vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yemege cikarmak abarti geldi bana. hoslanmadigin bi kisiden bahsediyoruz. cafeye cagirmak daha iyi yani en azindan. bi de hoslanmadigin insanin yaptigi jeste karsilik vereyim, ayibolmasin derken, kiza umut da verebilirsin. ve o jest dötünde patlar, düzeltmeye calisirken. o da var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 seviyeli birer tost yiyin cemal büfe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ya işte cafeye çağırmak. yani ufak bi muhabbet manasında söylemiştim, yemek değil tabii. o biraz fazla olmuş, cafe demek istiyodum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sucuk ekmek yiyin. sucuğu sen koy kız ekmeği getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sirf kalpli pide yapti diye onu diger hoslanmadigin kizlar kategorisinden ayirmak dogru degil. cünkü yapacagin her hareket hanene ''umut virdi!!'' diye yazilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yahu nil belki adamın bu hareket hoşuna gidiyor..Belki bu adamın zaafı da bu..Belki böyle tavlanıyo roket adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bi pideye tav olmaz kimse :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yani kızın öyle pideyi kalp şeklinde yapıp vermesi elindekini değerlendirmesinide bildiğinide gösterir.düşünmesi yeter,sevmesen bile gidip kızla konuş olumlu yada olumsuz.kız kendi kafasında ileri dereceye taşıyıp olayı başına bela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Lexius said: bi pideye tav olmaz kimse :8 Ramazan pidesinden bahsediyoruz!! Ayrıca adam belki çok fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bence keramet pidede. aşık olan kur yapan da ramazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 önemli olan kalbini değil başka bişey vermesi. yalnız düşüncen ne yönde? "kız seviyo galiba lan, olur mu ki acaba?" mı, yoksa "kız o kadar uğraşmış, şimdi bişey yapmazsak ayıp olur" mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahaha öküze bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sıcak pideyle başlayan ilişki ramazan sonuna kadar sürer yalnız aksjdlşasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yau nil noldu niye bu kadar kıskandın ki kzı senin pide hediye ettiğin erkekler hiç yüz vermedi mi sana ha bana hediye etseydin mesela ozmn başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 O kadar zorlama o spoilerden sonra bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 pics or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://forum.donanimhaber.com/m_42191093/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 said: Gerçek Ad Münir E-mail Gizlenmiş Doğum günü 1 Ocak ****; Ana sayfası Şehir: Antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 8 sayfayı okumadım ama kalp şeklinde pide muzaam gerçekten serin hikaye kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 counter attack yap http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages%5Ci%C5%9Fte%20o%20anlar%5CA%C5%9Fk%20Yemekleri%5CSAMPI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 3 gündür nete girmiyorum en çok su konuyu kacırdıgıma üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 maxalanya Yüzbaşı AHAHAHA YÜZBAŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Bence topic sahibi one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar