elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 tekrarı yok bir daha :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 90 orhan ı ben önceden izlememiştim şans eseri gördüm bi daha verilince, güzel yapmışlar hehe[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Tekrarı yayınlandı bu gece.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 16 Ağustos 2004 05:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bak dikkat ederseniz her bölümde başlarda çok ciddi ama sonlara doru yalan olduunu belirtmek için saçmalıolar ama komik oluo mesela bu bölümde o gol meselesi komikti hani sayılır bu golü atarsa :) önceki bölümde de abi bu senin böbreğin mi? evet benim uhauhzu[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 O program dün ikinci kez yayınlandı.2 ay önce yayınlandığında bu porgram şaka programı dedim ama inanmamıştı sonunda o da baya şaşırdı 1 hafta dalgasını geçmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eheh evet dün gece yine vardı. Güzeldi gerçekten kanalizasyonda aramaları bulup getirmeleri falan. Kale koyup penaltıyı bidaha attırmaları tabi belli ediyodu artık iyice :) Ben Televizyon Milletini ilk izledigimde paso kavga ediyolardı canlı yayında ama öyle böyle degıl di eheh. Guzel program sevıyorum ben :-P[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Başarılı bi progmuş demek ki milleti son ana kadar kandırıp sonra açıklayabildiğine göre.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya insan hiç sağdan soldan duymadan öyle denk gelip ilk kez izlediğinde baya bi inanıyo, ben de chicky micky restoranları olayını izlemiştim taa sonuna kadar anlamadım, sinirden kudurmuştum.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar