu arada biz evden oynuyoruz aynı bağlantıyla 2 kişi bnette
Öne çıkan mesajlar