nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Merhaba paticik, bu altyazılar konusunda çok noob'um, altyazı kayıksa düzeltmeye kasmak yerine altyazısız izlemeyi tercih ediyorum falan. Ama bu sub dosyaları canımı sıkmaya başladı. Nedense srt ile izlerken sorun yok ama sub ile izlerken takılmalar oluyor, fps düşüyor izlerken. hd filmlerde oluyor gerçi bu sadece ama dediğim gibi srt ile izlerken çok temiz akıcı gidiyor film. Şimdi bu .sub dosyalarını hiçbir şekilde zarar vermeden .srt'ye dönüştürmenin benim gibi bir noob'un bile başarabileceği bir yöntemi, programı falan var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 f2 ye bas sub ı sil srt yaz. bişey değil şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 http://divxplanet.com/dosyaindir.php?id=38 Subtitle workshop programıyla yapılıyordu sanırım.Ben yapmıştım yani ama şuan tam detaylarını hatırlamıyorum farklı kaydediyorduk falan.Onla olmaz ise http://divxplanet.com/index.php?page=araclar&act=show&sub=3 şurdaki diğer programlarada bakabilirsin ama Subtitle Workshopun sorununu çözmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Cons said: f2 ye bas sub ı sil srt yaz. bişey değil şimdiden .txt'i silip direk .srt yapınca oluyordu da bunda olmaz diye düşünüyorum. Komiklik olsun diye atmışsındır gerçi ama ciddi cevap verdim hadi bakalım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 inanırsan başarbilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Cons said: f2 ye bas sub ı sil srt yaz. bişey değil şimdiden Kelimeler kifayetsiz kaldı bu cevap karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 takılma altyazıdan değil kullandığın playerdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sub uzantıyı srt'ye çevirmekle bitmiyor. tam olarak "srt" istiyorsan zaman damgalarını da çevirmek gerekiyor. istenirse başarılır elbette otur tek tek çevir. subtitle workshop güzel bir programdır, otomatik olarak convert ediyordu subtitle formatlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Aluriel said: takılma altyazıdan değil kullandığın playerdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. iyi de srt'de takılma olmuyor işte ve ben playerımı seviyorum. Tüm özelliklerine alıştım. Gomplayer da var mesela ama mecbur kalmazsam yüzüne bakmam. MPC'yi seviyorum. subtitle workshop'u zamanım olunca deneyeceğim o zaman. Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Cassiline said: Cons said: f2 ye bas sub ı sil srt yaz. bişey değil şimdiden Kelimeler kifayetsiz kaldı bu cevap karşısında. .sub dosyası tanınamadı diyince .srt diye yazıyodum oluyodu teşekkürler cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 SubtitleEdit diye bi program var, ona da bakabilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar