scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 pişman değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 edit diye yeni olmuş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 played time 8 günse oke de rl 8 gün yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Madcat said: played time 8 günse oke de rl 8 gün yalan realtime. off sıktı sizimi inandırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 zaten maksat inandırmanı istemememiz. inanmak da istemiyor oluşumuz. ne gerek var 8 günde 80 olmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 İlk kez oynayışın verdiği heves yani bak şimdi 2. bir char kasıyım diyorum 4 tane level15 charım 1 tane lv61 DK charım var hahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 SevimliEjderha said: ve ahahaha ben 8 günde 80ledim ki ilk oynayışımdı ve nolifer değilim. powerlevel ve 14 gün 68 lv heheh gg diyelim saa private server'da oynuyor da olabilir tabi... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bleeding said: 8 played gündür o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam günde 6 saat oynasan 8 günde 48 saat eder 2 gündemi 80 yaptın yani mr lobaloba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bana çok çoook abartı gelmedi yani işi olmayan bir hafta ise günde 12 saat oynasa gayet yeterli olur 80lemeye. Hele de yardım eden bi arkadaşı falan varsa gayet yapılıbıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adam herşeyi yaptım, nolifer değilim demiş ama. 8 irl günde, nolifer'a bağlamadan ilk charı 80 lemek = yalan (tutup biri boostlamadıysa ilk 60 leveli dungeonlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 20-40 arası , tanklayarak dungeonda 1 level=50 dakika , heirloom xp bonusu ile 40-60 arası 1 saat 10 dakika falan , grupların iyi olması dahilinde questle daha hızlıysa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tunch said: 20-40 arası , tanklayarak dungeonda 1 level=50 dakika , heirloom xp bonusu ile 40-60 arası 1 saat 10 dakika falan , grupların iyi olması dahilinde questle daha hızlıysa bilemem adamın ilk karakterlymiş, heirloom alamaz. oyun bilmeden tank olmak kolay olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Yalanı ortaya çıktı aforoz edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 60a kadar dungeonlarda karışık bi durum yok, ben de ilk oynadığımda tank olarak gittim. tabii mmorpgye noobsan o değişir tabii. heirloomlar da salt critter expsinde büyük fark yaratmıyor , quest yaparken biraz daha etkisi fazla gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 10 senedir mmo oynuyorum o yüzden bu tip şeylerde sorun değil sisteme alışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Masquerade said: adam herşeyi yaptım, nolifer değilim demiş ama. 8 irl günde, nolifer'a bağlamadan ilk charı 80 lemek = yalan (tutup biri boostlamadıysa ilk 60 leveli dungeonlarda) Evet boostta yaptırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 RULE NUMBER ONE BOOSTLA HAVA ATILMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 dsafadsf 8 günde lvl 80 hemde ilk defa oynuyarak :) bide nolifer deilmişş.. çin seddini boşuna dikmemişler türklerden korkulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 1 hafta nolifer olmakla NOLIFER olunmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 1 haftadan uzun süre boyunca kendini bi oyuna kitlemekte ruh sağlığı açısından da iyi değil, ve hayattan soyutlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Valla açıkcası en ufak ruhsal bi sıkıntı yaşamam beni 1 ay gunde 16 saat oynatsalar :P kıldönmesi olurum o ayrı ama ruhsal olarak huzuru bulurum kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ozaman büyük ihtimalle oynamak için zaman bulamayanlardansın, böyle oynamak istiyor canın ama bi türlü vakit olmuyo işler vs. :D Öbür türlü alabildiğin kadar boş beleş zamanın olsa ve bunun hepsini wowda geçirsen yinede sapıtabilecegini düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Levelı kastım ondans onra sıkmaya başladı. Günlük bellirli 13 daily questimi yarım saatte yapıp varsa raide girip çıkıyorum. Iıh yani yok şunu kasayım yok bunu yapayım yemiyo bünye. Yakında raidden raide giricem oyuna kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar