syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 mym`den bir arkadasim bot cikti yeni ben bile kullaniyorum dedi acaba guvenli mi wowda botlar? bi firki olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 güvenli mi derken? banlanır mıyım diye mi soruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Değil. Hele de esas hesabın ile sakın kullanma bot mot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ban uzaklastirma ya da benzeri cezalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 kullan abi gönül rahatlığı ile kullan 1 kişi daha eksilir olayı beleşten kapatmaya çalışan, kullan wala bak. delimisin anında mıhlıo warden en geç bi kaç hafta içerisinde toplu ban sessionunda banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 botun ilk çıktığı 1 2 gün 24 saat kullan sonra kullanma, belki böyle banlanmayabilirsin. ama sanırım botun ilk çıktığı 1 2 gün zaten geçmiş, o yüzden kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 mahsettigim arkadasim kendi accinda kullaniyor 1 haftada 69 oldu super falan dedigi icin sizin fikirlerinizi alayim dedim cok sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 69 olması sorun degil önemli olan bir sonraki ban dalgasında o accountun banlanıp banlanmayacagı. Yani botu kullandığın an degil genelde ayda 1-2 kere ban dalgasında banlıyorlar. Bence arkadaşına söyle daha fazla yapmasın bot yazık olur accountuna hele de eski charları falan varsa üzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 eski mym chari var iste yillardir oynadigi onun disindakiler yeni yetme hani end game gormus ama o adamin chari oldugu icin gormus altlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 1 haftada lvl 69 olmak kolay ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 acikcasi ben rogueye 2007 de basladim bu ocakta falan 80 levele cektim roguemi bundan baska da 1 charim var nerd gamer, farmer ya da her ne diyorsaniz o seyin ruhu yok bende o nedenle bence baya epik bir hiz not: tbcde 70i goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 İşi olmayan insan için diyorum ben, günde 8-10 saat oynayan falan. Tatildeki öğrenci misali, bu sıcaklarda da yapılacak en mantıklı şey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 3 haftada 0-80 oldum ben. başka bi 80'im de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ah abi bilseniz o botun olayını ağzınız açık kalır evet bende kullan(ıyor)dım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o bot matrixmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ha bu arada bot kullanmadım öyle bi mesaj gibi olmuş. kullanmam da öyle saçma sapan şeyler. sadece lvl kasmak çoook kolay. onu söylemek istedim. uğraşmayın abuk subuk şeylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 6 aydir kullaniyorum tek hesabim var hic bisi olmadi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Zaten 1 kez bişi olur tek hesabın varsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konunun alayını okumadım da, 1 haftada 69 oldu kısmına takıldım ben. 1 haftada 1 karakteri 80 yapıp ikinci bir karakteri de 60 yaptım. Ben mi çok çinliyim yoksa bot mu çok yavaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 valla bu saatten sonra bisi olursada pek umrumda degil cok baydi gibi =P son 102k gold kaldi 1m olmasina :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bot, hack, vs. 3. parti uygulamalar Paticik'te yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar