wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hiç okumadan nilep gadınım ol diyesim geldi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Sen de benim gadınım olursan lezbiyen bir çift olabiliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 eeöö ben başkasının erkekiyim malesef =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 meeh neyse fazla offtopic olcak garbage muhabbetine dönmesin sdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bak ya hala mı? adam-kadın: sıfat bay (beyefendi)-bayan (hanımefendi): hitap içinde bulunduğunuz duruma göre seçin birisini kullanın. bi taraflarınızdan da duyarlılık uydurmayın lütfen bu sıcaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nileppezdel said: cemaat'ten de "cumhuriyet düşmanı evil topluluk" olarak bahsedersem bunu diyebilirsin ama benim için anlamı değişmez. :) "cemaat öyle bir şey değil bi kere" denmesinin anlamı olmadığı gibi sokakta ağzından salyalar saçarak etrafa şiddet mesajları veren cüppeli sakallı tipleri "molla" olarak tanımlamam değişmeyecek. Yanlışsa yanlış, pek umrumda değil. Apaçi de Amerika'da bir yerli kbilesi ama sokakta gördüğümüz garip tiplere de apaçi diyoruz. Mesela. Sözlüğe baksam Apaçi'nin karşısında o yazar mı? Yazmaz. O yüzden ayar vermeyi bırak HEBELE kelimesi corba demekse sen ona pilav diyeceksin ve oyle kabul gorecek oyle mi ? Peki. Ayar verenin bol olsun evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 huun haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 huun said: bi taraflarınızdan da duyarlılık uydurmayın lütfen bu sıcaklarda. ımmmh kitlenebilir topik sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 di said: nileppezdel said: cemaat'ten de "cumhuriyet düşmanı evil topluluk" olarak bahsedersem bunu diyebilirsin ama benim için anlamı değişmez. :) "cemaat öyle bir şey değil bi kere" denmesinin anlamı olmadığı gibi sokakta ağzından salyalar saçarak etrafa şiddet mesajları veren cüppeli sakallı tipleri "molla" olarak tanımlamam değişmeyecek. Yanlışsa yanlış, pek umrumda değil. Apaçi de Amerika'da bir yerli kbilesi ama sokakta gördüğümüz garip tiplere de apaçi diyoruz. Mesela. Sözlüğe baksam Apaçi'nin karşısında o yazar mı? Yazmaz. O yüzden ayar vermeyi bırak HEBELE kelimesi corba demekse sen ona pilav diyeceksin ve oyle kabul gorecek oyle mi ? Peki. Ayar verenin bol olsun evladim. Birileri alakasız tiplere apaçi diyince kabul gördüyse neden olmasın? :) Ayrıca rahat ol, molla diyince ağzından salyalar saçarak şiddet mesajları veren cüppeli çember sakallı yobazlardan bahseden pek çok kişiyle karşılaştım. Cemaat derken aslında "cumhuriyet düşmanı şerefsiz yobazlardan oluşan grup" diyen de pek çok insan var. Sözlük anlamlarına takılmamak lazım pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bol smile lı bir nilepyorumun daha sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kadın kadın kadın kadın X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bi tane koydum sadece :( ama çok istiyosan :D :P (:P) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Sozcugun oyle bir anlami yok. O sadece senin benim ya da yoldan gecen birinin fikridir/dusuncesidir. Sen gelip olmayan anlami ile kullanarak hem yanlis bilgi vermis oluyorsun hem de gotunden element uyduruyorsun. edit : Bir de su "neler yasadim neler gordum" tavirlarini birak nolur. Yasin basin gecsin ondan sonra takin bu tavirlari. Ustune konustugun konularin hemen hepsinde fikrin ve deneyimin yok denecek kadar az. Ananin babanin ya da ornek aldigin kisilerin fikrini empoze ediyorsun sadece. Daha fazlasi degilsin su yasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nileppezdel said: Sözlük anlamlarına takılmamak lazım pek bu nasıl bir mantıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ya günümüzde sözlük anlamı dışında anlamlarda kullanılan pek çok kelime var işte. Molla'nın açıklamasını yazdım demin. Bu forumda molla kelimesini o anlamda kullanan ilk kişi de değilim zaten. Ne değerliymiş dindar kardeşleriniz be edit: Ayrıca dinciler ve cemaatçi şerefsizlerle ilgili direk aile içinden çok çirkin dneyimlerim var. Anlatamam özeldir sonuçta, ailevi mesele, ama ne kadar çirkin insanlar olduklarını ve hepsi yakılsa hiç üzülmeyeceğimi söyleyebilirim. Onlar hakkında deneyimim var yani. Neyse ban yemeye niyetim yok, hadi savunun Müslüman kardeşciklerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 avrat yada hatun diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 70 milyon insan konuşuyor bu dili. sözlük anlamına bakmayıp, aval aval birbirimize mi bakalım "ne diyor la bu?" diye. ayrıca "ağır ol, molla sansınlar" hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 huun said: nileppezdel said: Sözlük anlamlarına takılmamak lazım pek bu nasıl bir mantıktır? çok takılma abi, o kendi farklı dünyasında yaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nileppezdel said: Ya günümüzde sözlük anlamı dışında anlamlarda kullanılan pek çok kelime var işte. Molla'nın açıklamasını yazdım demin. Bu forumda molla kelimesini o anlamda kullanan ilk kişi de değilim zaten. Ne değerliymiş dindar kardeşleriniz be Yanlisini soyleyince degerli dindar kardeslerimizi koruyoruz yani ? Kafan mi guzeeeel yoksa hakkatten boyle gerzek bi tip misin anlamadim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 beyler din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Şu forumda her gün apaçi lafı geçiyor. Apaçi denildiği zaman gidip "apaçi kelimesinin anlamını bildiğinizden şüpheliyim" diyor musun? Ben daha rastlamadım burada öyle bir mesaja. O zaman artniyet ararım işte. Sanki sözlük anlamı dışında kelime kullanan tek ben varım şurada. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nilep yine mi muhalefet? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dişilere apaçi mi diyorzu bundan sonra, ben anlamadım son mesajlardan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nileppezdel said: Sanki sözlük anlamı dışında kelime kullanan tek ben varım şurada. lol said: argo: 1 . Her yerde ve her zaman kullanılmayan veya kullanılmaması gereken çoklukla eğitimsiz kişilerin söylediği söz veya deyim. 2 . mecaz Serserilerin, külhanbeylerinin kullandığı söz veya deyim. ki bunun bile sözlüğü var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Dilber diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar