Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 evet yetoyla bi maç yapamadık darkla yaptık bide dark en yenemediğim futbol tipinde oynuyor ya.it gibi press ilerde baskı.uyuz oldum haha ama herturlu atar yatarım ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 aynen , darkla ben de maç yaptım ve acaip agresif savunmasını çok tekdir ettim. adam gibi oyun kurdurmuyor adama. 2 maçtan biri berabere öbürü galibiyetle bitti ama 2. maçta o kadar çok gol kaçırdım ki bi ara joypadı ısırıyodum. keşke herkes istediği takımı alsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abi beşiktaş ile o kadar geliyor elimden adsf ondan sonraki chelsea maçı da iyiydi de ... abi o sneijder senin elinde bir bug'a dönüşüyor adeta, 4 maç yaptık, dördünde de onunla aynı şekilde aynı yerden yazdın resmen asdfas Yeto ile de maç yaptım bu arada, 2 maçta da ilk önce öne geçip sonra teslim oldum :( Şuan lig sıralamamız şöyle oldu; Red 4 puan Yeto 4 puan Dark 2 puan evet, 7 kişilik boş yer var tekrar hatırlatmam gerekirse, bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 katılcam ben de ama averaj takımı olcam diye korkuyorum sdf bir de beşiktaşı almışsın zaten meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ahaha abi biraz az agresif olsan daha pandev ve etoyla plase atıcaktım ama fazla fırsat vermedin bide inter 4.5 yıldız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 oha 4.5 mu ? hiç fark etmedim var ya şimdiye kadar asdfsd o zaman yeni ligimizde 4 yıldız olsun takımlar, sabit, hatta buradan seçip girelim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi ne gerek varki ztn cok fazla adam katılmıcak herkes için takım var eşitsizlik olmazki real manu arsenal chelsea inter milan bayern barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 inter 4.5 yıldız demişsin de abi şok oldum şimdi açtım online da da baktım ben hala 5 yıldız görüyorum. inter de 4.5 yıldız olacaksa kim 5i hak ediyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bu arada bende katılmak isterim lig turnuva falan tarzı bişiler olcaksa. id: rendell_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 liglerden bul gir direk 4 kişi var sanırım şu an 6 kişilik yer daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 adı ne ligin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 paticik durum ligi bi tane daha lig var o ne ayak kurmuslar öyle onu bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 nası takımlar seçiorz lig için? 4,5 yıldır 4 yıldız nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 porto'yla katıldım lige. bide bi arkadaşımıda almak istiorm lige. yer var sanırım bi problem olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 katılsın cnm nolcak an itibari ile tokat yemek yada atmak istiyen varsa bekliyorum it gibi hastayım cıkamadım zaman geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tottenham la katildim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 maç yapcak varsa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ohh, tottenham'lar porto'lar, bayern'ler inter'ler ben beşiktaş bi mal benmişim demek ASDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 anlamadim ki ben olayi 4 yildiz mi 5 yildiz mi isterseniz daha pek mac olmamisken hemen karar werip yeni lig kuralim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ya aslında bu maçları öylesine bi yapalım da, şey diyorum böyle 2 maçlı değilde 5 maçlı falan bir lig mi yapsak sfsa uzun sürse tatil boyunca ? yani bu dursun herkes istediği takımı alsın, sonra takımları buradan seçip falan gireriz. Lig şöyle olsun, şu kadar dakikalık maçlar vs. tartışalım ? bunun da kazananı vs. olur orası ayrı da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ya kim hangi takımı aldıgı farketmez valla.şöyle bi turnuva havası olsunda karabukte olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yeni lig kurulabilir , ama mesela 2 tane barcelona olmak isteyen çıkarsa bu sefer sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 burada tartışırız vs. takım olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 DarKRideR said: ohh, tottenham'lar porto'lar, bayern'ler inter'ler ben beşiktaş bi mal benmişim demek ASDSA sen almasan ben alıcaktım ki beşiktaş'ı, bi de şikayet ediyosun ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aga yetemiyorum ağır forvetlerle, oyun tarzıma ters arada fantezi olsun diye bjk alıyordum :( gerçi yine iyi asdf 3 mağlubiyet 3 beraberlik :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar