Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Merhabalar, İşim gerekçesi ile, Ekim ayının sonuna kadar Brükseldeyim. Bu sebeple dönerken(yada buradayken) istediğiniz bir elektronik varsa güvenli bir şekilde kargolayabilir ya da Ekim ayı sonunda getirebilirim. Fotoğraf makinesi ve aparatları, cep telefonları, mediaplayerlar vs bu tür şeyler burada daha uygun. İstediğiniz olduğu takdirde buradan ya da ö.mdan ulaşabilirsiniz. Fiyat konusuna gelince, buradaki fiyatından %10 komisyon alıyorum. Fiyatını da size direk katolog vs(satın alınırsa fatura ile) ile gösteriyorum. Şimdiden iyi alış-verişler ve teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oo bavul ticareti asdzdf iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 lol. İmkânım var yapıyorum kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 nexus one ne kadardır oralarda yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Fiyatıyla ilgili mesaj gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 burdan yazsaydın keşke nexus one'i. Yasak bişey değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 460 € Nexus One bedelidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yurtdışı telefonlar yurtiçinde çalışmıyor. (3 ay mı neydi süresi) Yasal olarak böyle. Olmayanı da var ama $ istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 lol. Ne bu şimdi uyarımı Oceancım? Bunu isteyenler biliyorlar kayıt yaptıracaklarını zaten. 30 gün ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben sana şimdi telefonu yollatsam illa pasaportum olması ve bununla son 30 gün içerisinde yurtdışına çıkmış olmam mı gerekiyor kaydettirebilmem için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Aynen öyle... Bizim ülkemizin salak bir uygulaması. Şu avrupada böyle bi uygulama hiçbi ülkede görmedim anasını. O pasaport olayını da forumlarda vs ve telefoncular hallediyolar, zor bişey değil. Üç beş bişi atıyosun halloluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Avrupa'dan her türlü erotik okudum önce irkildim. Sonra yeniden baktığımda ne kadar güzel bir topic olduğunu gördüm, gayet makul ve mantıklı geldi. Fakat cep telefonu olayında iki senede bir kere oluyor diye biliyorum, içeri sokarken pasaporta damga vuruyorlar. edit:düzeltildik, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 iki senede bir telefon.. donanım haberden aratın, bulursunuz adam.. üç-beş bişi sıkıştırın eline, halledin.. bi de şimdi ramazan diye hacca giden amcalar, neneler vardır. çevrenizde varsa onların pasaportuna da işletebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Rotweiler said: lol. Ne bu şimdi uyarımı Oceancım? Bunu isteyenler biliyorlar kayıt yaptıracaklarını zaten. 30 gün ayrıca. Herkes bilmiyo işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Rotweiler said: Aynen öyle... Bizim ülkemizin salak bir uygulaması. Şu avrupada böyle bi uygulama hiçbi ülkede görmedim anasını. O pasaport olayını da forumlarda vs ve telefoncular hallediyolar, zor bişey değil. Üç beş bişi atıyosun halloluyor. Avrupada bizden baska hayvani 2. el telefon pazari olan ve imei kopyalama,sahtecilik olan baska bi ulke yok oyuzden öyle bi uygulama var. Uygulamanin olmasi, biseyler yapilmaya calisilmasi iyide, su haliyle o yaptirim iyimi dersen tartisilir. 3-5 bisey 50-100 lira arasinda degisiyo. Telefoncularda zart diye halledemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Katılmamak elde değil. En azından rakam çok saçma... Senede 2 telefon felan olsa ok. Makul olabilir. Ama iki seneye bir telefon yani... Ha olay gene sahtecilik vs evet. Ama şu da bir gerçekki, internetten alış-veriş artık gün be gün büyüyor. Ben istediğim t-shirt ü ve ya diğer başka bir malı rahat rahat getirebilirken, neden sadece cep telefonu bu kadar strict? Çünkü bence bunda operatörlerin eli var... Neyse konu dağılmasın. Yardımcı olabilceğim başka arkadaşlar varsa ulaşabilisiniz. Topic güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 brükselden brüksel lahanası getirme imkanın var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bizim bahçede var satayım sana. Nintendo Dsi'ler kaça gidiyor oralarda, pokemon oynayalım Black & White çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 İyi yolculuklar şimdiden, aleti buradan almasam ısmarlatırdım sana bir synth :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Genitalic said: Bizim bahçede var satayım sana. Nintendo Dsi'ler kaça gidiyor oralarda, pokemon oynayalım Black & White çıkınca. Lite lar 170 € dan XL lerde 190€ dan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Şimdi IME CHANGER diye bir program var , yani illa kayıta gerek yok. afganistandan gelirken almıştım ama armut telekominikasyon yüksek kurulu 1 ime kayıt ettiği için ikincisini kullanamıyordım. bnde ikincisine çöpe atılacak arızalı bir telefonun ime sini benim iphone a ait 2.ci ime ye kopyalattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Evet öyle durumlar var. Daha mantıklı. Çünkü bizimkilerin 2 seneye bir telefon vermeleri kadar mantıksız bir hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar