Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Medical Park Antalyaspor 15.08.10 @ 21.45 »

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

hani ben muhteşem oynadık muthişiz falan demiormda fenerbahçe ne zaman birine 3 4 atsa hep karşı takım çok çok kotu oynamışta fb gayet kotu oynamıs bala kazanmış oluyo. bu bjk'yı yensekte bole eskişehiride yensek bole. ha eğer laf bile soletmicek kadar iyi oynadıysakta ya hakemleri yada karşı takımı satın almış oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

hala boş boş konuşanlar var, kim havalandı neler diyorsunuz siz ? bu takımın hala eksik olduğu iddiaa edenlere diyorum geçen sene bu takım çok daha az kişiyle kanatsız, forvetsiz bitirmedi mi bu ligi, son anda 2. lik almadı mı ? asıl siz at gözlüğünüzü çıkarın, futbolu transferden ibaret zannedenler !
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

hala boş boş konuşanlar var, kim havalandı neler diyorsunuz siz ? bu takımın hala eksik olduğu iddiaa edenlere diyorum geçen sene bu takım çok daha az kişiyle kanatsız, forvetsiz bitirmedi mi bu ligi, son anda 2. lik almadı mı ? asıl siz at gözlüğünüzü çıkarın, futbolu transferden ibaret zannedenler !

gecen sene bjk nin kadrosu bu kadar iyi degildi, keza trabzon oyle. bursa transfer yapti bissuru.

transferde en geri kalan takım suan icin GS, Fb de oyleydi ama niang ile forvet eksigini tamamlayinca iyi oldu biraz.

hala defans lazım, sen gecen seneki lig ile bu ligi bir tutamazsin.

bilicaya guvenen adamın aklından suphe ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...