Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hani bu gün yağmur yağacaktı!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet öle diyolardı hava tek bulut yok metoroloji yanıldı yada öğlen felan yağabilir bilinemes :)[signature][hline]yer=kadıkoy
mekan=sukru saracoglu
o 55 bin sosisliden biri
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe

Mesaj tarihi:
Bazı bölgeler tahliye edilebilir önceden falan demişlerdi tv'de. Ama istte kimi nereye tahliye edecekler bilmiom. Her taraf adam kaynıyo zati :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Mesaj tarihi:
oha nasıl yok? beşiktaş civarında feci yağdı demin. ekşi sözlükte de yazmış millet birşeyler.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Mesaj tarihi:
o site zaten devlet meteoroloji ve kaç gündür bugün için yağmur var diyip duruyordu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
şuanda yağiyor hala gayrettepede yogun bi şekilde =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.

[Bu mesaj avp tarafından 16 Ağustos 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 16 Ağustos 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
appriantience.

Aklıma şey geldi, Discovery Channel'da bir belgesel vardı.

"Merhaba!"
"Kşlmetlatorişa!"
"Benim adım Kjementoliaorntma!"
"Jrtomanteshahroğla hrbanteiaragl Kjementoliaortnma!"
"Annemin dilini konuşan 4 kişi kaldı."
"Madreomaotkmala diloanbtea kknşabulamantkia 4 nt nfhabolia fhrsb."
"Ama bu dili seviyorum..."
"Hebaboliolala bupalobilosfbrhgh diliobtenta skvmateriyoreumxzatroğp."

"Appriantience" öehrerrrrgh.
Apprentice olm n'aptın.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
said:
Deluna, 16 Ağustos 2004 13:45 tarihinde demiş ki:
M2 100 kg yağmur yağdığını düşünüyorumda :) Düşünmek bile istemiyorum.

zaten 10cm yüksekliğe tekabül ediyo korkmayın[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
saat 18:00 dan sonra yağacak dediler. biraz dikkatli dinleyin haberleri :)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
  • Yeni Oluştur...