MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 uff bekliyemiyorum 21 gün var. hangisini daha önce oynamaya karar veremiyceğim o gün. offf feci heyecanlıyım ya.manyak merak ediyorum ikisini de. 21 gün.....[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Levie ilgilencenmi 3d studio ile_?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 21 gün nasil beklenir???[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 nası iğrenç?????!!!?!!!*!shocked* abi böyle bi oyuna iğrenç diyosan sen o oyun türünden nefret ediyosundur herhalde.bozulma kasti bişey söylemiyorum tabiki de.yani öyle bir oyuna iğrenç demek nası desem? yürek ister.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ulan ikisi aynı andamı çıkıyor ? Allah kahretsın bunları. Ula öss var allloww erteleyin ya. Ühühühü geleceğim çok büyük tehlikeler altında. İrademe sahip çıkmam gerek! *hırs yapar , gaz yapar*[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Matrix 6 cd cıkcak ayzıodu ya level ın sitede yada trgamer da[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 1 Dvd yaparlar onu[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Disappear, 25 April 2003 21:07 tarihinde demiş ki: vice city igrenc gta3 kadar sarmadi...[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Abı sarmadı de ama sakın ıgrenc deme.Her yerde yılın oyunu secıldı.Ve oyunu aldım kac ay oldu hala sıkılmadan oynuyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bu arada gta vice city konsoldan farklı olarak onlıne desteklı olarak cıkacak.Ama orjınal almamız sart olucak,cunku paralı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 GTA online cikarsa gozumu kapali basarim parayi alirim vallahi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Basıp parayı alırsın almasınada,bu pınglerle ne oynanır ya gta.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Disappear, 26 April 2003 17:34 tarihinde demiş ki: yoo ben gta3ude oynadim gta yi 1. oyunundan beri takip ederim ama 1 deki guzelligi bulamadim digerleirinde london ve 2 gzel gelmemisti 3 guzel geldi vice cityyi begenmedim...simdi vice city gibi 1 tanedaha cikacam cunku gta1 de 3 tane sehir vardi Liberity city , vice city 1 tane daha 2si cikti 1i kaldi[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela valla nasıl sarmadı diyosun anlamadım.bende 4'ünü (vice city dahil)de oynamış biri olarak.Vice city e bayıldım açıkçası. neyse zevkler ve renkler tartışılmaz olayı gene karşımıza çıktı. 19 gün bu arada........[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 hehe yanlis kisiye lag dedin bende ondan yok cunku ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 zaten herhalde koca bi dünya yaratmazlar MMORPG olmaz sanırım. internet ve LAN üzerinden oynamayı yaparlar heralde.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 17 gün uahhhhhhhh[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 evet tam final zamanıma denk geliyo geçen sene de böle olmuştu, kesin yine sıççam finallerden[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skazzy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 benim de seriligi oynamişligim var 1 ve london haric hepsinide bittirmişimdir (1 ve london oynarken tam olarak olayi anlamamiştim cdlerimi bi bulsam birecem ;P ) ama 3 bence saglamdi tabi onunda bi cok eksikleri var ama vice city de bunlari duzeltmişler diye duydum kiyafet filan alabiliyormussun kendine tabi consoldakinde oluomus pc de yaparlarmi bilinmez ama dort gozle beqliyorum benimde öss yalan olucak galiba keşke bizim icin bi uni bolum acsa sinavida ayri olsa ;P Soru 1 : Warcraft daki Heroelari Say? Soru 2 : Starcraft Kac Senesinde Piyasa Cikti? Soru 3 :..............[hline]A Cold Day In Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben vice city'i ps2'de oynadım güzeldi,ama gta3'ün kendisi kadar güzel değildi.tek güzelliği harley tarzı motorları idi.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: LevieMaxilack, 27 April 2003 22:28 tarihinde demiş ki: zaten herhalde koca bi dünya yaratmazlar MMORPG olmaz sanırım. internet ve LAN üzerinden oynamayı yaparlar heralde. heh niye ozaman online desinler..? online oldumu MMO oluyor zaten ayni sey ha RPG mi orasini bilemicem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Manticore, 30 April 2003 16:17 tarihinde demiş ki: ben vice city'i ps2'de oynadım güzeldi,ama gta3'ün kendisi kadar güzel değildi.tek güzelliği harley tarzı motorları idi.[hline]It Is A Good Day To Die Sadece motorlarmı? Yapma arkadasım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 16 gün uaaaahhhh[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 15 gün az dayan olm levie... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Nasıl güzel deyil gt3 vice city hastamısınız olm oyndığım eniyi ilk 5 e girer gta 1 çürüyüp gitti artık o da zamnında güzeldi ama gta 3 ile vice city nin yanında lafı bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 14 gün = 2 hafta offf bit be bit.alla alla sinir sahibi yapacak bunlar beni.[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 13 gün uffff iyice sıktı beni bu bekleşiş[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar