Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi arkadaşa bakıp çıkcam

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

yeni gelenler böülümünde yapmasak bari böle şeler,yeni patilere ii örnek olsak,üyler canı sıkıldakça "aa özlemişim bu bölmü mirabaa" diye topic açmasa..ben bu siteye dc yüzünden üye olmuştum ilk,gidip dc bölmüne "ayy özelmişim bu bölümü,mirabaaaaa"diye topic acmıyorum,aynısı bütün bölümlerde olmalı.

bilmiyorum,bilemioyrum.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 14 Ağustos 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Hoşgeldin ama türkçemizi katletmesen?

Öhm.. şimdi genç, ablama laf söyleyenlere naptığımı sana anlatmaktasa direk kaçmanı öneriyorum :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sosyal ağlarda paylaş

bu bölümün toptan selam verme yeri olmaması gibi bir sorun var azra hanım :) Burası sadece yeni gelenlerin selam vereceği bir yer. Sizin gibi daha önce iki kez selam vermiş birisnin üçüncü selam verme işini en azından konu dışında yapması daha bir güzel olurdu gibime geliyor, ne dersiniz efem :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Trojanım bir tanem, bu kadar kolay alınma ama sende bir miktar kaşınmışsın kabul et. Bu arada diğer başlıklarda cidden daha kim olduğu bile belli olmayan ama sadece saldırarak bir yerlere geleceğini sanıp çok feci bir şekilde yanılanlar olduğu da apayrı bir gerçek olarak gözlerimizin önüne ne yazık ki serilmiş durumda.

Kısaca sıkma canını bu kadar :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

hoj geldin gine ben önümüzdeki 10 yenı gelmen ıcın hoş geldın dıom butun pati ler adına 10 kere hoj geldın dıommm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 14 Ağustos 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
yavaş gelsin:-)

lol buraya koptum[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 15 Ağustos 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
şşşt akıllı olun bakiim, ösledik toptan selam verelim dedik yine içine ettiniz yaani ha :yapma:

her pati 3-4 tane toplu slm topiği açsa hiçte hoş bir durum olmaz dimi?
iyi niyetli olduun ortada zaten ama her şeyin bir adabı var.
bide ütüne akılı olun diye bir çıkış yapman,üste çıkmaya çalışman çok çirkin olmuş bence.

kavga,tatsızlık çıkartamayı istemem,özellikle yeni gelenler ölümünde ama böylede olmuyor.

umarım bu tepkinin nedeni anlaşılmıştır.

saygılar,dogmeat.[signature][hline]Less talk,more glock!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...