Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn of War 2: Retribution

Komutan

Öne çıkan mesajlar

windows live retributionda yokmu yahu?, DowII'ye girince illa ona login yaptırıyordu. Hatta multi oynarken windows live'dan düşersen oyundanda düşüyorsun. Yani hem server'ın kendinden hem windows live'dan düşmemen lazım =p Buda bir ara aşırı sorun oluyordu, zira live çokda stabil sayılmaz. Ratingleri vs nasıl kayır altına almışlar peki, live olmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gold edition satın aldım steamden dow 2 ve chaos birlikte. dow2'yi install dedim ve oyuna girdim. girerken cd keyin şudur bunu sorunca oyun gir diye uyarı çıktı. ama oyun hiç sormuyor cd key. multiplayer içinde custom games kısmıan giriyorum ama arada bir ancak 1 oyun gözüküyor bu kadar az oyuncu yok herhalde :S anlamadım nasıl multi yapıcağımı

bide sadece steamden dow2 install dedim ama menüm falan chaos rising şeklinde ve chaos campaignide var ikisinide yükledi sanırım anlamadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

bide sadece steamden dow2 install dedim ama menüm falan chaos rising şeklinde ve chaos campaignide var ikisinide yükledi sanırım anlamadım :D

Evet ikisini de yuklemistir. Ama su anda onlarin multisinde cok kisi yoktur sanirim, cunku cogunluk Retribution'a gecmistir. Multi oynamak istiyorsan, Retribution'in betasini indir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...