Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Ultima Online Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LuNiZ said:

abi, biz nasi gelcez?
sozlukte benim accountum vardi da.. 2001 yilindan sonra girmedim yani.
kapanmistir bu vakte..

3 ay süreli tam olarak girmeyen uçuruluyordu sanırsam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ya sphere olsa seve seve oynardım valla. run uo için kullanıcı sayısına bağlı olarak düşünürüm ama davetiye lazım olacağı zaman yardımcı olmaya çalışırım :)
Mesaj tarihi:
abi runuo benim de canımı sıktı, hic oynamadım daha once. ama takılırım eglencesine, zaten fazla vakit yok oyle 1-2 saat muhabbet ederim, nostalji olur.

indirmemiz gereken client sozlukte verilen 900 kusur mb'lık sey mi?
Mesaj tarihi:
Artariel said:

Kesinlikle olmaz. Ben ekşisözlük denildiğinde heyecanlandım, orjinaline göre iş yaparlar sanmıştım ama orjinal bir sürüme bağlı olmayacakmış. O yüzden oynamam

adam paylaşa paylaşa ibretlik paylaşım paylaştı, bence bundan herkes kendine bir pay çıkarmalı.
Mesaj tarihi:
toggie said:

abi runuo sslerine falan baktım da yok ya. kralı gelse oynatamaz bana o oyunu uo diye. baska bisi bu uo degil ki?

runuo ile görüntünün bir alakası yok ki

ayrıca 900mb client dediğin oyunun kendisidir muhtemelen
Mesaj tarihi:
toggie said:

begenmedigim ss su.
http://i32.tinypic.com/2w4jwyc.jpg

evet 900mb lık client mıdır iste cekmemiz gereken surum onu sordum. neyse ya aman oynamıcam nasıl olsa sfdgs.

çok malmış bu gerçekten ben de oynamazdım
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
stygian abyss'i bende pek sevemedim. zaten ben hala sanane ve nebula zamanında ki gibi t2a'larda kaldım, yeri hala bambaşka bende. sanırım şu sıralar avaholm'u bayağı merak ediyorum. açılıp açılmayacağını bilmiyorum ama açılırsa direk üye olup oynıyacağım..
  • Yeni Oluştur...