Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D'de X-Men 15 Ağustos pazar 20:30

GE-TA

Öne çıkan mesajlar

baştaki çocuk Magneto sahnesi filmin en iyi yeridir cidden.

ama geriside fena değilir. olsun izlicez genede bu akşam.

bencede 2. film daha iyiydi bundan, ki buda iyi bişi, genelde devam filmleri kötü olur.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

onları ben başka bi topicte eleştirmiştim evet ehehe..

kanal d'de,
x-men'in başına bi baktım sonra kapadım..
çok komik dublaj olmuş ya..
fox kidsteki çizgi filmdeki dublajlar süperdi ama, bunda iş yok[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Ağustos 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben çizgi filmden/ çizgi romandan uyarlanan filmlerin, karakterleri bu kadar saptırmasına uyuz oluyorum..

şimdi gittim açtım kanal d'yi, tam açtım bitti film ehehe.
biraz daha dublajı izlerdim oysa, neyse..

kanal d bu tip filmleri nedense karanlık yayınlıyor..
LotR de öyleydi, bu da öyle
çok karanlık filmler :)

bi de olur olmadık yerlerde reklam giriyor.
adam tam birşey anlatmaya başlıyor, hemen reklam..

izleyemedim kanal d'de o yüzden...

ama bilgisayarımda var tabii ordan izlemiştim :)[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Ağustos 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...