Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 oyun baya güzel ama crafting kısmında premium olan adama karşı freenin hiç şansı yok, premium 2si advanced olmak üzre 10 workshop açabiliyor ki nerdeyse tüm materyalleri üretebiliyor bu durumda günlük, ulaşabildiği recipeler ve dolayısı ile birliklere gelen bonuslarda daha fazla, üstüne advisorlardan gelen bonuslarda çok fazla, en dandik advisor bonusu binaları %8 hızlı inşa etmece ilk gün çıkıyor misal. ayrıca filler çok iyi dsf, 15 fil yapıp salıyorum görev bitiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 keşke mmo şeklinde olsaydı :) normal npclere ait şehirler olabildiği gibi. guildler kendi köylerini kursalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ben baydım valla. Bir kaç gün ara vereyim bakayım tekrar saracak mı... İyiki de premium almamışım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kimler oynuyo şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 oyun guzel ve bu yuzden bu absurd fiyatlar adama koyuyor. guzel olmasa sallamayacaktik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bi tane premium civ alinabilinir sanki. zaten onla 1-2 ay gecirdikten sonra illaki fiyatlarda azalmalar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 oyun güzel gercekten evet. keşke adam gibi cıakrsalardı sallasalardı piyasayı böle garip gurup seyler yerine. türe yenı oyuncu gelirdi. celtleri bekliyuorum ben celtleri premium alabilirm. benı endişelendiren her yenı content'de itemalrın güclenicek falan olması. bucun crete'deki itemlar sparta itemlarıyla az cok aynı, yarın truva cıkar ordaki aitemlar creteden spartadan iyi olursa multi oynamak için paso para bayılıp item kasmakmı gerekicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 crete ve egyptian premium aldim. baya farkediyor tabi direk boostlaniyorsunuz itemlar sayesinde. oyunu 30 dolara almis olarak dusunurseniz free degil de parali olacak olsaki fiyatinin yarisina almis oluyorsunuz. bir kac ay sonra cikan 3 paketede 10 ar dolar verseniz iste tam bir oyun parasi ediyor. bence deger kesinlikle free halinden zevk aldiysaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bu oyunda server seçimi varmı region bazında us / eu olarak. server listimde gorunun server'ların hepsi aynı derece lagli. 2v2 atayımn dedim resmen birimler yarım saniye geç tepki veriyor, çok sinir bozucu. lag demeyimde pvp maçlarında bu kadar gecikmeli oynayan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 EU-EN var EU-DE var. muhtemelen US clienti indirmişsindir falandır filandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bende yukluyorum bakalım sevicekmişim gibi bir his var seversem 10-20 dolar veririm ama tabi devamlı para yiyen bir oyun değildir işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 produck key almak ne uzun iş ya bende oyunu yukleyip direk acc ile gircez sanıorum pota kodu adres madres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 oyun cok tatlı oyunmuş lan ben para veririm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 forumları kurcalıyorum bu oyunda eu-us ayrımı yokmuş. zaten dedicated server oalyı da yokmuş. yani oyunda ki rasgele bi eleman host oluyormuş, zone'da oynadığımız gibi. ben 2 maç yaptım haliyle 2 si de amerikalı çıkınca delay yüzünden oyundan bi şey anlamadım. aynı şekilde amerikalı oyuncularada avrupadaki server denk gelebiliyormuş. birisi dil seçimine gore server seçiliyor dedi. bu mantıklı geldi. alman serverına geçince haliyle almanyadan birisin host olması ihtimali daha yüksek. ayrıca bu ne rezil bi match sistemidir. 7 lvl im karşı takıma 35 lvl verdi. herif son teknoloji kuşatma silahlarıyla, komple zirhlı askerlerle geliyor ben askerle taş atıp kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bikaç sorum var.bu treasurelardan gelen ot bok stoneu başkentte satayım mı lazım oluyorlar mı böyle insnaların şehrini falan görebiliyor muyuz misal sadece chat mi oluyor.başka türlü bir etkileşim yok mu. online kısmı böyle 2v2 ve co-op mu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 crafing malzemeleri var taş deri vb, bi kısmını ilerde kullanıyorsun bina vb yaparken capital city e ama öle her malzemeden yüzlerce binlerce gereksiz, trade kanalından satabilirsin ben 100 er tane tutuyorum elimde. chatte birine sağ tıklayıp visit city yapınca gidilir o kişinin şehrine, vendorlarından alışveriş vb bile yapabilirsin. itemları da lüzumlu olanı kendi orduna giydiriyorsun, gerekmeyeni satıyorsun başkasına :p bide şu var faydalı olabilir, greek versiyonuda var orda bi yerde. http://www.aoewiki.com/wiki/Calculator/Egyptian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben greek premium alıcam daha fazla bişi almak lazım mı onun harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 4.99$ a heykel ve çalı paketleri var :p bide booster pack var defence of bilmemne diye, ama son levelden önce gereksiz gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bi item düştü questten spearmenin dmg falan arttırıo premium kullanabiliomuş sadece sdfdsfs.almak şart oldu yoksa oyuna çok kufur ederim bşrde bu survival geyiği varmış nasıl giriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 booster pack aldim ben defense of crete mi nedir, tavsiye ederim baya reward veriyor ve eglenceli, zorlugunu seciyorsun, kac wave saldiri olacagini seciyorsun ona gore rewardlar degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 lan millet 2 günde zengin olmuş dfsd, 50klar 60klar havada uçuyo epikler falan hep. advisorlarımı da belirledim her age için,acayip bonuslar var premium olunca :). şehrimide accık düzene soktum iyi oldu heykel süs falan koydum, fil heykeli <3, yarına level 20yim sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 peki şimdi oyunun tam amacı nedir şuan level 6 yım ve böyle quest yap quest yap nreye kadar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 40 level var işte şehrini geliştircen, itemlarla, tech tree ile ordunu geliştircen ticareti, craftingi, pvpsi derken vakit geçicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 abi age of 2 kuralım hamaciden atarız 2v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben defansif oynuyorum zaten hep, tüm teknoloji gelişicek, üs mükemmel olcak kaleler kuleler, ondan sora 20 fille çıkıp pis badari köylülerini ezicem pörç pörç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar