Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ülker reklamı var diye fener formaları satılmıyor zaten. Oh olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Baktım da bjk formasında ülker yazmıyor, sırt reklamı için daha anlaşmamışız. ben formayı gelecek ay almayı planlıyorum, şu an satılanlarda sırt reklamı yok mis gibi forma, ama bu bir ay içerisinde reklam anlaşması imzalanırsa yeni formalarda sırt reklamı olursa üzülürüm. hele ülker m-oil fln can yakar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Hatta mümkünse GS Cafe Crown küme düşsün. Ülker grubu ile alakadar olan herşey benden uzak dursun. Mümkünse takımımdanda uzak dursun ama ne yazık ki mümkün olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 arkadaşım ben de sevmiyorum ülker grubunu da sonuçta bize para veriyorlar yani. Karşılıklı çıkar ilişkisi. Ülker den başkası buluyor da alınmıyorsa anlarım kızılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 aquila said: ben de formaya para veriyorum, reklam panosu olmaya değil. o zaman bana da para versinler. o sponsor reklamı olmasa o formayı o kadar ucuza alamayabilirsin. (hoş ucuz da değil ya 60-70 tldir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 antu da mı nerde zaten bu tartışılıyodu bildiğim kadarıyla. hatta anket vardı diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 60-70 değil 90 tl formalar nesi ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 +15 de isim yzadırmak için istiyorlar :O 100TL fln bjknin forması 88+15 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 beşiktaşın forma yazımı çok pahalı. fenerium o açıdan rahat da işte ülker yazısı can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 siz ülkerden mi utanıyosunuz? yani mesela redbull yazsa iyi miydi? yoksa hiçbir şey yazmasın mı istiosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sırtta bir şey yazmasını istemiyorum. ön tarafta ve kolda reklam olmalı alışılageldiği gibi diyorum. ülker eti vs. farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Fransa liginde falandı galiba, türkiyede daha bu sırt reklamı olayı çıkmamışken aha ne iğrenç lan bu diyodum ki türkiyeye de geldi paragöz başkanlarımız yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 daha yazilabilecek bir kac yer daha kaldi oralarada yazalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 BloodyBeast said: siz ülkerden mi utanıyosunuz? yani mesela redbull yazsa iyi miydi? yoksa hiçbir şey yazmasın mı istiosunuz? sırt kısmında isim yazsın, ister kendi ismimi yazdırayım, istersem Kewell Baros yazdırayım. Ama marka yazmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar