Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükemmel Kurum PTT ile ilgili.

Pýrokþi

Öne çıkan mesajlar

Şimdi olay şu, temmuzun 15inde amerikadan e-bay üzerinden bi parça aldım, ufak bi kutu. bu sabah postaneye gittim gelmedi hala diye, postacı "geçen hafta zile bastım kimse çıkmadı bende posta kutularının üzerine bıraktım, taahhütlü gelmediği için imza almak zorunda değilim" dedi, bizim apartmanın posta kutuları dışarda. gerizekalı mal oraya bırakmış kutuyu, hayır aldığım parça da makara teyp ayağı, yani biri almış olsa da işine yaramaz. şimdi ne yapmam lazım, soğuk su mu içeyim? ayrıca ben nerden bilicem postacının almadığını kutuyu, belki amerikadan geldi diye bırakmadı kutuyu kendi aldı, bişey var sanıp içnde?
Sosyal ağlarda paylaş

ticket? çok bilgim yok ebay la ilgili aslında bu ilk alışverişim. bilen arkadaşımda askere gitti, ona da soramıyorum.

barkod numaralarını öğrenip tekrar gittim, aynı adam başka bi parça daha göndermişti, ikisine de baktılar, ayakların barkod numarasını eksik yazmış, çıkmadı sonuç, öteki parça da daha tr ye girmedi gözüküyor. baş dağıtıcıyla görüştüm, elinde barkod no olduğuna göre taahhütlü gönderilmiş, yani imzanızı almadan bırakmaz postacı diyor.

bu arada parçaları aldığım adam postaneye gidip sormuş geçen ay ürün gönderdim henüz ulaşmamış diye, görevli "umarım türkiye değildir" demiş. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...