ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Birkaç aya kalmaz resmi açılışı yapılacak, şu anda pek çok şeyi tamamlandı ve betası devam ediyor. Sözlük kullanıcılarına açık şu anda sadece, ekşisözlükten djthorn'a mesaj atarak bilgi alabilirsiniz.
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 sphere mi? acc bilem alırım girmek için ha
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oha hueuhe komik olur lan nie böle bi işe girid ki ekşi sözlük oynanır ama şöle türk komunityli uo zevkli olur eski günler gibi herkesin birbirinden gerçekten nefret ettiği şöle PVP Yaparken hırsla yapıtğın bi ortam uheuhe
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hadi ya, supermis, hayirli olsun cidden. @mortis, hocam onun icin, patide acmak gerekir UO shard i.. bide eski oyunculari kandirmak rusvet vermek falan lazim :D aslinda olsa super olurdu cidden :D
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nasıl ya? link falan verin abicim, okuyalım.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://sourtain.uur.name/ forumu bu şimdilik http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ek%C5%9Fi+s%C3%B6zl%C3%BCk+ultima+online+shard son sayfalarını okumanızda fayda var. ekşi sözlük üyeleri beta teste katılabiliyor elbette; henüz kesinleşmemekle beraber her sözlük üyesine 2-3 arkadaşını davet etme imkanı sunulacak. ayda bir de invitation hakları yenilenecek falan. luna olacak, pazar alanı yok, runuo platformunda ve aos sonrası özellikler taşıyor server büyük ölçüde. orta yaşlı insanları düşünerek skill kasımı aşırı zor olmayacak ama kişi başı 1 acc düşünülüyor şu anda. geri kalan bilgilere forumda ulaşmak mümkün, ekşisözlük üyelerinin serverın özelliklerini değiştirme konusunda oy hakkı da bulunuyor. proje düzgün, yöneticiler sağlam gibi gözüküyor şu anda. ben de az çok başarılı olacağına inanıyorum açıkçası.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kişi başı 1 acc düşmese easyuo abanıp edit kesmek için oynayabilidim.
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ekşi dışı adam almıyoruz der gibi konuşmuşsun.
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 public olacak shard'ta şu an testerlar sözlükten. Sözlük dışından alınan var mı bilmiyorum. Güzel olacak açıkcası bende yardımcı olmaya çalışıyorum çok kaliteli bir kadro var eskiden olduğu gibi bir oyuncu kitlesi yaratmaya çalışıyorlar.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Myshkin said: kişi başı 1 acc düşmese easyuo abanıp edit kesmek için oynayabilidim. ya edit olup easyuo abananlari kesmek icin oynayan olursa?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 rp için belirli bir lokasyon, belki bir ada (marble island mesela) düşünülüyor sanırım şu anda. ayrıca ekşi dışı adam alınmıyor şu anda yani normal olarak. shard açılınca nolur bilemiyorum.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 clienti indirdim bile, mmh gideri var
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oh yeah man. oh yeah man. oh yeah. yani... gerçekten... çok iyi kardeşim. britain mezarda yurudum bana gore degil papua, mezara gelen pkların agzına agzına vurdum kılıcı,kışın kışın opua!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 düz oynanır abi, gerçekten. yani buradan ekşi sözlük üyesi bir sürü insan var, herkes 2-3 kişiye invitation atsa rahat 30-40 kişiyi buluruz birbirini tanıyan. ema da gelir, değil mi?=)
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi, biz nasi gelcez? sozlukte benim accountum vardi da.. 2001 yilindan sonra girmedim yani. kapanmistir bu vakte..
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Spidee said: Run UO gec... evcilik oynarim daha iyi
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 runuo oynanır ben seviorum silah ability muhabbetlerini de tabi o zırhların böle resistanceları vs muhabbetleri falan kastırıo item kasiosun ediosun -.-
Öne çıkan mesajlar