Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yaw windows media player olsun, classic olsun açıyor divxleri blurayleri lakin bs playerda hiç birşey izleyemiyorum karanlık böyle sadece ses var. :S ilk kez başıma geldi anlamadım daha yeni format atmıştım aynı dosyalarla hiç böyle birşey olmamıştı :S bir de ek olarak demin star wars force unleashed kurdum onda da oyun açılırkenki videoların sadece sesi geldi. oysaki oyunu kasan oynatmayan eski bilgisayarımda bile videoları kasa kasa gösterirdi :D yardım lütfen
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 have you tried turning it off and on again?
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 neyi? bilgisayarı demiyorsundur heralde. bu arada yazmayı unutmuşum codec çektim kurdum falan.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Sil kodekleri k lite kodek pack kur. Kodek sorunudur büyük ihtimal
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 e tamam gom kullan o zaman. bies pıleyır iz deed.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 k-lite codec pack ya da gom player iyidir güzeldir.
Öne çıkan mesajlar