mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hani ben muhteşem oynadık muthişiz falan demiormda fenerbahçe ne zaman birine 3 4 atsa hep karşı takım çok çok kotu oynamışta fb gayet kotu oynamıs bala kazanmış oluyo. bu bjk'yı yensekte bole eskişehiride yensek bole. ha eğer laf bile soletmicek kadar iyi oynadıysakta ya hakemleri yada karşı takımı satın almış oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben ilk defa aykuttan daha kötü bir kaleci gördüm şükrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 beyler bu robinho olayı ne zamandan beri var yahu? gelirse efsane transfer olur ama bir yandan da gereksiz olabilir. aslı astarı var mı cidden bu olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hala boş boş konuşanlar var, kim havalandı neler diyorsunuz siz ? bu takımın hala eksik olduğu iddiaa edenlere diyorum geçen sene bu takım çok daha az kişiyle kanatsız, forvetsiz bitirmedi mi bu ligi, son anda 2. lik almadı mı ? asıl siz at gözlüğünüzü çıkarın, futbolu transferden ibaret zannedenler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 harrykewell said: akşam telegole baktım biraz ziya amca 15 senedir böyle muhteşem bir fenerbahçe görmemiş pas manyağı yapmış antalyasporu :) inşallah dedim paok'u da manyak edersiniz, izleriz bizde... darisi bi dahaki sivas macinda gs ye harry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bizde yeteri kadar manyak var zegnacım, biz akıllıya hasretiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Hastadam said: hala boş boş konuşanlar var, kim havalandı neler diyorsunuz siz ? bu takımın hala eksik olduğu iddiaa edenlere diyorum geçen sene bu takım çok daha az kişiyle kanatsız, forvetsiz bitirmedi mi bu ligi, son anda 2. lik almadı mı ? asıl siz at gözlüğünüzü çıkarın, futbolu transferden ibaret zannedenler ! gecen sene bjk nin kadrosu bu kadar iyi degildi, keza trabzon oyle. bursa transfer yapti bissuru. transferde en geri kalan takım suan icin GS, Fb de oyleydi ama niang ile forvet eksigini tamamlayinca iyi oldu biraz. hala defans lazım, sen gecen seneki lig ile bu ligi bir tutamazsin. bilicaya guvenen adamın aklından suphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Zegna said: bilicaya guvenen adamın aklından suphe ederim.bu `nerem dogru ki` hikayesine dondu konu fenerbahce ise gozun kapali guvenecegin adam yoktur kimsenin napcagi belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bütün yorumcular bilicianın ilk 11 de yüzde yüz oynıcagından emin hatta bazıları alex den önce lugano ve bilicayı sayıyor altı yabancı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Zaten sorun da o, yerine oynayacak adam olmadığı için Bilica kadar kötü bi adamın bile ilk 11 çıkması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Fenerin bu haftaki maçları önemli, PAOK ve Trabzon'u geçerse bayağı rahatlar gibi geliyor. Birine takılırsa yine sesler çıkar, 2sine birden takılırsa TV'yi bile açmayın eleştirilerin ardı arkası kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 fdsdfsf fotomaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ahahahahahah bu arada keske antalya da top oynasaydı biraz seyir zevki olmadı pek ama goller guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 okuyamadım yazıları nedir olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar