Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Planları ve Eğitim Kredisi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

valla bence iyi bir para calimero. 0 iş tecrübesi olan birisinin 12 aylık bir master programından sonra 2500 ile işe başlamak türkiye şartlarında iyi sayılır. ne bekliyor ki insanlar daha? direk 4-5k mı alacaksınız cv'nizdeki ilk işinizde.
sabancı koç odtu bogazici gibi tier1 ünilerden mezun olursanız belki bir ihtimal de marmara, istanbul, uludag gibi 2. klasman ünilerden mezun biri için gayet güzel bir başlangıç.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de boğaziçi mezunuyum
okul arkadaşlarımın çoğu o paraya başlayamio bile ben de dahil

senin kuzenlerin şanslıymış.

var öle örnekler çok yüksek paraya bi şekilde işe giren de

%90'dan fazlası öyle deil ne yazık ki.

kişiye göre farkediyor , doğru zamanda doğru yerde bulunuosun bi şekilde oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

MBA'ler her yerde uçuk ya, Harvard filan hele...Ne yapıyorlar ki ben anlamıyorum şu MBA işini cidden...Nedir, ne öğretilir, hakkaten hiç bir bilgim yok, kuş mu konduruyorlar, kimsenin bilmediği şeyleri mi anlatıyorlar nedir...
Bir de bir MBA yapasım geldi de iyiymiş:)...Kolay mı öle yapmak, çok sağlam referans iş tecrübesi vs gerekiyordur heralde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Dunyanin en iyi ilk 10 universitesi icinde yer alan Imperial College'da dahi is tecrubesi olmadan yapilabiliyor MBA.

http://www3.imperial.ac.uk/business-school/programmes/imperial-mba/admissions/entryrequirements

Ayrica diger sekilde saglam is tecrubesi olan birisi yeterli akademik gecmisi olmadan da MBA yapabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

bugun imperial college da mba yapasim geldi.
sitelerine girip azcik inceledim basvuru sartlarini.
35.850 pound yillik ucreti gordum.
alt f4 cektim.
uzaklastim oradan.

tr'de mba'lere bakıyordum da.. ingiltere değil ama amerika online mba yapılır yani tr'de kimi okulun online e-mba için istediği fiyata..

avustralya'dan yaparsam cebime de para kalıyor. sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...