Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 suan cıktımı tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 3 saat once release oldu da giriliyor mu su an bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çıktı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 şu an herşey hazır ama network hatası veriyor ben de galiba eu daha açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 online launcherı açtım update yapıyor bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bayadır bi oynuyorum ben level 4 oldum :p questlere gittikçe inventoryde toplanan taş, deri vb var, onları satmayın lazım oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 update olayı yüzünden giremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Windows live account'u oluşturdum ama oyunda log in olamıyorum ya, acaba hesabı yeni oluşturdum diye mi? Beklemem mi gerekiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Oyuna girebilen var mı şuanda? Hevesim kursağımda kaldı ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 herşeyi yaptım firewall vs. ne varsa kapattım, hala ben de network hatsı veriyor (internet yok ya da firewall var erişilemiyor internete vs...) port forwarding yap diyor da ölme eşşeğim ölme. o kadar kasıcak bi korumam veya proxym yok bir antivir yüklü bilgisayarda. aptal aptal microsoft hataları, ne yapılacağını çözebilen varsa süper olur myshkin http://www.xbox.com/ 'a gir windows live accountla ordan gamertag yarat kendine beklemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi 2 dakka önce giriyordum şuan siteye giremiyorum, sayfa açılmıyor iyi mi. edit: tamam girdim, bir tag vermiş bana otomatik şimdi o profili editliyorum. edit2: gamertag değişmiyor yahu. edit3: en son farklı bir hata ladım oyuna bğalanmaya çalışırken, dns yazdı. bilgisayarın dns otomatikte bütün firewallar falan kapalı ama olmadı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 oyundayım ben şu an, full screeni kapadım iyi oldu, alexandria serverında başladım ben firavun olarak. bazı binaların biz offlineken üretim yapması iyi olmuş, müziklerde aoe3 ayarında şimdilik. benim virüs/firewall şeysilerimle bi sorun olmadı ama 2 kere install ettim sdf program files altına kuruyormuş meğersem onu değiştirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 xbox live Account kısmında "service alert" var http://support.xbox.com/en-gb/Pages/xbox-live/xbox-live-status.aspx o yüzden değiştiremiyosundur. şu network hatasına hala çözüm bulamadım ben :( oyun içinden ana menüden ne marketplace'e ne oyuna ne de live'a giremiyorum hepsinde network hatası edit: hata bu http://i54.tinypic.com/141s3ep.png yardımcı olabilen çıkarsa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Bende alexandria da yunan olarak başladım level 3 oldum ama paso yaşlı dedenin söylediklerini yaparak mı geçecek oyun çok merak ediyorum. Bu tepede sickeninggenie6 yazıyor bu nedir ben ayarlamadım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sana verilen nicktir o, değiştirebiliyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 evet default vermiş değiştirdim sdf. oyunda windowed mode çalışmıyor fakat çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 mardox said: xbox live Account kısmında "service alert" var http://support.xbox.com/en-gb/Pages/xbox-live/xbox-live-status.aspx o yüzden değiştiremiyosundur. şu network hatasına hala çözüm bulamadım ben :( oyun içinden ana menüden ne marketplace'e ne oyuna ne de live'a giremiyorum hepsinde network hatası edit: hata bu http://i54.tinypic.com/141s3ep.png yardımcı olabilen çıkarsa <3 bazı routerlarda sorunlu gfwl, portları açsan da DMZ'e koysan da girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 görevi bitirseniz bile haritayı açıp chestleri almayı unutmayın :) bide düşman öldürdükçe 5xp geliyor, arkaya healerları atıp geceden farma bırakılır bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o dediğini ben yaptım da yalan oluyo öyle. görev yaparak daha hızlı geliyo exp. 5 5 5 ölme eşeğim ölme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Bende yüklüyorum ama acaip yavaş indiriyor update'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 O değilde level 4 oldum görevden freelancer's spear aldım bunu kullanabilmek için premium civ olman gerekiyor dedi sildim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 mısırve yunanmı var sadece su anda? pff nord yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 diğer ırklarıda satarlarsa şaşırmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 buyuk ihtimal tum irklari ekleyecekler. tabi tanesi 20$ olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Bende Alexandria'da Greek açtım, friend olarak eklesenize windows live'dan yada varsa oyun içinden. Windows Live nick: Laths Oyun içi şehir: Lathspello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar