Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Biliyorum trolün haddi hesabı olmayacak tahminen de ocağınıza düştüm. 1-2 saat içinde yetiştirmem gereken bir döküman var. Klavyem bozulmuştu geçici olarak dandik bi klavye almıştım 10 liralık alışamadım bi türlü yanlış bi kısayola falan bastım heralde abik gubik bişiler çıktı kapatmak için iki saattir menülerde geziyorum bulamadım. Olay şey şimdi, her satır sonunda entera basıldığı yerde burada entera basılmış diye bi işaret koyuyor. her tab'a basıp paragraf yaptığımda burada tab var diye bir ok işareti koyuyor, noktalamadan sonra aralık bıraktığımda oraya bi işaret koyuyor falan. Kısaca bastığın karakterleri gösteriyor word şu anda dökümanda. Ama işte uzun ve karmaşık dökümanda hem çok kafa karıştırıyo hem de göz yoruyo Şunu kapatmanın yolu nedir word 2007'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kısayolunu bilmiyorum ama şunu diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 evet buldum çok sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 rasmon herşeyi halleder,inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 annem evde yemeği yakmış beni arıyo ne yapayım diye. böyle bişeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ahsduashdu dedim abi benim hislerim kuvvetli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar