Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu senenin en iyi transferleri kimler?(sıralı olarak)Ve Galatasaraylı Song u nasıl buldunuz?

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

ya bi görelim alex oynasın ondan sonra konuşalım iyi transfer falan diye ama bana sorarsanız en iyi transfer kim diye tam yerine giden oyuncu bence fabiano şu an için(defansif yönü az ama olsun ben öyle futbolcu severim)

bunlar benim görüşüm laf atmayın :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Sosyal ağlarda paylaş

İlle bu gelen 3 4 kişiden birinin elde patlaması gerekiyomuş gibi konuşuyosunuz.
Benim gördüğüm alex ortega gibi içe kapanık birisi değil ortegayı gülerken göreniniz varmı?
Takımdaki berezilyalı populasyonuna bakılırsa da ortega gibi yalnız kalmayacak.
Ayrıca Ortega varken FB'nin içinde çete vardı beykoz konakları çetesi =) artık çete fln da yok. Futbolcular arasında da bir samimiyet arkadaşlık var dikkat edilirse.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Bi büyük transfer yaparız anasını sattığım türk medyası hemen karalar... (beşiktaş ya hani) yok babalık davasıymış falanda filanda kim bilir diğer takımların yaptığı büyük transferlerin ne bok püsürleri var hiçbiri gündeme gelmez ama beşiktaşta bi bokluk olsun hemen medyada flaş haber olarak manşetten duyururlar...Böyle oluncada 2 ay sonra adam gidince niye gittide içine kapanık alışamadıda oysa ki beşiktaş ne umutlarla transfer etmişti diye de niye gittiğini bilmiyolarmış gibi haberler yayınlarlar...Bu topluluk(türk medyası) niye her zaman destek olmak yerine gelenleri karalamayı seçiyo hiç ama hiç anlamıyorum...[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 09 Ağustos 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
said:
Patos, 09 Ağustos 2004 20:27 tarihinde demiş ki:
neye dayanarak ?

Avrupa deneyimi olmamasına..
Böyle çok yetenekli olupta avrupaya gelip patlayan güney amerikalı oyuncular saymakla bitmez.

bencede nukem[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 10 Ağustos 2004 02:16 tarihinde demiş ki:
Nukem biyere dayayamamışsın. Avrupaya gitti geldi çünkü. Zaten genç adam kaç yıl oynaması gerekio ki avrupada?

gitti geldi geri geldikten sonra neye yaradı gittiğindede zaten çok fazla bişey yapamadı .Önemli olan gitmesi değil. Dikiş tutturabilmesi

Ve bende alex turkiyeye ayak uyduramayacak yaşam tarzı da değişik ayrıca hiç avrupada oynamamış sayılır.
Ama bi oynarsa cok guzel oynar o ayrı konu[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Sosyal ağlarda paylaş

Neresi genç mi? Daha önünde 8 yıla kadar futbol hayatı var belkide daha fazla. Genç statüsüne girmiyo mu? İlla 18-20 yaş mı olması lazım?

Ayrıca avrupa ile şöyle bi fark var. Fenerbahçede vatandaşı olan 4 tane daha oyuncu var.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 10 Ağustos 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
said:
weroqsheth, 10 Ağustos 2004 12:14 tarihinde demiş ki:
Ve bende alex turkiyeye ayak uyduramayacak yaşam tarzı da değişik...

Beraber mi büyüdünüz?

Bu senenin en iyi transferleri:
1. Alex
2. Carew
3. Deniz
4. Song
5. Toraman

hee ole küçüklük arkadaşım .
Onu dememdeki maksat ayak uydurmazsa zor olur yani çünki fener de herkes kolay kolay barınamaz çünki.[signature][hline]......*.*.*........
GALATASARAY
....1905/2004....
Sosyal ağlarda paylaş

yutma diye işey söz konusu dğeil çünkü sadece bir maç oynandı ve tahmin yapanlar daha önceki maçlarına veya isimlerine bakarak söylüyorlar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
weroqsheth, 10 Ağustos 2004 13:17 tarihinde demiş ki:
hee ole küçüklük arkadaşım .
Onu dememdeki maksat ayak uydurmazsa zor olur yani çünki fener de herkes kolay kolay barınamaz çünki.

Beraber Brezilya'da büyüdüğünüze ve küçüklük arkadaşı olmanıza, şu süper Türkçeni görünce ciddi ciddi inanmaya başladım. :lol:[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 10 Ağustos 2004 11:56 tarihinde demiş ki:
çünkü medyada çıkacak her halta inanacak kadar zeki bir halkız

Carew'in babalık davası haberini paticiğe yazan kişi olarak bunu üstüme alındım.
Hürriyet gibi geçmişe sahip bir gazetenin haberine inanmıyorsan heralde kendi özel haber ajansın var rakip.
Ayrıca hürriyetteki haberinde bir yabancı gazeteden alıntı olduğu da farklı bir ayrıntı.
Bir başka user'in söylediğine göre Carew, "hemen DNA testi yapılsın yoksa bunlar çoğalır" demiş. Buda haberin doğruluğunu kanıtlar.(nokta)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adam kadına tecavuz etse ne olacak sizene. Adam çıkıp topunu oynasın sahada. Özel hayatında da TÜRKİYEDE bişiy yapmasın. Ona bakarsan NBA en büyük yıldızları bile tecavüz le suçlandı. Alen iverson Kobe byrant sonuç ne ? hala devam ediyor oyanamayı. Türkiye de oynayan bi sporcu için bizden ÖNCE ne yaptığı bizi bağlamaz.[signature][hline][b]Liv Tyler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...