Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 17,3 k para yaptık zar zor, alışkın değiliz ya illa birşey alacaz. Mechano Hog mu alsam, vendor mu mounttan mı alsam yoksa harcamasam mı karar veremiyorum. Cataclysme kadar biriktirmeye devam mı etsem acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 biriktir. ek paket gelince ilk zamanlar yeni matları depolar satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 %310 flyingg 4k ona gore para harcayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 %310 mountu olanlara bedava. Olmayanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 cata da gene cold fly hedesi gibi bişilere gold istiyormu uçmak için yoksa direk beleş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 oha ya elalem nebicim kasmış 3-4kyı zor denkleştirdim wow ömrüm boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi kusura bakma da baya başarısızsın o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hiç para kasmaya ugrasmadım kendiliginden biriktigiyle oldu hep. Para kasacagıma pvp atarım zamanımı bosa harcamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 günde 15 dakka bakarak 2k kar yapıyodum bırakmadan önce. çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ohaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 vay lafın altında kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ohaa sı yok valla icc tailor recipeleri 1 er tane koyuyodum cardinal ruby alıp kesip satıyodum haftada bi kere felan saronite bulursap eritip titansteel yapıyodum(uzun sürüyo gerçi bu 30 dakka felan) böyle işte akşam da girip mobile ah de topluyosun paraları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 17k ?fdssdfsd :=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Aket-Atum said: %310 mountu olanlara bedava. Olmayanlar düşünsün. hangileri onlar ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ba dan kastın ne anlamadım ama sanırım hani mountların %310 olduğunu sormaya çalıştın. Instance achievementları sonucu gelen (red proto drake hariç) mountlar genelde. Naxx 10-25, ulduar 10-25 ve icc 10-15 te var bildiğim kadarıyla. Arena ile ilgilenmediğimden oradan gelipr gelmediğini bilemiyorum. Tüm world eventleri yaparsan da geliyor. Bir de Al'ar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ba derken beya demek istemiştim :) anladım saolasın, bu achivementları yapınca otomatik mi alıorz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 evet, maile geliyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bi sn, şimdi tam olarak ve nt olarak ve ayıca kesdin kes olarak hani achivmentları yapmamız lazım? acil olarak bi liste talep ediyorum :> hayvan progress başlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar