Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Samsung E840 kullanıyorum uzun süredir. Bir kötülüğünü görmedim fakat interneti sık kullanan bi insan olarak en azından wifi özelliği olan bir telefon almam lazım ... şimcik bütçe 450-500TL falan düzgün wifi si olsa ekranı geniş olsa biraz birde çok şukela müzik dinlenirse ( kulaklıkla ) süper olur. çok takoz olmasa, cebe koydugumda dötümden pantolonu düşürmesin varmı böyle telefon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 5800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 5800 hoşmuş ama daha önce hiç nokia kullanmadım. alternatif yok mu başka, bu fiyat aralığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 samsung monte var. ama nokia'dan nefret eden ben, 5800'ı baya beğendim. severek kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 adam takoz olmasin dedi siz 5800 diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Holy nin tavsiye ettiği 2 teli inceledim. Nokia 5800 özellik olarak üstün gözüküyor fakat kafama birşey takıldı işletim türü olarak Symbian(Nokia) ve Standart(Samsung) farkı nedir? Symbian sanırım nokia nın kendi işletim sistemiydi ama içerik olarak bilmiyorum nokia kullanmadıgım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Kararımı verdim. Bugün sipariş edicem 5800xm i hb den. hadi bakalım... söylemeyi unutmusum bide sennheiser cx200 iliştircem yanına sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 samsung aga adamlarin 1 tane urunu dandik degil. hepsi 1 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar