hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 valla bence iyi bir para calimero. 0 iş tecrübesi olan birisinin 12 aylık bir master programından sonra 2500 ile işe başlamak türkiye şartlarında iyi sayılır. ne bekliyor ki insanlar daha? direk 4-5k mı alacaksınız cv'nizdeki ilk işinizde. sabancı koç odtu bogazici gibi tier1 ünilerden mezun olursanız belki bir ihtimal de marmara, istanbul, uludag gibi 2. klasman ünilerden mezun biri için gayet güzel bir başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 istanbul koşullarına göre konuştum ben yahu. sıradan üni'lerden mezun iki kuzenim bu maaşlara (hatta bugünkü paraya vurursak daha fazlasına) başladılar. ben istanbulun yabancısı, onların yalancısıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ben de boğaziçi mezunuyum okul arkadaşlarımın çoğu o paraya başlayamio bile ben de dahil senin kuzenlerin şanslıymış. var öle örnekler çok yüksek paraya bi şekilde işe giren de %90'dan fazlası öyle deil ne yazık ki. kişiye göre farkediyor , doğru zamanda doğru yerde bulunuosun bi şekilde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dandik bolum okumayin dedik size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bilgisayar mühendisi de öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 o bilgisayar muhendislerinin derdi, bnei ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bugun imperial college da mba yapasim geldi. sitelerine girip azcik inceledim basvuru sartlarini. 35.850 pound yillik ucreti gordum. alt f4 cektim. uzaklastim oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 MBA'ler her yerde uçuk ya, Harvard filan hele...Ne yapıyorlar ki ben anlamıyorum şu MBA işini cidden...Nedir, ne öğretilir, hakkaten hiç bir bilgim yok, kuş mu konduruyorlar, kimsenin bilmediği şeyleri mi anlatıyorlar nedir... Bir de bir MBA yapasım geldi de iyiymiş:)...Kolay mı öle yapmak, çok sağlam referans iş tecrübesi vs gerekiyordur heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Valla yeni mezun mühendis arkadaşım Sabancı'da yapıyor şu an. Sınıfın en küçüğü o, herkes 30+. Referans yok, ortalaması 3'ün altı, sadece GMat'ten yardırdı baya, %50 burslu. TR'de iyi bi yerde yapabilirsin, illa yurtdışı demiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 arkadaşın hangi okuldan mezun?bide ne mühendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Türkiye'de iş tecrübesi olmadan MBA yapılabileceğini ilk defa öğrendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi tek turkiyede var zAten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 benim arkadasım londra'da yapıyor, is tecrubesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 cihant said: arkadaşın hangi okuldan mezun?bide ne mühendisi? Yeditepe Elektrik ve Elektronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Dunyanin en iyi ilk 10 universitesi icinde yer alan Imperial College'da dahi is tecrubesi olmadan yapilabiliyor MBA. http://www3.imperial.ac.uk/business-school/programmes/imperial-mba/admissions/entryrequirements Ayrica diger sekilde saglam is tecrubesi olan birisi yeterli akademik gecmisi olmadan da MBA yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yanlıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 "You’ll need a minimum of three years’ continuous relevant full-time work experience after graduation. " diyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ulan EU vatandaşı olmak vardı ya şaka gibi abi imperial college da bile 5.000 pound yani msc ben anglia ruskine 9000 pound veriyorum. pff sırf bu yüzden daha düşük seviye okula gidiyorum yani. ayıp lan faking EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 evet en üsttekini okumadan atlamışım direk ben de ne rahatmıs giriş şartları diye sevinip 35k ucreti görünce vazcaymıştım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Keşke bi anlaşma yapsalarda böyle ingilterede ya da tüm avrupa da EU statüsünde okuyabilsek.YÜksek lisans programlarına(tezsiz olanlar,özel okulların vs) öküz gibi para bayılmaktansa adam gibi eğitim almış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tayyibe oy verin, yapicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Burs işleri nasıl mesela, British Council yardım ediyor sanki bu konularda diye duymuştum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 burs işi eğer research masterına gidiyorsan şansın var araştırma yapıp asistanlık vs tarzı şeyler yapacaksan ama business amaçlı taught classlarda çooooook zor, amerika daha iyi o konuda. burs dedikleri genelde böle 2000-3000 pound indirim gibi bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 DynamicK said: bugun imperial college da mba yapasim geldi. sitelerine girip azcik inceledim basvuru sartlarini. 35.850 pound yillik ucreti gordum. alt f4 cektim. uzaklastim oradan. tr'de mba'lere bakıyordum da.. ingiltere değil ama amerika online mba yapılır yani tr'de kimi okulun online e-mba için istediği fiyata.. avustralya'dan yaparsam cebime de para kalıyor. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hocam mba bir mühendisin işine yarar mı,ne gibi faydalar sağlar biraz anlatabilir misiniz bilgi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar