Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel Extreme Masters GamesCom Day 4 + Nada vs TLO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne yapsın adam başka. dimaga da banelinglerle götürüyordu turu az kalsın. ikisi de kahpe adamlar; ama morrow daha iyi :D

şaka bi yana gerçekten bazı balans ayarlamaları gelmesi lazım. terrible terrible damage olayını kaldırmaları lazım.
Mesaj tarihi:
morrowa saygım 0 artık.

kazanmak için çirkeflik yaptıgını kendi bile itiraf etti.

turnuva kazanırsın saygı kazanamazsın böyle..
Mesaj tarihi:
blizz bile kabul ediyor "oyunda aşırı güçlü bi' build (diablo'dan bahsediyordu o sıra) olursa oyuncular ona üşürür, bu oyuncuların suçu değil. o yüzden süper dengeliyoruz, peçliyoruz, go blizz!" diye. morrow ne yapsın?
Mesaj tarihi:
abi kazanırsa kazansın umrumda değil, kazanmak için her yol mübah zaten.

bütün oyunlarda sadece turtle yaparak ya da mass reaper yaparak oynadı . benim söyledigim saygı duymuyorum bu herife olay bu.

benim saygı duymamam nedeniyle de isminden cisminden bi şey kaybedecek de değil.

ama benim için bundan sonra turnuvalarında her türlü çirkefliği bulunduran bi oyuncu olarak kalacak.
Mesaj tarihi:
amma duygusal yaklaşmışsınız olaya ya. bunlar artık turnuva oyuncusu, kazanabileceği bir taktiği "ayıp olur ya yapmayayım" diye görmezden gelirse, saygınlığını asıl o zaman kaybeder. kazanmak için oynayacaklar tabii. kuralların dışında çıkmadıkları sürece olması gereken budur zaten.
Mesaj tarihi:
e tamam nerd gibi devam etsin bole morrow anca rakiplerinin fanları karşısında ezilmeye devam eder bu şekilde zaten. işin community yanını da biraz hesaba katmak lazım. dimaga yenildiği halde son röportajında bile cok keyifliydi fanlarının hazırladıgı pankartı falan görünce
  • Yeni Oluştur...