derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Prot Warrior'imi 5k gs'ye kadar cikarttim. Dün def cap olmadan icc10 yaptim, 4boss yaptik malesef dps kötüydü. Suanda def 542, hp unbuffed 37k. 5k ile Icc farmlamayi bekliyorum. Rica etsem armory'den bakip bi eksigim sorunum varsa söylermisiniz? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&cn=Bihter ( Bikac +24lük stam gem var malesef para durumlari. Hemen atarlanmayin;) ) Balli olmamin sebebi de, Ilk girisimde http://www.wowhead.com/item=50760 http://www.wowhead.com/item=50794 düsürdüm. Yani bence öyleyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben de hayatımda bi kez icc25 girdim ve o gece 11 bos kesip çıktık çoğu da heroic falan. bayağı da item aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ama hiç yeni topak açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 2 ay 2 karakterle icc farmladım bi kere o shieldi görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Acsaydin güzel kardesim, tutan mi vardi? Aslinda amacim armory mi vermekti. Bi eksik varmi tavsiye edilecek bisey varmi bilmek istedim. Yani sen dalgani gec diye degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 rage ine kurban, o şekilde açsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Cata kapiya dayanmis, herkes kingslayer olmus, 4boss yatirdik diye övündügüm yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Rasmon said: ben de hayatımda bi kez icc25 girdim ve o gece 11 bos kesip çıktık çoğu da heroic falan. bayağı da item aldım. ilk girişte 11 boss breh breh breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Biri iplermi acaba? :) Armorye bakip yorum yapabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 eziksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sen en iyisi http://www.tankspot.com/forum.php sitesine bak. buradan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ooof millet bi girer itemları toplar çıkar, aim is +8 atleast diyen puga katılırım itemları rollda kaybeder, 4. bossda wipe yeriz disband olur raid. şansa tükiriyim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Guild sart ya. Bu saatten sonra puglara güven olmuyo, adamin cani sikiliyo leave cekiyo mahfediyo tüm raidi. Güzel bi türk guild'ina gecmek lazim. Varmidir tank ihtiyaci olan icc farmlayan bi guild? Bu yaziyi okuyan.. belki bi umut.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 farm yapan adamlarn zaten eksigi olmaz..teamlari tamamdir setuplari bellidir..(12/12 farm soncta) böyle gearli tanki düsnceklerni sanmıorum.. ancak yeni olusumlarda kendine yer bulabilrsn.. trade chanelldaki yeni guild recuitlri takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben tanınmış olduğumdan guild runlara giriyorum naparsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 derFremdeSohn said: Biri iplermi acaba? :) Armorye bakip yorum yapabilirmi? Hayır neyini yorumluycaz o armorynin onu anlamadım. Çok çlaışman lazım çook :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Anlamadiysan yorum yapmasaydin, gereksiz yere ölmekte olan topigi uplamasaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Cevap yazarakta sen aplıyosun Hatta ben bu cevabı yazarak aplamış oluyorm APooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sen git savaskilidi kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 kilit adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 AHAHAh savas kilidi ne lan cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Warlocka savaşkilidi demiştim onu kullanıp prim yapmaya calisio eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 5k gs li varyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben de ballıyım galiba, ilk girişimde iccden heroic kalkanla sword çıktı def bilmemneli. ilk girişimden toc25ten chest trinket ve bişey düştü hatırlayamadım şimdi. geçen pazar 80 oldum, 3 gündür falan 5.3k gs var :D mutluyum. ha ben de def warriorum, yetoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Fromthehell ile kaderlerimiz benzer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar