Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 son bi kaç aydır içimden gol diye bağırmak geliyor. bazen sadece gooool diyorum içimden. bazen gol desem? diye soruyorum kendime. bazen sanki birine rica ediyorum gol der misin diye. çok alakasız anlarda oluyor ve gittikçe sinirimi bozmaya başladı. neden olur nasıl geçer bu? yakınlarda heyecanlı bi maç yok mu bağırıp rahatlasam bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mal mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sadece maç mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bende de hep arı kovanı dinleme isteği var bu aralar.. dünya kupası sendromu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 evet futbol. öyle çok maç felanda takip etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kime evet, neye evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Böyle karanlık yere çekilmiş, içinde sevgililer bulunan bir araba bul, içeriyi çaktırmadan izle, tam o an GOOOOOOOOOOOOOOOOLLL diye bağır ve kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bana da oluyo arada. ama ben bağırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mal said: son bi kaç aydır içimden gol diye bağırmak geliyor. bazen sadece gooool diyorum içimden. bazen gol desem? diye soruyorum kendime. bazen sanki birine rica ediyorum gol der misin diye. çok alakasız anlarda oluyor ve gittikçe sinirimi bozmaya başladı. neden olur nasıl geçer bu? yakınlarda heyecanlı bi maç yok mu bağırıp rahatlasam bi. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs070.snc4/34850_419698023009_540298009_4564565_3962911_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 şimdi bağırsam içerde uyuyan var. boş bi alan lazım dağ başı felan... yada maç olcak işte tv de. ama yalandan değil gerçekten isteyerek bağırmam lazım galiba geçmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/31460/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yok abi gs liyim ben. yakında basket şampiyonası var. basket diye bağırcam belki geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 basket diye bağırmak gol diye bağırmaktan dhaa az etkili olur ama. çünkü 2 heceli basket. gol bir heceli. agızdan cıkışı daha hızlı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ilk basket maçına gittiğimde gol diye bağırmıştım da sonradan bozuntuya vermemiştim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yok verseydin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi ben bazen derin of çekeyim istiyorum da, ramazanda enerji israfı yapmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ama o zamanlar basket kültürü yeni yeni yayılıyodu tr de. tv den izlerken kritik basketlerde gol diye bağırcam. çözümü buldum sanırım. son saniye 3 lüğü felan olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mac izlerken, tolete giden kisinin yoklugunu firsat bilip GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL diye bagirmaktan asiri zevk aliyorum. apar topar toletten cikip KIM ATTI?!?!?!?! demesi mükemmel. dayak yeme tehlikesi var ama olsun. edit: i love tdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 @Vanille, aynısının basketbol versiyonunu kardeşim yapıyor bana, sanırım dişi kişiliklerin geninde var bu olay. Dövmüyorum ama dns değiştirip bilgisayarı bırakıyorum öylece, tabi internet yok. Bilmiyolar da nasıl dns ayarlıyıcaklarını, öylece kalıyolar. Edit: tolet ne bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hehehe çok şeker sitcom gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 aynısını yapıyor diyorsun. sonra da tolet ne diyosun. zaten mevzu toletle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 o zaman nasıl anladınki onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dötümden anlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 escape said: aynısını yapıyor diyorsun. sonra da tolet ne diyosun. zaten mevzu toletle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dogrusu tuvalet* oldugu icin öle demis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar