McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 A4tech var bende. zırt bırt köşeler falan kaçıyo. Kendi kendine dolanıyo altları falan. İlk başlarda az oluyodu şimdi daha çok olmaya başladı. lensini falan temizliyorum ama ne fayda. Oyun falan da oynatmıyor. Napsam?[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bende microsoftun optic mouse unu almıştım hemde bir bana bir de kardeşime aldım bizdede aynı sorun oluyordu.araştırdım bana dedilerki mat ve tek renk bir mouse pad kullan.ben şu anda koyu mavi bir mouse pad kullanıyorum.Problem kısa bir süre devam etti ama artık çok ama çok nadir oluyor. Yani sorun mouse pad inde olabilir.Düz bir renke sahip bir mouse pad dene.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya bendede var bi optic mouse ( bilg le birlikte hediye etmişlerdi . markasız ) benimkide bazen kendi kendine köşelere kaçıo :) demekki genel sorun bu :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bendede ara sira benzer problem oluyor bunun ciki$ sanirim USB'yi PS/2 yapan kabloya bagli mouse'un kismindan oluyor(cunku ben onu her kipirdati$imda geri duzeliyor), mouse pad'le alakasi oldugunu sanmiyorum (ki optic mouse'larin uretili$ sebebi zaten mouse pad kullanilmamasidir :p)[signature][hline]Gecmi$i golgeye teslim ettim ve $imdi golgeler takibimde, ardimda bir yigin manzara. Sorgusu ba$ladi yarinin ufukta gun batmakta, her geli$in bir gidi$i mechule farz ederim sorgumu kesin. Gun donumunde siradaki gelsin golgemi karanliga teslim edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 en iisi git bi tane kablosuz mause al kurtul bu dertlerden.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe [Bu mesaj Efecik tarafından 16 Ağustos 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 en iisi git bi tane kablosuz mause al kurtul bu dertlerden.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kullandığın yerinde baya bi önemi var ahşabın desenlerinden oluyor benim microsoftta öleydi altına düz beyaz bi kağıt koyunca düzeldi sende bi dene istersen[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben DMX e katılmıyorum.Optic Mouseların üretiliş amacı insanları mouse top undan kurtarmak.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 şimdi optik mouse'ın çalışma prensibini göz önünde bulundurursaniz tek , düz renk bir yerde olmasinin önemini de anlarsiniz (mouse da bir optik okuyucu birde hahif çaprazda lazer ışı kkaynağı var , lazerden çıkan yüzeyden yansir okuyucudan okunur , siz zilyon renkli mpad kullanirsaniz her renk farkli yansitacağindan sapitma olasiliği artar ) asıl konuda ise , mBoard ' un son updatelerini yap bende de çok usb ayni anda takili iken o sorun oluyodu , sonra MB updateledim usb crash bilmemne bilmemne düzeltildi dedi update logunda bi daa başım ağrımadı[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kablolu alsan sorun, kablosuz alsan sorun toplu alsan sorun, optic alsan gene sorun...[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bende çokçok nadir oluyor oda mause pad a parlak bi cisim düştüğünü farkedince geçti o ışıkla okuduğu için derin dokulu bir kumaşa sahip bi pad lazım bende kendi fotorafımın olduu bi pad var çok kaliteli:) fotorafı boya ile padin üstüne yaptılar londrada yaptırmıştım çok tatlı olay ehueheu[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 microsoft optik mouse kullanıyom ayalrdır hiç böle bi sorunla karşılaşmadım,mosuepadde kullanıyorum.[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Benim mouse pad'in üzerinde böyle bi gözlüklü adam var pc başında yerde disketler falan görmüşsünüzdür büyük ihtimal. Yani çok renk falan var nese yarın yenisini alırım[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Abus, 16 Ağustos 2004 18:56 tarihinde demiş ki: ben DMX e katılmıyorum.Optic Mouseların üretiliş amacı insanları mouse top undan kurtarmak. mouse pad'lerde mouse topunun rahat hareket edebilmesi icin uretilmemismidir zaten?[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar