adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 deil şekilde almak istiyorum zaten dolaşıcağım yer cadde olur en fazla kadıköye giderim bostancıdan bide arada bostancı kayışdağı yapıcam ama herkes vazgeçirmeye çalışıyo atv'den hadi sevgili patinaj patileri şu kardeşinize bi güzellik yapın atvnin güzelliklerini sıralayın bana güzel güzel fiyatlar verin ramazan ayında bi çocuğuda daha mutlu edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 motor al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ihtiyacın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ihtiyaç şu şekilde var evde araba yok hatta bisiklet bile yok e araba alıcak kadar parada yok mobilette sevmiyorum atv istiyorum 2 dk okula rahat gidip geliyim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ayrıca bence atv > motor niye? 4 teker kışın kullanmak istersen üstü kapatılabiliniyor bir motorla yaklaşık aynı benzini tüketiyor trafikde daha rahat farkediliyor daha çok eşya taşıyaibliyorsun böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 atv ile trafikte beklersin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 evet böyle de bir şey var ehe motora göre iri ama arkadaş fazla trafiğe girmeyecek galiba evden okula okuldan eve bir de arada sağa sola gidecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Almazsan adam degilsin. Topsun ibnesin totossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Fistan said: lan! bu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 BabacumMostors said: evet böyle de bir şey var ehe motora göre iri ama arkadaş fazla trafiğe girmeyecek galiba evden okula okuldan eve bir de arada sağa sola gidecek gibi evet aynen öyle olucak ilk başta ucuz olduğu için kanuni aliyim dedim sonrasında 6 ay sonra sanayi ile kanka olursun dediler bi tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Selam, DEVRİLMİYOOOO :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 kanuni alana takke ve sakal hediye ediyorlar.. cevşen opsiyonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Şehrin gürültüsünden arazi olun! http://www.apachi.com.tr/atv150off.html Bu ne lan resme 2. el koymuşlar sanki; http://www.apachi.com.tr/apa600.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Şu fiyata şunu buldum dediğin var mı banada bir anda mantıklı gelmeye başladıda. Birde üstünü kapatabilmek baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 1200'e var 15000'e de var ama işte dediğim gibi sanayi ile kanka oluyomuşsun sonrasında falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Abi araba kadar pahalı değil diye başlıyorsun 15000 diyorsun yapma böyle şeyler :D Bırak kendini nerdeyse ben ikna oluyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 15000'e de var diyorum ona bakarsan milyon dolarada araba var:D 2000'e gayet kullanışlı güzel bişeyler alabiliyosun yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 http://www.yeniresimler.net/data/media/312/atv_motor_resimleri%20(10).jpg alınırki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 karı kız çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Türkiye harici nerdeyse tüm Avrupa ülkelerinde atvlerin trafikte kullanılmaları yasaktır. Türkiye de ise, atvlere sırf vergi alabilmek için izin verilmektedir.Asfaltta atv kullanmak çok tehlikelidir. Durmak,manevra yapmak, asfallta özellikle 50+ km/h hızlarda çok çok tehlikeldir. Motive edebildimse ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 onun yerine piaggio mp3 al.. inan bana cok daha fazla keyif alirsin. atv den cok daha guvenlidir asfaltta scooter. atv ile kaza yaparsan ustunden atlayip kacman zordur, ama motordan daha rahat kurtulursun. yuksek hizda ise atv ile kaza yapman daha olasidir. onu 3 tekerlekli bir maxi scooter ile, cok daha rahat hatun yaparsin ayrica da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 piaggio mp3 dediğin 16-17bin tl fiyatı var adam araba alacak param yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Reksa said: karı kız çekersin. sinek böcek ve turbo şahin çekersin. karı kız çekmen zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 alınası bir şey değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar