Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gol diye bağırma isteği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son bi kaç aydır içimden gol diye bağırmak geliyor. bazen sadece gooool diyorum içimden. bazen gol desem? diye soruyorum kendime. bazen sanki birine rica ediyorum gol der misin diye.

çok alakasız anlarda oluyor ve gittikçe sinirimi bozmaya başladı. neden olur nasıl geçer bu? yakınlarda heyecanlı bi maç yok mu bağırıp rahatlasam bi.
Mesaj tarihi:
Mal said:

son bi kaç aydır içimden gol diye bağırmak geliyor. bazen sadece gooool diyorum içimden. bazen gol desem? diye soruyorum kendime. bazen sanki birine rica ediyorum gol der misin diye.

çok alakasız anlarda oluyor ve gittikçe sinirimi bozmaya başladı. neden olur nasıl geçer bu? yakınlarda heyecanlı bi maç yok mu bağırıp rahatlasam bi.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs070.snc4/34850_419698023009_540298009_4564565_3962911_n.jpg
Mesaj tarihi:
şimdi bağırsam içerde uyuyan var. boş bi alan lazım dağ başı felan... yada maç olcak işte tv de. ama yalandan değil gerçekten isteyerek bağırmam lazım galiba geçmesi için.
Mesaj tarihi:
ama o zamanlar basket kültürü yeni yeni yayılıyodu tr de. tv den izlerken kritik basketlerde gol diye bağırcam. çözümü buldum sanırım. son saniye 3 lüğü felan olur inşallah.
Mesaj tarihi:
mac izlerken, tolete giden kisinin yoklugunu firsat bilip GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL diye bagirmaktan asiri zevk aliyorum.
apar topar toletten cikip KIM ATTI?!?!?!?! demesi mükemmel.

dayak yeme tehlikesi var ama olsun.

edit: i love tdk.
Mesaj tarihi:
@Vanille, aynısının basketbol versiyonunu kardeşim yapıyor bana, sanırım dişi kişiliklerin geninde var bu olay.

Dövmüyorum ama dns değiştirip bilgisayarı bırakıyorum öylece, tabi internet yok. Bilmiyolar da nasıl dns ayarlıyıcaklarını, öylece kalıyolar.

Edit: tolet ne bilader.
  • Yeni Oluştur...