Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 yetişmişidir ben yetişmemişi aldım..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Linke bakarsan "replicaplants" diye bir site zaten =] said: arcane, 08 May 2003 23:09 tarihinde demiş ki: ilk resimdeki yalan kozalağı falan var öyle cinsi var mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 valla unların ikisi de yalan, karate kid'de miyagi'nin budadığı vardı bir tane, muhteşemdi o. *orasını burasını gösterir* "karate yok burada, yok burada. karate var burada, var burada." *kalbini ve beynini gösterir* kabadayıları tokatlaması da süperdi hey gidi miyagisan hey..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ya arkadaslar benim bildigim bu cicekler cok pahali ve cok degerli olyuor bakimi falanda cok pahali eminmisiniz 10 milyona olduguna?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 çok pahalı olmaması lazım ben galiba vaktinde 1 milyona almıştım bauhausmıdır nedir carrefour un yanındaki yerden..[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bonsai denilen şey bir bitki türü değil, yetiştirme yöntemi bildiğim kadarıyla. Yani bonsai aslında pek çok tür bitkiden yaratılabiliyor, hem de normal tohumlardan. Sadece saksı yaşaması için yeterli ancak büyümesi için küçük oluyor, böylece kökleri gelişecek yer bulamayan bitki, olgunlaşmasına karşın boyut olarak büyümüyor. Doğada rastlanan bonsailerde bir kayanın yarığına sıkışmış bir avuç toprağa düşen ve orada yetişen tohumlar gibi örneklerde ortaya çıkıyor. Sallamıyorum ama açıkçası bunları hayal meyal hatırlıyorum, araştırın inceleyin derim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 nezaman bonzayi deseler aklıma karate kid gelir dimi miyagi san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ha asıl vereceğim cevapta şuydu; evet çok pahalı olanları var, özenle yetiştirilmiş, sanat eseri gibi şekillendirilmiş olan ve nadir bulunan, zor bakılan hede hödö bitkiler var, ama en son büyük bir alışveriş merkezinde şekilsiz bir tanesini 15 milyona gördüğümü de hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 evet zor bir iş zor büyüyor 4-5 ayda filizlenmiş ot gibi oldu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bizim evde 9 - 10 tane fln var bonzai annem ilgilendiğini iddia ediyo ama ben daha dokunmak hariç bişey yaptığını görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bende istiyom ama şimdi bakıcam bakıcam hep aynı çıldırırıım :) motivasyon lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 süperler tohum olarak alırsanız delirirsiniz sanırım sabır lzm :) o şirin şeyi elde etmek pff :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 lol bızde bambu war ole suyun ıcınde hep annem almıs 4 5 dal buyuyolar yavas yavas ılerde cıflıgını kurup paraya para demıycem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 yuh bambuya nasıl bakıyorsunuz :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 suyun ıcınde duruyo bısey yapmıyosunkı buyuyo yavas yavas[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 büyünce :) ilginçmiş buda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 walla cok tatlı tatlı uzuyo yandan kolları cıkmaya vbbasladı fılan eheh[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 peki büyüyünce ne yapıcan hep suda falan kalamaz :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 yok annem sormus sırf suyun ıcınde buyolarmıs topraksız ne bılem bakarız buyusunde ıyıce hele[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 anladım.. bambuyuda severim artık yetişririp evde bambu eşya ve ev yaparız :-P simslerdekilere benzer :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 len ciddi hosuma gitti[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 İyi yanarmı odunu acaba?[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben bır yerde okumustum herangı bır bıtkıyı alıp(kucuk olarak) seramık saksıya koyuluyomus daha sonra kokler saksıdan cıktıkca ıcıne sokullup bıtkının buyumesı engellenı yo dıye duydum ne kdar dogru bılmıorum[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 euhue :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bonzai çok şirin oluyor. birde devamlı dipten budamalı bir yöntemi var büyütmenin. kökten söküp buduyorlar falan devamlı.. Ama bakımı çok zor. belirli sürelerle bu işlemlerin falan yapılması gereikyor bildiğim kadarıyla.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar