UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Afedersin de öyle kafana göre topu tutarsan yersin sarı kartı öyle aptalca bi mantık mı var refleks diye. Faule maruz kalmış olsa kabul ederim şu dediğini,faul yapıldı o da nasıl olsa faul çalıncak diye topu tuttu dersin ki onun bile örnekleri var faul çalınmayıp sarı kart yendiği. Volkan Şen biliyor yaptığının sarı kart olduğunu siz hala savunma peşindesiniz inanılmaz, o zaman ben gelip ağzının ortasına çakayım yumruğu ondan sonra pişman bi yüz ifadesiyle takılayım ortalıkta bir anlık refleksti diyeyim? hakem yorumları Serdar Tatlı: "Skandal yönetim" Ahmet Çakar : "Skandal bir yönetim sergiledi" Ali Aydın : "Kırılma anı Kırılma anı Bursaspor 10 kişi kalmadı Dakika 44... İlk yarı bitiyor. Bursaspor'un yaptığı atakların hepsinin içinde olan Volkan Şen, sarı kartı olduğu halde topu yorumsuz şekilde elle kesmesinden dolayı ikinci sarı kartı görmedi. G.Saraylı futbolcular bu pozisyona uzun süre itiraz etmesine rağmen hakemin kararı değişmedi. Ve daha onlarca örnek var konuyla ilgili.... Ha ama yukarda daha önce de söylendi olay hakem falan değil yani Galatasaray kendi sahasında Bursaspor'a adam gibi şut çekemeden pozisyon bulamadan kaybetti. Maç boyunca topla oynayan takım Galatasaray olduğu halde. Kornerlere çalışılması lazım denmiş de zaten çalışılmış bütün kornerler,duran toplar tehlike oldu ama ittiremediler topu kalenin içine. Rijkaard'ın da hataları olmuştur elbette ama ben kesinlikle gönderilmesine karşıyım,Rijkaard gönderilince yerine kim gelicek ki sanki sezon başlamış etc, ayrıca adamın da haklı olduğu acı bi gerçek var ki elindeki kadro gerçekten kötü. Geçen senenin sakatlıklar yüzünden başarılı olamamış kadrosuna alternatif takviyeler yapılıcağına kritik oyuncuları satılıp yerine sakat oyuncular alınmış. Topal yerine Cana geldi adam sakat, Keita gitti yerine pino+serdar özkan geldi 2 si beraber çıksa sahaya keita kadar iş yapamazlar... Bursaspor güzelce çalışmış dersine Arda+Kewell'a iyi çalışılmış kademeli defans anlayışını oturttular Baros'a da birebir takip vermiş Ertuğrul Sağlam böylece Galatasaray'ın eli kolu bağlanmış oldu. Tehlike yaratıcak başka oyuncu yok çünkü sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ilk defa takımın kornerleri direkt olarak ceza sahasına ve etkili bir biçimde kullandığını gördüm üstelik bir kanattan arda, diğer kanattan kewell kullandı sağ-sol kanadı tanımını yapamayacağım için şöyle izah edeyim, ortayı topun yönü kaleye doğru olacak ve altı pasa düşecek şekilde ayarlamışlar bu kornerlerden çok rahatlıkla 2-3 gol çıkabilirdi, zira senelerdir fener bir gram top oynamadan bu karambollerle puanlar topladı fakat taç sorununa halen daha çözüm bulunamamış, hala her taç atışımız rakip için süper bir kontra atak fırsatı maçın en iyi adamı görüntüsü veren barışı neden oyundan çıkardı anlayamadım ufuk yetersiz olmasına rağmen ( çünkü çok az maçta forma şansı buldu ) aykuttan 10 kat daha iyi kaleci, belli ki aykut için yapılan eleştirileri çok okumuş, bu yüzden her yan topa çıkmaya ve oyunu sürekli ceza sahası yayına yakın oynamaya çalıştı, bana göre ilk çıktığı yan top hatalıydı, kalesinde kalmalıydı, ama bende aykut gibi olmayayım diye hemen zıpladı arda pasifize edilmiş, buna paralel olarakta ayhan abisiyle birlikte ikisi de oldukça keyifsiz ve isteksizdi, şimdi yapılması gereken derhal kaptanlık pazubandını ondan alıp bu işi layıkıyla yapabilecek birine vermek, benim adayım kewell veya neill baltanın ne kadar balta olduğunu geçen sene sık sık dile getirmiştim, saolsun oda beni hiç yanıltmıyor ali turan gerçekten futbolcu mu ? eğer öyleyse topa neden atom bombası muamelesi yapıyor anlamıyorum, Allah kimseyi SARBİ'siz bırakmasın baroş çok istekli ve arzulu gözükmesine rağmen hakemle ve rakiple anlamsız didişmelere giriyor, bu da daha tam hazır olmadığını gösteriyor, adam gibi bir hakeme rastlarsa kesin atılır kewell elinden geleni yaptı, ama 65. dakikadan sonra oyundan düştü Galatasaray'ın düzelmesi çok zor, çünkü yöneticiler hala olayın farkında değiller, halen daha kötü birşey yok diyorlar, 2 mağlubiyet olabilir diyorlar, herhangi bir önlem almayacağız diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bizim türk futbolcusu anlamıyor 4-3-3 ten yada taktikten felan.onlara ya SALDIRIN HURRA diyecen yada KAPANIN LAN diyecen başka birşeyden anladıkları yok.bknz uefa kupası,gs nin son şampiyonluğu ve milli takımın son avrupa şampiyonası. bir örnekte beşiktaş.10 yabancıyla çıktılarında canavar gibi oynuyorlar ama 6 yabancı ile çıkınca bir türlü oynayamıyorlar 4-3-3 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 maçın en iyisi barış ise ben de en iyi gs taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 neyse, uzattım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hakem gsyi öldürdü resmen ilk yarı bursa hiç bişe yapmadı normal sartlar altında ilk yarı gs 2-0 önde bitirmeliydi ilk yarıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar