pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 p4 bilgisayarımın 40gb harddiskini yeni bir bilgisayara takmak istiyorum, açılışta vs. bi sorun çıkar mı.İçindeki dosyalar lazım ama bilgisarı sadece güvenli modda açabiliyorum, ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bi sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Yeni takılacak olan HDyi slave işletim sistemli olanı master ayarlarsan bi sorun olmaz diyeceğim ama yeni HDlerde hala slavemaster nanesi duruyormu bilmiyorum çok uzun zaman oldu hardware değiştirmeyeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yok slave master hadisesi. yeni harddisk taktığında otomatik olarak tanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 benimki xp, diğeri 7 veya vista.farkeder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gidip 40gb olandan boot edersen çıkabilir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 neleri kullanmak istiyosun? sarki muzik falan mı oyun program falan mı. yani registryli bişeyler kullanmak istiyosan ve bu yuzden ordan boot etmek istiyosan sıkıntılı olabilir. obur turlu tak 7den boot et, external gibi kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 anakartlar farklıysa ve eğer primary olarak deniceksen sorun yaşarsın, ama yok dosyaları alıyım yeter diosan slave yap sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar