Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roma'da nerde yemeli?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam gencler spikeriniz axedice Roma'dan bildiriyor. Az sonra arkadaşlarla çıkıp trastaverede rasgele bi yerde yiycez. Onun yerine net tavsiye edebileceğiniz bi mekan var mı? Lazanya olur makarna olur böyle italyanimsi yemekler arıyoruz. Yer tarifiyle birlikte anlatırsanız en iyi olur, şimdiden teskur.
Mesaj tarihi:
trasteverenin tam neresindesin şu anbilmiyorumda yakınında ghetto var. ghettonun içinde gigetto al portico d’ottavia restoranı var. yahudi usulü enginar kızartması yapıyolar.
Mesaj tarihi:
piazza'larda güzel takılınıyor gece bira+sigara

yani gece klübü falan aramayın normal meydanları kovalayın çeşmeden devam edip, deli ortam oluyor.

etrafta cafeler ortada meydan ve yüzlerce insan, tabi herkez sarıyor ordaki. (italya'da baya gevşek weed olayları o yüzden, polisler ses çıkarmıyor)

termini sakat yer ama ucuza yemek yemek isterseniz en uygun yerler termini tren istasyonunun oralarda, ama çok dikkat edin bir anda 20 çingen etrafını sarıyor üstünüzde ne varsa alıyorlar =)
Mesaj tarihi:
Bi arkadaşın blog taramaları sonucunda trastaverede sisto köprüsünden girince çeşmenin sol tarafından direk aşağı inen viccolo del cinque caddesinde Il Duca adında gerçekten baya iyi bi restoranda yedik. Yolu düşen olursa raviolisinin tadına bi baksın. Pizzaları da gayet güzel ama lazanyanın türkiyedekinden bi farkını göremedim. Fiyatları mekana göre gayet uygun.

Dondurma olarak blue ice diye bi franchise var başta soğuk bakıyordum ama 4-5 çeşit dondurmasını yedikten sonra fikrimi değiştirdim. Adamlar bildiğin meyveli roma dondurması yapıyor, sıcağın altında burun kıvırmayın yiyin. Kavun ve çilek tavsiye ederim.
  • Yeni Oluştur...