escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 de nasıl aynı anda en fazla download olayını 1 download a indirebilirim? anlamadım ya karışık baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 utorrent kullanırsan daha kolay. download ve upload sayısını ayarlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hm neyse ya bu seferlik böle oldu. dediğine geçerim bidahakine. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bittorrent ile utorrent birbirine benzer gui'ye sahip. belki preferences'ta şu ayar vardır bir bakıver: http://img46.imageshack.us/img46/1531/torrentqueueing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 evet var onu yaptım. 2sini de 1 yaptım. ama yine aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 normalde elinde 3 dosya varsa, download queue'i 1 yapıp oklemişsen, aynı anda sadece 1'ini download etmesi diğerlerini queue olarak sırada bekletmesi gerekiyor. tüm dosyaları stop yapıp tekrar hepsini start yaparak denesene belki o şekilde sadece birini download etmeye başlar. olmazsa bitorrent faq!ına felan bak belki sık rastlanan bir problemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 onu da denedim hatta bir dosya inerken normalde diğer torrenti silip tekrar download ettim falan yine ikisi aynı anda ilerledi. eğer dediğin gibi utorrentte böle bişi varsa bununla uğraşmıym o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 utorrent biraz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar