Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vaniLLe said: 2 seneligi bitirince ne olmus oluyorsun? turist. yok, cuma akşamımı fare oynayarak geçiremem. pazartesi artık ofiste oynuyorum ben euh.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Rasmon said: topak text based kafası yapmadan; sauce ?
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vaniLLe said: ha ama etrafta genellikle 2 senelik üni.ye, 4 seneligine yetemedigi icin giren ve sonradan dgsye kasan tipler var, onu baz alarak söyledim ben. şu ayıp olmuş.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Rasmon said: buna yürek dayanmaz diye direk koymuyorum. Nerde bunlar gidip alalım.
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 türkiye ve almanyaya gelmemiş henüz. gelirse de çok pahalı olar zaten.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 turizm okumak = turizm ve rehberlik bölümü okursun. 1 kaç dil desteği ile rehber olursun ve turist kaynayan güzel şehirlerimizde otelde veya turizm şirketlerinde rehberlik yapıp güzel paralar kazanabilir. turizm işletme okur (pek bilgim yok bu bölümle ama bildiğimm kadarı ile) biraz tecrübe edinerek birazda kendine birşeyler katarak güzel bi otelde müdürlüğe kadar yükselebilir. kalkıpta almanya gibi herşeyin belirli bir sistemde işlediği ülke ile türkiyeyi kıyaslayarak oradan buraya burdaki sistemi, yaşam zorluğunu yada eğitim, iş bulma gibi sıkıntılardan sadece duyduklarınızla yorum yapmak bu kadar kolay olmasın. gecko güzel seçim yapmış ve liseyi bitirmiş. önce üniversite bitmeli güzel bi hayatını ele almalı ki ondan sonra insanlara akıl verme yetkisi elimize geçsin.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Adam barajı geçemiyo biz dalga geçince mi ayıp oluyo? Yetemeyip 2 seneliğe giriyolar işte bkz: OP
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abvblizzard said: Adam barajı geçemiyo biz dalga geçince mi ayıp oluyo? Yetemeyip 2 seneliğe giriyolar işte bkz: OP Abi gerçek baraj eve götürdüğün şeyin TL cinsinden değeri diyoruz haaala baraj diyosunuz. 500 puan alıp ömür boyu onla karnını doyuracaksan eyvallah.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 valla şimdi şu dediğine özel okulla ilgili birşey diyeceğim kalbin kırılacak.yetemiyo diyosun da herkes ilk senede mi kazanıyor? çalışmamıştır kazanmamıştır belki.ha kendi salaklığı çalışmamak ona birşey demem ama 2 seneliğe girdi diye dalga geçmek falan asıl liseli.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 EN IYI OKULDA BEN OKUDUM, EN COK PUANI BEN ALDIM. EN COK BANA SORACAKSINIZ. BANA SAKSI MUAMELESI YAPAMAZSINIZ!
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 adam barajı geçemiyor = size göre : çalışmıyor, kafasız beyinsiz. bana görede olabilir adam barajı geçemiyor = bana göre : belkide durumu yok, imkanı yok. dershane gibi kaynaklardan yararlanamıyor. yada çalışma ortamı yok. psikoloji vs herşey önemli o sene için. 2 yıllık yada 4 yıllık. gecko bi seçim yapmış. siz önce hayatınızı bi elinize alın okulunuzu bitirin ondan sonra akıl fikir verme konularına girin. dalga geçme kısmında değilim ben oalyın. hepiniz burda arkadaşsınız. dalga geçtiniz diye gecko kırılmıyordur bile eminim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bella said: vaniLLe said: ha ama etrafta genellikle 2 senelik üni.ye, 4 seneligine yetemedigi icin giren ve sonradan dgsye kasan tipler var, onu baz alarak söyledim ben. şu ayıp olmuş. yeterince calismazsan, 2 senelige falan düsersin (istegin bu dogrultuda degilse eger). herkesin gördügü gercekleri söylemek ne zaman ayip oldu ?
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dershane dediğin test çözme mekanı başka bişi diil.
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bella ekmek'e giydirmiş aradan kaçmasın
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 2 seneliğe girip kendini geliştiren çook insan var. Bunun yanında 4 seneliğe girip ilk öğretim yılını 3 yılda tamamlayabilen insanlar var. Yetersizliğin nerde başlayıp nerde bittiği önemli.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vaniLLe said: Bella said: vaniLLe said: ha ama etrafta genellikle 2 senelik üni.ye, 4 seneligine yetemedigi icin giren ve sonradan dgsye kasan tipler var, onu baz alarak söyledim ben. şu ayıp olmuş. yeterince calismazsan, 2 senelige falan düsersin (istegin bu dogrultuda degilse eger). herkesin gördügü gercekleri söylemek ne zaman ayip oldu ? her zaman şartlar eşit değildir. her durumu tek bir kombinasyonla değerlendiremezsin. benim çok akıllı tanıdıklarım var sadece ailesinin yanlış seçimleri yüzünden teknik liseye gitmek zorunda kalıp aynı branşta okula gitmek istemediği farklı bir bölüme geçmek istediği için 2 senelik bitirip kapı gibi hukuk kazanan.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vaniLLe said: Bella said: vaniLLe said: ha ama etrafta genellikle 2 senelik üni.ye, 4 seneligine yetemedigi icin giren ve sonradan dgsye kasan tipler var, onu baz alarak söyledim ben. şu ayıp olmuş. yeterince calismazsan, 2 senelige falan düsersin (istegin bu dogrultuda degilse eger). herkesin gördügü gercekleri söylemek ne zaman ayip oldu ? benim demek istediğim şu nokta işte sen çalış, 4 yıllık kazan, hayatını eline al, ondan sonra geckoya yada başka insanlara akıl fikir verme yetkisine sahip ol. daha liseyi bitiremedim diyorsun ama laflarından görenler seni 4 yıllık okumuş, üstüne master, doktora ne varsa yapmış. şimdi bir şirkette ceo luk yapan birisi zannedecek. cemss said: dershane dediğin test çözme mekanı başka bişi diil. testleri çözmek içinde bişeyler gerekiyo ama. devlet okullarında öğretmenler ne gösteriyo ki sen girdiğinde sınava bişeyler yapacaksın. devlet okullarında öğretmenlerin gösterdikleri öğrettikleri ile o test kitaplarının başına oturduysan hiç içinden çıkamazsın. dershanelerde sana çözme teknikleri gibi bilgiler öğretiliyor. sen soruyu gördüğünde pat diye çözüm yolunu kafanda kurguluyosun dershane yardımı ile.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ahaha neye kırılıcam ki? benim hedefim özellikle sabancıydı lesser bursu az farkla kaçırdım ama sorun değil valla. 2 senelik okunur mu len muhahah diyen olmadı zaten 4 senelik hedefleyip kazanamayıp AGA 2 SENEYLE DE ZENGIN OLUNUYO EHEHEH diye gezersen dalga geçerler.
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 SeaGle said: 2 seneliğe girip kendini geliştiren çook insan var. Bunun yanında 4 seneliğe girip ilk öğretim yılını 3 yılda tamamlayabilen insanlar var. Yetersizliğin nerde başlayıp nerde bittiği önemli. bunun yanında zaten kendini çok geliştirmiş insan da 2 seneliğe girebiliyor. hayat bu tek bilinmeyen sınav değil ki.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 SeaGle said: 2 seneliğe girip kendini geliştiren çook insan var. Bunun yanında 4 seneliğe girip ilk öğretim yılını 3 yılda tamamlayabilen insanlar var. Yetersizliğin nerde başlayıp nerde bittiği önemli. teşekkür ederim anlatmak istediklerimden bi kısmına yardımcı olmuşsun. 4 yıllık demek sadece adı var. 4 yıllık üniversite bu devirde (tabi 12 aya düşürülmezse) sadece erkekler için askerlikte işe yarıyor :)
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abvblizzard said: 2 senelik okunur mu len muhahah diyen olmadı zaten 4 senelik hedefleyip kazanamayıp AGA 2 SENEYLE DE ZENGIN OLUNUYO EHEHEH diye gezersen dalga geçerler. babanın oteli vardır tek varisi sensindir. gidip bilgisayar mühendisliği mi okursun yoksa o trilyonluk otellerin başına geçmek için 2 yıllık turizm işletme mi ?
Öne çıkan mesajlar