cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 LuNiZ said: abi, biz nasi gelcez? sozlukte benim accountum vardi da.. 2001 yilindan sonra girmedim yani. kapanmistir bu vakte.. 3 ay süreli tam olarak girmeyen uçuruluyordu sanırsam.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ya sphere olsa seve seve oynardım valla. run uo için kullanıcı sayısına bağlı olarak düşünürüm ama davetiye lazım olacağı zaman yardımcı olmaya çalışırım :)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi runuo benim de canımı sıktı, hic oynamadım daha once. ama takılırım eglencesine, zaten fazla vakit yok oyle 1-2 saat muhabbet ederim, nostalji olur. indirmemiz gereken client sozlukte verilen 900 kusur mb'lık sey mi?
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi runuo ultima'nın o havasını bozdu bence ama girilip bir bakılır. belli ki deli gibi dolu olacak server ekşi sayesinde.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi runuo sslerine falan baktım da yok ya. kralı gelse oynatamaz bana o oyunu uo diye. baska bisi bu uo degil ki?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sen başka bişeye baktın bence runuo normal uo abi başka abiltiyler vs var sen o en son expansiona falan baktın herhalde grafiklerinin değiştii ettiği
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aaaaaabiiiiiiiiiiii düşünsene bu adamlar anti-pati falan kuruyolar boss var okan
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Kesinlikle olmaz. Ben ekşisözlük denildiğinde heyecanlandım, orjinaline göre iş yaparlar sanmıştım ama orjinal bir sürüme bağlı olmayacakmış. O yüzden oynamam
kizim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Artariel said: Kesinlikle olmaz. Ben ekşisözlük denildiğinde heyecanlandım, orjinaline göre iş yaparlar sanmıştım ama orjinal bir sürüme bağlı olmayacakmış. O yüzden oynamam adam paylaşa paylaşa ibretlik paylaşım paylaştı, bence bundan herkes kendine bir pay çıkarmalı.
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Fistan said: Spidee said: Run UO gec... evcilik oynarim daha iyi QFT.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 toggie said: abi runuo sslerine falan baktım da yok ya. kralı gelse oynatamaz bana o oyunu uo diye. baska bisi bu uo degil ki? runuo ile görüntünün bir alakası yok ki ayrıca 900mb client dediğin oyunun kendisidir muhtemelen
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 açılır açılmaz bir elimde kılıç bir elimde kalkan brit mezara doğru koşucam :) heal kasmak isteyen bandaj alıp peşime takılsın
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 açıldıktan sonra ekşi'de başlıkta ne muhabbetler dönecek merak ediyorum valla şimdiden :)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 begenmedigim ss su. http://i32.tinypic.com/2w4jwyc.jpg evet 900mb lık client mıdır iste cekmemiz gereken surum onu sordum. neyse ya aman oynamıcam nasıl olsa sfdgs.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şuy an durumu nasıl oynayan var mı
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 toggie said: begenmedigim ss su. http://i32.tinypic.com/2w4jwyc.jpg evet 900mb lık client mıdır iste cekmemiz gereken surum onu sordum. neyse ya aman oynamıcam nasıl olsa sfdgs. çok malmış bu gerçekten ben de oynamazdım
hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Resimlere dayanarak söylüyorum, siz beğenmiyorsunuz ama Stygian Abyss clientini TR de kullanabilen ilk shard. Bu bile başlı başına büyük başarı. Birde olaya bu yönden bakın. İlla ki SA clientini kullanmanıza da gerek yok. Classic client ile de oyuna girebilirsiniz. Enhanced Client Classic Client
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bazı seylerı tadında bırakmak lazım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 stygian abyss'i bende pek sevemedim. zaten ben hala sanane ve nebula zamanında ki gibi t2a'larda kaldım, yeri hala bambaşka bende. sanırım şu sıralar avaholm'u bayağı merak ediyorum. açılıp açılmayacağını bilmiyorum ama açılırsa direk üye olup oynıyacağım..
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 enterasan bir proje bende destek vermeye başladım =)
Öne çıkan mesajlar