di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sesu said: Ben 12-17 Aralık'ta Londoro'doyom! Görüşelim mi hep beraber?!^___^ Erken gidiyosunki. 1-2 ay bekle bence. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sanki 5 gun surecek mezuniyet torenin. tam zamani xmas alisverisi icin. karambole oxford st e gelir alisverisini yaparsin arta kalan 2 pound ile pret den latte kap gel kahve icelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bu extra valizler icin Pegasus'u aradik da, cagri merkezinden extra bagaj satin aliminda 6£/kg, hava alanindan satin alimda 9£/kg demisler. Arada bir haftasonlari Turkiye'ye gelip gitmek 20 kg'lik bagaj ile es deger olacak nerdeyse. Bu arada merak edenler icin soyle bir bilgi daha edindim; Turkiye'den 10 m^3 esya tasima bedeli 2000-2500 euro + vergiler seklindeymis. Vergiler ne tip vizen olduguna gore farklilik gosteriyormus ve Ingiltere'de olan seyler icin vergi odemekten kurtulamiyormussun. 10m^3 az degil ama tasiyacagim herhangi 10m^3'luk esya cok buyuk ihtimalle 2500 euro etmicektir. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DynamicK said: sanki 5 gun surecek mezuniyet torenin. tam zamani xmas alisverisi icin. karambole oxford st e gelir alisverisini yaparsin arta kalan 2 pound ile pret den latte kap gel kahve icelim :p Evet gezip tozmaya da geliyorum tabii de param yok ya alışveriş yapacak. Ama latte her halikarda akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Enem görüşek, o kesiştiğimiz minik zaman diliminde arayamadıydım seni ben sesu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bella said: DynamicK said: http://www.beerintheevening.com/pubs/s/10/1020/Yatess/Leicester_Square bura mi? Leicester square o, ben Londra'da değilim, Sheffield'dayım. bu arada adam hala aramadı, ben sormadım ki o teklif etti araması lazım :( ilk iş denemem hiç güzel olmadı umarım ikincisi daha düzgün olur.zor işlermiş bunlar ya. nerde manyak var ben buluyorum cidden. Bella Sheffield'da nerdesin? Hanki bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Msc International business and management. sende mı sheffield dasın? valla türke hasret kaldım, bir türk bulsam oturup konuşcam bir saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 boşver türkü naapıcan ya takıl işte gavurlarla en güzeli ben 5 aralık veya 2 aralıkta askerlik tecili için londraya geliyorum sabah randevum var ondan sonra bişeyler yapabilriim ama 12-17 si şesu geliyorsa o zamana bi paticik londra buluşması ayarlayabilirz , ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 o da güzel ama koca okulda bir tane türke rastlamadım ya. konuşmak istiyorum valla duysam gidicem yanına cesaretimi toplayıp sdfs nasıl gidiyor iş arama durumları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya çok az başvuruorum işe yani en son işte royal mail ile görüştüm o da 1 aylık iş christmas öncesi ona 1-2 hafta içersinde dönecekler aralıkta başlayacğaı için ondan sonra hiç işe başvurmadım çünkü bi yandan da böle çok restoran işi falan yapmak istemediimi anladım nedense, böle en azından corporate ismi olan bi yerde parttime çalışırsam cvimi de yazarım die. sainsbury's deki işi kaçırmasaydım iyidi:/ orayı takip ediyorum hala açılan pozisyon var mı die de, 3 ocağa 4 dersimin de final paperı var. aslında onlarla uğraşmam lazım falan tam emin değilim ne yapmak istediimden. :) çünkü o paperlar baya zaman alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 umarım bulursun ya. ben de aldi'ye başvurdum, sainsbury's e başvurcam. çok az yere başvurdum aslında bakmam lazım ciddi ciddi. bi restauranta denemeye gidip işi almıştım sonradan çıktım ama. 3 kere gittim totalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 nie beğenmedin restoran işini ne yapiodun? bu arada Aldi iyidir aldi tesco sainsbury's e göre biraz daha fazla verio saatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bella said: Msc International business and management. sende mı sheffield dasın? valla türke hasret kaldım, bir türk bulsam oturup konuşcam bir saat. Aaaa bende bu programa başvuruyorum :). University of Sheffield'da listemde. Sen University of Sheffieldda mısın Hallam da mı? Memnun musun? UoS'a giden arkadaşlarım baya memnunlardı, ondan bende düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mortis said: nie beğenmedin restoran işini ne yapiodun? bu arada Aldi iyidir aldi tesco sainsbury's e göre biraz daha fazla verio saatine patronun konuşma tarzından falan hoşlanmadım devamlı bi şakalar bişiler. eve bırakayım seni bilmemne. sonra öğrendim ki polonyalı bi kız dava etmiş adamı cinsel tacizden, 4000 pound ödemiş adam falan. rezil ya. Sheffield Hallam, gel gel ne zaman geliyosun ocak falan mı? memnunum, Hallam'ın business school'u daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ah be. Hic calistirmamissin saksiyi Bella. Bir sonraki taciz girisiminde sen de dava edicektin, zaten vukuatli oldugundan daha fazla para odicekti. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ahaha sunu koyacaktim bir onceki posta da yanlis anlasilmasin dediydim. adam tacizci cikmis iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya o risk alınır mı para için? bi tacize uğramam eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 eksikse tamamlardin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 eksik kalsın, böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bella said: Mortis said: nie beğenmedin restoran işini ne yapiodun? bu arada Aldi iyidir aldi tesco sainsbury's e göre biraz daha fazla verio saatine patronun konuşma tarzından falan hoşlanmadım devamlı bi şakalar bişiler. eve bırakayım seni bilmemne. sonra öğrendim ki polonyalı bi kız dava etmiş adamı cinsel tacizden, 4000 pound ödemiş adam falan. rezil ya. Sheffield Hallam, gel gel ne zaman geliyosun ocak falan mı? memnunum, Hallam'ın business school'u daha iyi. Mallığımdan 2012 Eylül'de inşallah. Yoksa şu vakitlerde bende ordaydım, Türkçe konuşurduk :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Londra da olanlar çıkın sokağa Lord Mayor Show var. Akşama doğru da thames de havaifişek gösterileri olacak. http://www.lordmayorsshow.org/visitors/procession/timings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 aralikta londra bulusmasi olursa gelebilirim ben de. haftasonu olmasi lazim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ben 17 aralıkta bi türkiyeye dönüp ocak başına kadar dönmicim. ondan önce olursa bana her gün uyar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 İngiltere'de bulunanlar kaçırmasın. Amazon 5 günlük black fridays indirimi başladı. Ben açtım siteyi geri sayım bitince saldırıcam :p Bazı ürünler çoktan başladı satışa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 iyimiş sign up ettim ilgimi çeken bişey çıkarsa kapabilirim Ya asıl ben size bir şey sormak istiyorum özellikle Dyna sana yine vize vs ile ilgili. Şimdi annem haziranda buraya gelmişti, kuzeniminin düğünü için, 3 hafta kaldı döndü. 6 ay vize vermişlerdi. Vizesi de 13 aralık bitiyor. Biz de ben gelmeden buraya, anneme 5-12 aralık uçak bileti aldık gelir beni görür diye, 150 TL çok ucuz vs die kaptık. Şimdi annem 5 aralıkta atlayıp gelecek. Şimdi annem ingilizce bilmio, Ablama da yazı yazdırdım, "böle böle çocuum cambridge de, şu adreste kalacağım , dönüş biletim de 12 sine" Bu yazıyı ve uçak biletini gösterecek UK Borderda. sence sorun çıkarırlar mı? hani ulan ne işin var 8 gün sonra vizen bitiyor bik bik die annemi geri göndermesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar