senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yeni konu açmayayım burda cevaplayıverin bu fifa2010 da ultimate team diye bişi var ya nası aktive etcem onu ben, giriyorum fifa store ye u10 diye bi baslik var orda ama indirilecek hiçbişi yok bide bu live season'un triali var, onun geçtiğimiz sezon için olanı paralı mı? birde bu fifa2010 da kendi takımını kurma olayı yok mu, veya pesteki gibi seçtiğimiz takıma dandik adamlar atasın para kazandıkça transferle fln geliştirelim takımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 UT olayı sanki ps store'da dlc olarak vardı. Oyun içindeki store'da gözükmüyor. Dediğin şey de yok sanırım, 11'de olacka işte kendi takımını kurma olayı. Aptal Manager Mode'da şampiyonlar ligi ve UEFA bile yok. Kendi kupanı yapma falan da yok. Single Player'ı feci başarısız FIFA'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 iyi yapmışlar kaleciliği, bi yerden ps3 düşse de biz de oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 manager modda nasıl yok şamp ligi falan ya ben avrupa maçları oynuyordum gayet.fifa 09 vardı 10da da vardır herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Yok diye biliyorum :/ UEFA yok en azından, olsa GS ile açınca olması lazımdı. Bi de FIFA'nın resmi oyunu yani, Şampiyonlar Ligi'ni bunlar da lisanslı olarak koyabilmeli oyuna. FIFA'ya bağlı turnuva sonuçta, FIFA'nı nresmi oyunu olunca FIFA'ya bağlı tüm lisanslara ulaşımı olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 dandik ya fifanın single'ı gerçekten. ulan o kadar maç yaptım ettim kupa alıcaz diye, finalde maçı kazandım bekliyorum bi kupa olucak video gircek bişey diye 5 kişi 3'ü arkada 2'si önde poz verdi menüye döndü oyun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Eski FIFA'ların single'ı daha iyiydi. 10'da gerileme var nedense.. :/ 11'in single'ı güzel olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bi soru daha, abi bu oyunda nasi adam gecioz? yani L2 ile sağ analog tüm tuşları oturup ezberelecekmiyim illa adama geçmek için? ameturda oynuyorum daha adam geçemedim messi ile sdf. en çok kullandıgınız kombinasyonları söyleseniz olur adam geçmek için bide her adamda farklı galiba, hepsi değişik şeyler yapiyor ha bide kaleci calımı nasıl oluyor? pesteki gibi zamanında analogu saga veya sola cekmek işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben ne fifa09'da ne fifa10'da toplam 5 kez oynamamışımdır single maç. online varken hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 acemiyim daha online ye girsem peynir ekmek gibi yerler beni, zaten 3-5gun daha oynayip hevesimi atıcam gibi duruyor fifa için. pes'ten sonra hiç rahat gelmedi bana fifa oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Harbi basitinden iki üç fifa2010 aksiyonu söyleyin :) Normalde pes ile ilgili herşeyi biliyorum, temel sağlam, ancak iş yerinde fifa10 var sadece, aralarda oynadığımız içinde pratik için fırsat olmuyor, bodozloma pesten bildiğim şeylerle oynuyorum. Birde pes fanboydum ben, dev ekranda projektör ve ps3 de oynan fifa11 sonrası fikirlerim çok değişti :) kral olmuş bence oyun, eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi ben o analogla yapılan çalımları falan hiç kullanmıyorum. bi tek topu onume atmayı kullanıyorum. bide bazen L2+analog aşşa yukarı yapıorm bole fake tarzı bişi atıyo. cok lazım değil yani onlar. ama yapabilen inanılmazda yapıo yani. mesela konn var adam butun hareketleri bilio çılgın gibi çalım atıo. hani yapamazsan oynayamazsın oyunu diye bişi yok. ama yapabilirsen cok rahat olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ged evet eski fifa'lara göre bayagi güzel olmuş, ama işte bende sağlam pesçilerdenim oynanış çok garip geldi. mokoko peki L2 olmadan mesela tam önümüzdeki adamı nasıl geçcez, yani sağa sola çekiyorum analogu illa alıyorlar ayağımdan, zamanlama sorunlu desen erkende çektim geçte çektim yani geçemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RvUGbVSGJ6o&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 l2 ile çalım atmak bi maçta 2-3 defa olur.onun harici adamın yeteneğine hızına bağlı olarak yapıcagına manevralarla adam geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Kaleciye çalım hakkaten yok ve biraz saçma. Aslına bakarsanız CPU'ya karşı FIFA oynarken adam geçilememesi gerçekten saçmalık. Tamam 5 kişi arka arkaya geçilmesin gerçekçi olsun diye kasmışlar ama doğru zamanlama ve hız avantajıyla Sabri bile çalım atıyor, geçen gün Ivankov Arda'yı pazara yolladı. Ama nedense sadece yön tuşlarıyla CPU'ya çalım atamıyorsun. (illa atılır da çoook ender yani, bi R2'ye basmak şart) Anca arkadaşınla oynarken oluyor.. Kaleciye çalıma hiç girmiyorum, FIFA'yı "gerçekçi oyun yapalım" diye geliştirenler çalım diye bir şeyin olmadığı, hele kalecilerin asla çalım yemediği ayrıca her aşırtmanın gol olduğu alternatif bir evrende maç izliyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kaleciye çalım atamamak oynayanın beceriksizliğidir kusura bakma nilep kaleciye çalım atmak cok kolay.hatta penaltıda oluyor cogu zaman. geçiosun ama düşürüo yani ben kaleci ile karşı karşı kaldıgımda mesela tam kalecinin dibindeyken sağ analog kullanıp topu ileri atarsanız yada şut çekermiş gibi yapıp fake verirseniz %80 geçiyorsun kaleciyi.tabi zamanlamanı ayarlaman lzm pesten alışmışsınız sağa dogru gidince direk kaleciyi geçmeyi :) special moveslada geçebilirsiniz dogru hareketleri yaparsanız ki bence olay kaleciyi geçmek değilde.geçtikten sora illa bi durmak lzm yoksa top yan ağlarda fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 E iyi de Hakan'ı mesela hatırlıyorum, topu ayağından açmadan gayet güzel bir anda yön değiştirerek geçerdi kaleciyi. Special move falan da yapmazdı. Çoğu futbolcu yapıyor bunu, Baros da yaptı geçen sene mesela oynadığı sayılı maçta. Yani illa önüne atması gerekmiyo ki topu.. PES'teki kaleci geçme belki yüzde olarak çok sık yaşanıor ama geçiş yöntemi açısından gayet gerçekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nerden alıcaz oyunu pre-order mı aral mı ? ebay'de biri shipping dahil $55'a yolluyo, konuştum $70'a EMS ile 3 günde gelir dedi.. bir kaç kişi alırsak belki düşürür fiyatı veya 3-4 oyun tek EMS ile birine gider kargodan $45-$60 kurtarırız.. aral'a da eğilmemiş oluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 shoptodan preorder yaptım ben 35 pound mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 pre order ile order fiyatı farklı oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Red said: kaleciye çalım atamamak oynayanın beceriksizliğidir kusura bakma nilep kaleciye çalım atmak cok kolay.hatta penaltıda oluyor cogu zaman. geçiosun ama düşürüo yani ben kaleci ile karşı karşı kaldıgımda mesela tam kalecinin dibindeyken sağ analog kullanıp topu ileri atarsanız yada şut çekermiş gibi yapıp fake verirseniz %80 geçiyorsun kaleciyi.tabi zamanlamanı ayarlaman lzm pesten alışmışsınız sağa dogru gidince direk kaleciyi geçmeyi :) special moveslada geçebilirsiniz dogru hareketleri yaparsanız ki bence olay kaleciyi geçmek değilde.geçtikten sora illa bi durmak lzm yoksa top yan ağlarda fix abi kaleci ile karşı karşıya kaldıgımızda sağ analogla ileri atsak direk yakalamaz mı kaleci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ileri deil yahu sağ çarpaz sol çapraz ya penaltı yapıyor yada adam kaleciin ustunden atlıyor boş kaleye atıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 mardox said: pre order ile order fiyatı farklı oluyo mu? yani firma çıkış fiyatını değiştirmemişse olmuyor, ama pre order fiyatı belirlenmişse ve sonradan fiyat değişirse bu da değişiyor. Ama bildiğim kadarıyla ödemeyi önceden yaparsan, fiyat değişse de ödeme yaptığın fiyattan alıyorsun oyunu, yani fiyatı artsa da düşse de fazladan isteyemiyorlar ya da iade alamıyorsun. ama ödeme yapmazsan önceden oyunun çıkışından 2 gün önce para hesabından çekileceği için o an ki fiyat geçerli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar