Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn of War 2: Retribution

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim bildiğim normal retribution da tek fark pre-order yaptığınız ırk a özel verilen BONUS GEAR (4-5 parça eşya, oda multide çalışmıyor zaten) , başka hiçbir yeri değişik değil.
Mesaj tarihi:
oh be sonunda oyun adama benzemiş, evet ama yetmez.

daha cok combined arms lazım, su set uplarım dmgını supressını düşürüp rangeini arttırsalar keske
Mesaj tarihi:
ya oyuna giriyorum bana cd keyimi veriyor isteyince gir diyor ama oyun istemiyor hiç girmemi. multiplyer oyunlara giriyorm boş liste çıkıyor. nasıl aktive edicem anlamadım cd keyimi :S windows live accountuyla oyundayım şuan
Mesaj tarihi:
windows live retributionda yokmu yahu?, DowII'ye girince illa ona login yaptırıyordu. Hatta multi oynarken windows live'dan düşersen oyundanda düşüyorsun. Yani hem server'ın kendinden hem windows live'dan düşmemen lazım =p Buda bir ara aşırı sorun oluyordu, zira live çokda stabil sayılmaz. Ratingleri vs nasıl kayır altına almışlar peki, live olmadan.
Mesaj tarihi:
ya gold edition satın aldım steamden dow 2 ve chaos birlikte. dow2'yi install dedim ve oyuna girdim. girerken cd keyin şudur bunu sorunca oyun gir diye uyarı çıktı. ama oyun hiç sormuyor cd key. multiplayer içinde custom games kısmıan giriyorum ama arada bir ancak 1 oyun gözüküyor bu kadar az oyuncu yok herhalde :S anlamadım nasıl multi yapıcağımı

bide sadece steamden dow2 install dedim ama menüm falan chaos rising şeklinde ve chaos campaignide var ikisinide yükledi sanırım anlamadım :D
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

bide sadece steamden dow2 install dedim ama menüm falan chaos rising şeklinde ve chaos campaignide var ikisinide yükledi sanırım anlamadım :D

Evet ikisini de yuklemistir. Ama su anda onlarin multisinde cok kisi yoktur sanirim, cunku cogunluk Retribution'a gecmistir. Multi oynamak istiyorsan, Retribution'in betasini indir.
Mesaj tarihi:
imperial guard keyifli, ama chaos parcalıyo imperial guardı.

guardlar zaten chaos marinelere hasar veremiyo, 5 heretic meleede 9 guardı dövüyo, chaoslord ölümsüz, sentinelın dmgını yetersiz costuna göre.

ama oynanıyo işte bi şkilde
  • Yeni Oluştur...