Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D'de X-Men 15 Ağustos pazar 20:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tskkrler[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
ii ii izleyelim bakalım[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim
Dalgalar kadar güçlü olsam
Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni
Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Mesaj tarihi:
bence çizgi filmi hepsinden güzel ;)[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Mesaj tarihi:
up!!lamak lazım çünkü film bugün ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
baştaki çocuk Magneto sahnesi filmin en iyi yeridir cidden.

ama geriside fena değilir. olsun izlicez genede bu akşam.

bencede 2. film daha iyiydi bundan, ki buda iyi bişi, genelde devam filmleri kötü olur.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
abi wolverine dediğin seri olucak atılgan olucak esnek olucak hugh mübarek odun gibi bi esnek hareket yapamadı gel gör mistique dehşet hareketler yaptı hehe tam çizgi filmin tersi olmuş.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
onları ben başka bi topicte eleştirmiştim evet ehehe..

kanal d'de,
x-men'in başına bi baktım sonra kapadım..
çok komik dublaj olmuş ya..
fox kidsteki çizgi filmdeki dublajlar süperdi ama, bunda iş yok[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Ağustos 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi en sevdiğim karakterin böle odun biri tarafından canlandırılmasına uyuz oluyorum .. bu arada mistiq in gerçek adını bilen varmı filmdeki ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
ben çizgi filmden/ çizgi romandan uyarlanan filmlerin, karakterleri bu kadar saptırmasına uyuz oluyorum..

şimdi gittim açtım kanal d'yi, tam açtım bitti film ehehe.
biraz daha dublajı izlerdim oysa, neyse..

kanal d bu tip filmleri nedense karanlık yayınlıyor..
LotR de öyleydi, bu da öyle
çok karanlık filmler :)

bi de olur olmadık yerlerde reklam giriyor.
adam tam birşey anlatmaya başlıyor, hemen reklam..

izleyemedim kanal d'de o yüzden...

ama bilgisayarımda var tabii ordan izlemiştim :)[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Ağustos 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...