cemss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sıcakta kafam basmıyo ne demek istedin :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yer nerede? anadili almanca olan bağyan tanıdık var da yer önemli bir de öm den ücret pls ona göre insanlara haber vereyim
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 banada böyle bi eleman lazım. dolgun ücret verilir.
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Hala aranıyor. Hiç turkce konusmamış(aksanlı olmaması lazım almancasının), alman varsa yönlendirebilirseniz güzel olur.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kaldı mı öyle alman? hey gidi adolf abi..
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 said: Hiç turkce konusmamış(aksanlı olmaması lazım almancasının) almancasinin aksansiz olmasi icin, hic türkce konusmamis olmasi gerekmiyo ki. benim türk oldugum annasilmiyo mesela aksanimdan.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aber du hasst etwas überflüssiges...:D
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 şu dünyada almancadan daha çok nefret ettiğim bişey varsa vardiyamdaki eşcinsel alman çavuştur. you will to zee zree hundred area zoo diyodu adam two yerine lan. zoo ne kodumun keli
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Masakari said: Benim sizlerden neyim eksik benimde memelerin eksik?
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 vaniLLe said: said: Hiç turkce konusmamış(aksanlı olmaması lazım almancasının) almancasinin aksansiz olmasi icin, hic türkce konusmamis olmasi gerekmiyo ki. benim türk oldugum annasilmiyo mesela aksanimdan. Türk asıllı Alman spikerlerde aksan problemi oluyor genelde. O yüzden dedim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu arada shadow, su anda istanbulda olan alman bir arkadasim var erasmus icin. ona bir sordum, eger olur derse haber veririm sana. gecen seferki gibi yalan olmaz umarim =P
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 olm masakari kız değil mi lan. kız olduğu halde mi memesi yok
Öne çıkan mesajlar