hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yani retribution alırsam çıkınca sadece multide her ırkla oynayabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Benim bildiğim normal retribution da tek fark pre-order yaptığınız ırk a özel verilen BONUS GEAR (4-5 parça eşya, oda multide çalışmıyor zaten) , başka hiçbir yeri değişik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hamsilipilav said: yani retribution alırsam çıkınca sadece multide her ırkla oynayabilir miyim Sadece multide degil campaignde de her irkla oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aaa e süpermiş teşekkürler bu bilgi icin. ben yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dünden beri söylüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 baya iyiymiş ya o zaman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben senı ciddiye almıyorum dreagloth!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oh şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 jast gat riıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 oha şansa steamde yüde 50 indirim geldi şimdi sadece chaos rising alırsam normal dow2 campaignini her ırkla ve chaos rising campaign devamını ve tüm ırklarla multi oynayabiliyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Hayir, Chaos Rising'de sadece Chaos Rising campaigni var, irk da sadece Chaos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 oh be sonunda oyun adama benzemiş, evet ama yetmez. daha cok combined arms lazım, su set uplarım dmgını supressını düşürüp rangeini arttırsalar keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Biz bir ara paticikden arkadaşlarla 3v3 oynayıp duruyorduk, bayağı güzeldi o zaman.Chaos risingden sonra oynamadım gerçi =P Multisi bayağı zevkli yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ya oyuna giriyorum bana cd keyimi veriyor isteyince gir diyor ama oyun istemiyor hiç girmemi. multiplyer oyunlara giriyorm boş liste çıkıyor. nasıl aktive edicem anlamadım cd keyimi :S windows live accountuyla oyundayım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Retribution'da windows live falan yok ki. Sen ilk DOW2 veya Chaos Rising'e girmeyi deniyorsun sanirim. Birak onlari, Retribution'in betasini indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 windows live retributionda yokmu yahu?, DowII'ye girince illa ona login yaptırıyordu. Hatta multi oynarken windows live'dan düşersen oyundanda düşüyorsun. Yani hem server'ın kendinden hem windows live'dan düşmemen lazım =p Buda bir ara aşırı sorun oluyordu, zira live çokda stabil sayılmaz. Ratingleri vs nasıl kayır altına almışlar peki, live olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya gold edition satın aldım steamden dow 2 ve chaos birlikte. dow2'yi install dedim ve oyuna girdim. girerken cd keyin şudur bunu sorunca oyun gir diye uyarı çıktı. ama oyun hiç sormuyor cd key. multiplayer içinde custom games kısmıan giriyorum ama arada bir ancak 1 oyun gözüküyor bu kadar az oyuncu yok herhalde :S anlamadım nasıl multi yapıcağımı bide sadece steamden dow2 install dedim ama menüm falan chaos rising şeklinde ve chaos campaignide var ikisinide yükledi sanırım anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Çıktı mı retribution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 3 martta çıkıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hamsilipilav said: bide sadece steamden dow2 install dedim ama menüm falan chaos rising şeklinde ve chaos campaignide var ikisinide yükledi sanırım anlamadım :D Evet ikisini de yuklemistir. Ama su anda onlarin multisinde cok kisi yoktur sanirim, cunku cogunluk Retribution'a gecmistir. Multi oynamak istiyorsan, Retribution'in betasini indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 betada 4 adamdan 3ü imperail guard alıyor ya :D gelin kapışalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 imperial guard keyifli, ama chaos parcalıyo imperial guardı. guardlar zaten chaos marinelere hasar veremiyo, 5 heretic meleede 9 guardı dövüyo, chaoslord ölümsüz, sentinelın dmgını yetersiz costuna göre. ama oynanıyo işte bi şkilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Whitescars'la türkün gücünü gösteriyorum dünyaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Imperial Guardları Eldarla çok rahat eziyorum ya ama orklar ağzımı kırıyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar