mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=F4al_SgTj0U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 inanılmaz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 oyunu ztn alıcamda.bide beta deniyim bakiyim iyi olmus mu kontroller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 oyun baya güzel olmus ya introdaki müzik bi acaip güzel ztn. bide beta oldugu için fazla skill silah yok sanırım ? eğer hepsi betadakiyse az geldi bana.ama onun harici multiplayer 10 numara olmus.ztn o dalgalı denizi nasıl yaptılarsa harbi yapmıslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yok canım bi sürü silah var. beta olduğu için okadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 morfare fiyat polikası falan belirledi mi kz için shopto kargoyu 7 küsür pound yapmis cunku yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hepsisony.com dan alıcam ben artık. bunlar daha önce belirtiyor oyunları hemde collector's edition ı falanda koyuyorlar haftalar önceden. normal KZ3 115 tl hepsisony de. 290 tl collector's edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu silahlı olan paket iyimiş.bende move yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Beyler şimdi oyunu tamamen move ve navigationla mı oynuyoruz multi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Betayı indirdimde grafikte bir fark göremedim niyeyse? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 türkçe desteği online oynarkende olsa tadından yenmez miss olmuş gerçi hala ortama ısınmaya çalışıyorum ama feci sardı beni hafta sonu başından kalkmam ben bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ValhallAwaitsMe said: Betayı indirdimde grafikte bir fark göremedim niyeyse? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bikaç gün sonra cıkıyor beta sardı beni baya kz2 yi beğenmemiştim ama bunu alıcam götürür beni bu yıl sonu cıkıcak güzel oyunlara kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zi_foz9t8Ck sharpshooter fena gözükmüyor ya. buton mapping yapması en büyük avantajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 off süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi yatarakta oynanmaz onla ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 savaşa da bi zahmet yatarak gitme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 benim televizyon armutta oturma boyunda ya.ayakta oynarsam cok tepede kalıyorum tvye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 o zaman bi minder atıyosun yere, dizlerinin üzerine çöküyorsun. şu şekilde: L yerde yuvarlanıp aksiyon bile yapabilirsin minder varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ya aslında move almak istiyorum ama starter pack + navigation 200 küsür kagıt 200 de killzone + bu silah 400 kagıt.gereksiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bu sharpshooter sadece silah mı? Move aparatını ayrı mı alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 evt. bu sadece motion controller ve navigation controller ı yerleştirdiğin bi aparat. move ve nav controller ayrı satılıyor ayrı alıcan. ps eye ile birlikte.bu sadece rahat kullanmanı sağlıyor. birde button remapping yaptığı için kullanımı rahat gibi. 2 ayrı elde eller havada olunca ben zorlanıyordum move ve nav controllerda. bunla o stock u ayarlayıp direk köprücük kemiğinin oraya sabitlersem normal silahla nişan alıyormuş gibi rahat edecem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Birebir deneyen var mı? Alacam ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 daha satışı başlamadı galiba sharpshooterın. çıksın alıcam zaten kz3 ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar