goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ürrüyed.com.tr bunu meşe odunlarıyla yarım saat dövmedilerse hakkını bulamamış demektir. böyle izlerken komik de, ulan ya birini öldürseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bence izlerken de komik değil keşke ölseymiş arttırıyorum, böyle adamları üzerinde araştırma yapılması için genetik, tıp laboratuarlarına falan göndersinler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ahahah süper adamın aciz çabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 İzledikçe sinirlendim. Mal herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 çok iyi yaa tam eğlencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ahufauhsf gerizekali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bunun alkolle falan alakası yok.bu adamın annesinin mesleği ideal meslek değilmiş işte bu adamın alkolsuz halleride pek iç açıcı değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 doğru dedin aslında oraya dikkat çekelim. alkol insanları bozuyor reröre falan yobazların bahanesi bence. düzgün durmayan adam alkol almadan da sorumsuz ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi surekli olarak dolmuş kullanan biri olarak resmen korktum lan. bole bi dusundum 7 kişinin içinde olduğu ztn 12342134 senelik olduğu için rezalet olmuş bi dolmusa bu hızda girmesinide korkunç ya dolmustakiler için. ztn tutunucak biyeri yok bide ztn ahı gitmiş vahı kalmış çoğu dolmusun. on camdan kazırlar adamı valla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar