rahimpolat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bildiğin kişilik kayması yaşıyorum. Yalnızlığı çok severdim. Şimdi hep birileriyle vakit geçirmek falan istiyorum. Bunun altında da heralde korku falan var. Böyle 2 gün çıkmiyim dışarı biyeri, kimse beni arayıp sormuyo tribine giriyorum. böyle "dependent" mi ne tabiri işte ondan oldum. Feci kıskanç oldum. sevgilime acayip çektiriyorum şu sıralar. tatil nedeniyle memleketinde olmasının etkisi de var ama böyle şakaya vurarak da olsa sağa sola çıkıp tanımadığım tiplerle vakit geçirdiyse ağzına sıçar gibi oluyorum. ben değilim bu. bi de kıskanmak pis bişey ya çürütüyo insanı bi de bildiğin vücuduma taktım. baya kilo verip fit oldum sayılır ama düz insanım işte. omuz göğüs omuz göğüs diyip duruyorum. sürekli kendimi karşılaştırıyorum ortamdaki diğer erkeklerle. bi de bu bendeki ordamdaki alfa erkeği olma dürtüsü çıkıyor bazen, götümü parmaklıyorum geçiyor. anlicanız id-ego-süper ego üçlüsü çok fena çarpışıyor. kim yener. napmak lazım . tşk troll serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ergenliktir geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 1.acilen birini yemege çıkarıp sonrası doktorculuk oynaman gerekli. 2.sevgilini daha fazla sıkma tekmeyi yersin. 3.zaten kış yaklaşıyor herkez giyinicek uzun kolluları napıcaksın vücudu. 4.kendine eğitici bir meşkale bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kabullen, böylesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yaş ergenliği geçeli çok oldu doktorculuk oynamak istemiyorum, ilişkim uzun süreli, aldatmaya niyetim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 wow a başla spora git gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 wowu bıraktım. spora 2 ay gitim. güzel geldi hatta. göbeği eritmiştim ne güzel. ama tek başıma gidince sıkılıyorum, beraber gitmeye arkadaşları ikna edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 aldatılmadığını nerden biliyosun?kendin söylemişsin çok çektiriyorum diye?çoğu insan sıkıya gelemez benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 4 yıldır biraz tanımışımdır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hic oyle deme, 4 yildan sonra ne aldatanlar var, hele bide sikiyorsan devamli, olablir yani insan aldatmaya megilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 normal seyler bunlar, hepimizin basina geliyor yani. kisilik kaymasi degil, ergen de olmayabilirsin ama büyüyoruz iste yasadiklarimizin etkisiyle. her gün yeni birseyler ögreniyoruz + gecen sene ne kadar yakin gelse de, o zamana göre bile cogu fikrimiz degisebiliyor, yerine oturuyor. ha su an bazi seyleri takinti derecesinde takman gecicidir ama elbet. kendinde buldugun eksiklikleri, hayatindaki bir takim problemleri bu sekilde ''takinti'' derecesinde yansitiyorsun bence hem kendine hem de sevgiline. onun icin de yapilacak en iyi sey, rahatsiz oldugun seyi elinden geldigince düzeltmektir. basari elde ettikce bu konuda, mutlu olursun cünkü anca, problem de problem olmaktan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ohoo, ben de 20'yim, folloş oldu kişilik son 1 senedir. normaldir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hayatında değişiklik yapmanın zamanı gelmiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abvblizzard said: edit: imla bazi konularda yalan yanlis editler yaptigini farkedip de hicbisey yapamiyorum....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 değişiyosan kendiliğinden oluyodur zaten müdehale gereksiz.bi insan sürekli aynı modda olmaz ki ruh haliyle böyle dönemler geçirir.bu kadar takıp hasta psikolojisine sokma kendini.gelir geçer geçmezse sana bişiler katar.bu süreç canını sıkıyosa bi hobi edin,gez toz kendini oyala..yaz hali zaten kış gelince düzene oturuyo tekrar herşey.yazın yok o tatilde bu tatilde onlar dönüyo sen tatilde yok sıcak yok bilmemne insanın dengesi şaşıyo. yani özet telaşa mahal yokk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kıskançlık (jealousy) öyle şakkadanak oluşan bir duygu olmadığı için, "değiştim; eskiden sağlıklıydım şimdi ise kıskanç" derken kastettiğin duygunun haset (envy) olduğunu düşünüyorum. jealousy de envy de türkçe'ye kıskançlık olarak çevrilse de aralarında şöyle bir fark var. envy kendini güçsüz hisseden insanın, bir diğer insana karşı beslediği hasetlik ya da imrenme duygusu. jealousy ise bir insanı başka bir insandan kıskanmak, ilgi merkezi olmayı istemek. tabi eşşoleşşek insanoğlunda bu duyguların ikisi de var ancak kompleksler arttıkça envy de artıyor. basit kıskançlık ise güçsüzlükle paralel değil. anneniz başka bir çocukla ilgilenirse kıskanırsınız. basit bir insan içgüdüsü, tanrı kompleksi filan. kendini güçsüz hissettiğin için sevgiline haset duyuyorsan dikkat et teselli etmesinler sonra kızı. kızların en tilt oldukları durum. doğalarında güçlü erkeği seçmek var. omuz falan demişsin omuz iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Farkında olman çok büyük bir adım aslında. Ama yolun yarısı falan değil. Salak değil iradesizsin zaten, oda burada kim ne derse desin degismez. Canına tak ettiği zaman degisecek birşeyler. O zmana kadar hep üşeneceksin, rockbottom kalçanın yanaklarında hissedilince o zeminden kuvvet alarak iticeksin hayatı, proc tutarsa ve degerlendirirsen güzel degisimler olur senin için. Amma carebear oldum gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ben bazı konularda değişip de hiç bir şey yapamayanlardanım. Bence bunu bazı konularda kendimi nasıl değiştirdiysem tekrar değiştirebilirim.(kendi iradem dahilinde) Yani kendimi değil fakat mazaret bulacak kendimi düşünce olarak bir yerlere yönlendirecek ve bir şeylerde oyalayıp bunda başarılı kılacak bir şeyler bulabilirim. İnsan bunu bulmada ve seçmede sıkıntı yaşayınca depresyona giriyor, sıkıntılar yaşıyor ardı ardına. Öyle bir dönemde olabilirsin, bir süre kendi haline bırakmak, eğer hiç çıkar yol kalmazsa kendin için radikal kararlar almak da çözüm gibi duruyor böyle şeylerde. Boşver biraz akışında gitsin bakalım nolcak? Hiç bir şeyi düşünmeden sakin kalmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 valla ben de sessiz ciddi bi adamdım bildiğin yavşağa bağladım niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dunno diye girdim RAHİMPOLAT çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 [quote="bi de bu bendeki ordamdaki alfa erkeği olma dürtüsü çıkıyor bazen, götümü parmaklıyorum geçiyor."] X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bella said: kabullen, böylesin artık. malesef doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Katılmıyorum. Kendinde bunları görüp, bunlardan rahatsız oluyosa, böyle biri değil demektir vs vs v.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Myshkin
malesef doğru.
Sosyal ağlarda paylaş
Ravensight
Kendinde bunları görüp, bunlardan rahatsız oluyosa, böyle biri değil demektir vs vs v....
Sosyal ağlarda paylaş
fede
Sosyal ağlarda paylaş