Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yeni konu açmayayım burda cevaplayıverin
bu fifa2010 da ultimate team diye bişi var ya nası aktive etcem onu ben, giriyorum fifa store ye u10 diye bi baslik var orda ama indirilecek hiçbişi yok
bide bu live season'un triali var, onun geçtiğimiz sezon için olanı paralı mı?

birde bu fifa2010 da kendi takımını kurma olayı yok mu, veya pesteki gibi seçtiğimiz takıma dandik adamlar atasın para kazandıkça transferle fln geliştirelim takımı?
Sosyal ağlarda paylaş

bi soru daha, abi bu oyunda nasi adam gecioz?
yani L2 ile sağ analog tüm tuşları oturup ezberelecekmiyim illa adama geçmek için?

ameturda oynuyorum daha adam geçemedim messi ile sdf.
en çok kullandıgınız kombinasyonları söyleseniz olur adam geçmek için bide her adamda farklı galiba, hepsi değişik şeyler yapiyor
ha bide kaleci calımı nasıl oluyor? pesteki gibi zamanında analogu saga veya sola cekmek işe yaramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi basitinden iki üç fifa2010 aksiyonu söyleyin :)

Normalde pes ile ilgili herşeyi biliyorum, temel sağlam, ancak iş yerinde fifa10 var sadece, aralarda oynadığımız içinde pratik için fırsat olmuyor, bodozloma pesten bildiğim şeylerle oynuyorum.

Birde pes fanboydum ben, dev ekranda projektör ve ps3 de oynan fifa11 sonrası fikirlerim çok değişti :) kral olmuş bence oyun, eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben o analogla yapılan çalımları falan hiç kullanmıyorum. bi tek topu onume atmayı kullanıyorum. bide bazen L2+analog aşşa yukarı yapıorm bole fake tarzı bişi atıyo. cok lazım değil yani onlar. ama yapabilen inanılmazda yapıo yani. mesela konn var adam butun hareketleri bilio çılgın gibi çalım atıo. hani yapamazsan oynayamazsın oyunu diye bişi yok. ama yapabilirsen cok rahat olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ged evet eski fifa'lara göre bayagi güzel olmuş, ama işte bende sağlam pesçilerdenim oynanış çok garip geldi.

mokoko peki L2 olmadan mesela tam önümüzdeki adamı nasıl geçcez, yani sağa sola çekiyorum analogu illa alıyorlar ayağımdan, zamanlama sorunlu desen erkende çektim geçte çektim yani geçemedim bir türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaleciye çalım hakkaten yok ve biraz saçma. Aslına bakarsanız CPU'ya karşı FIFA oynarken adam geçilememesi gerçekten saçmalık. Tamam 5 kişi arka arkaya geçilmesin gerçekçi olsun diye kasmışlar ama doğru zamanlama ve hız avantajıyla Sabri bile çalım atıyor, geçen gün Ivankov Arda'yı pazara yolladı. Ama nedense sadece yön tuşlarıyla CPU'ya çalım atamıyorsun. (illa atılır da çoook ender yani, bi R2'ye basmak şart) Anca arkadaşınla oynarken oluyor..

Kaleciye çalıma hiç girmiyorum, FIFA'yı "gerçekçi oyun yapalım" diye geliştirenler çalım diye bir şeyin olmadığı, hele kalecilerin asla çalım yemediği ayrıca her aşırtmanın gol olduğu alternatif bir evrende maç izliyorlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

kaleciye çalım atamamak oynayanın beceriksizliğidir kusura bakma nilep

kaleciye çalım atmak cok kolay.hatta penaltıda oluyor cogu zaman. geçiosun ama düşürüo

yani ben kaleci ile karşı karşı kaldıgımda mesela tam kalecinin dibindeyken sağ analog kullanıp topu ileri atarsanız yada şut çekermiş gibi yapıp fake verirseniz %80 geçiyorsun kaleciyi.tabi zamanlamanı ayarlaman lzm

pesten alışmışsınız sağa dogru gidince direk kaleciyi geçmeyi :)

special moveslada geçebilirsiniz dogru hareketleri yaparsanız

ki bence olay kaleciyi geçmek değilde.geçtikten sora illa bi durmak lzm yoksa top yan ağlarda fix
Sosyal ağlarda paylaş

E iyi de Hakan'ı mesela hatırlıyorum, topu ayağından açmadan gayet güzel bir anda yön değiştirerek geçerdi kaleciyi. Special move falan da yapmazdı. Çoğu futbolcu yapıyor bunu, Baros da yaptı geçen sene mesela oynadığı sayılı maçta. Yani illa önüne atması gerekmiyo ki topu.. PES'teki kaleci geçme belki yüzde olarak çok sık yaşanıor ama geçiş yöntemi açısından gayet gerçekçi
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kaleciye çalım atamamak oynayanın beceriksizliğidir kusura bakma nilep

kaleciye çalım atmak cok kolay.hatta penaltıda oluyor cogu zaman. geçiosun ama düşürüo

yani ben kaleci ile karşı karşı kaldıgımda mesela tam kalecinin dibindeyken sağ analog kullanıp topu ileri atarsanız yada şut çekermiş gibi yapıp fake verirseniz %80 geçiyorsun kaleciyi.tabi zamanlamanı ayarlaman lzm

pesten alışmışsınız sağa dogru gidince direk kaleciyi geçmeyi :)

special moveslada geçebilirsiniz dogru hareketleri yaparsanız

ki bence olay kaleciyi geçmek değilde.geçtikten sora illa bi durmak lzm yoksa top yan ağlarda fix

abi kaleci ile karşı karşıya kaldıgımızda sağ analogla ileri atsak direk yakalamaz mı kaleci :)
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

pre order ile order fiyatı farklı oluyo mu?

yani firma çıkış fiyatını değiştirmemişse olmuyor, ama pre order fiyatı belirlenmişse ve sonradan fiyat değişirse bu da değişiyor.

Ama bildiğim kadarıyla ödemeyi önceden yaparsan, fiyat değişse de ödeme yaptığın fiyattan alıyorsun oyunu, yani fiyatı artsa da düşse de fazladan isteyemiyorlar ya da iade alamıyorsun.

ama ödeme yapmazsan önceden oyunun çıkışından 2 gün önce para hesabından çekileceği için o an ki fiyat geçerli .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...