Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Şimdi olay şu, temmuzun 15inde amerikadan e-bay üzerinden bi parça aldım, ufak bi kutu. bu sabah postaneye gittim gelmedi hala diye, postacı "geçen hafta zile bastım kimse çıkmadı bende posta kutularının üzerine bıraktım, taahhütlü gelmediği için imza almak zorunda değilim" dedi, bizim apartmanın posta kutuları dışarda. gerizekalı mal oraya bırakmış kutuyu, hayır aldığım parça da makara teyp ayağı, yani biri almış olsa da işine yaramaz. şimdi ne yapmam lazım, soğuk su mu içeyim? ayrıca ben nerden bilicem postacının almadığını kutuyu, belki amerikadan geldi diye bırakmadı kutuyu kendi aldı, bişey var sanıp içnde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Soğuk su en iyi tercih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi en azından kapının önüne bıraksın. Posta kutusunun üstüne bırakmak ne demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Yollayan kuruma ben bu urunu almadim gelmedi diye mail at. Genelde bi daha yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ya öyle kurum falan değil, adamın elinde varmış, 40 senelik makara teybin ayakları. çok bulunan bişey değil. 150 lira girdi mi yani şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Walla ole zor bisise bulmak keske PTT ye gidip bole bole bisi gelcek deseydin. Entresan olan ben mesela shoptodan oyun soluyorum imza aliyolar 3 poundda kargo oduyorum yane ole aim sahim bisi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Üzüldüm lan. Soğuk su... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 2 tane buz atıp şat yap suyu bence bu sıcakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ebayden alıysan belli bi süre geçince kargo eime ulaşmadı de yenisini göndersin(varsa ki yok diyosun). O zaman da paranı yollar, yollamassa da, ticket açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ticket? çok bilgim yok ebay la ilgili aslında bu ilk alışverişim. bilen arkadaşımda askere gitti, ona da soramıyorum. barkod numaralarını öğrenip tekrar gittim, aynı adam başka bi parça daha göndermişti, ikisine de baktılar, ayakların barkod numarasını eksik yazmış, çıkmadı sonuç, öteki parça da daha tr ye girmedi gözüküyor. baş dağıtıcıyla görüştüm, elinde barkod no olduğuna göre taahhütlü gönderilmiş, yani imzanızı almadan bırakmaz postacı diyor. bu arada parçaları aldığım adam postaneye gidip sormuş geçen ay ürün gönderdim henüz ulaşmamış diye, görevli "umarım türkiye değildir" demiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 pırokşi tatlı mı demekti yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bu dertlerinize derman olucam yakinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 dasaaa said: pırokşi tatlı mı demekti yaw? yok yahu Proxy'nin caponca okunuşu sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ahauha şuydu dediğim galiba http://en.wikipedia.org/wiki/Pirozhki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar