Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Burada da yerleştirmede hata var diyenler var. Budur yapabileceğiniz: Kesin bilgim var ne şartlarda yapılabileceği hakkında. Yakında ÖSYM taban puanlarını açıklayacak. Diyelim ki istediğiniz bölüm 3 puan ile almış, siz 4 puan ile birinci tercihiniz olan o bölüme yerleşemeyip ikinci tercihinize gönderilmişsiniz. İşte ancak bu durumda şikayet edebilirsiniz. Mahkeme, kontenjanlara bakmadan ilk dönem bitmeden okula kayıt yapmanıza izin verir. Ondan sonra isterseniz çapraz gidersiniz, istereniz bir yıl bekler seneye düzgün başlarsınız. Yeni paragraf yapıp vurguluyorum, sadece yukardaki durumda ve elinizde tercihlerinizi kanıtlayan bir belge varsa itiraz edebilirsiniz. Hala internetten tercihler görünebiliyor, çıktısını alın hemen almadıysanız. Olay budur, bekleyip taban puanlarına bakacaksınız okul birincilerinin puanlarını dikkate almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 gel öpücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben kesin itiraz edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 midterme mi object ediyonuz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ya gaza geldik tabii de bi bakmak lazım önce nere neyle, kimi almış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tercihleri okuldan yaptıysak tercih listesi nası görülebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 senin ne işin var tercihlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Scheriff said: tercihleri okuldan yaptıysak tercih listesi nası görülebiliyor? çıktı vermediler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 vermişlerdir heral kardeşim için soruorum zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yukardaki rehberler kısmına ekledim bunu 1 puan 1 puandır arkadaşlar fark etmez demeyin gidin itiraz edin sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hee nooldu kardeşin cem girdi mi iyi bir yere? gerçi burda tercih formu nerden bulunur diye sorduğuna göre çok da parlak değil gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yerleştirmede hata falan yoktur bence kasmayın tercih yaparken hata yapmış bircogu. sıramın altında yazdım diyenler var :) e üstünü yazsaydın kardeşim, böylelikle sırasının üstünü yazanlara yardımcı olmamış olurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ağabey kazananların ki değiştirilmez di mi, tam istediğim yer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 eldeki veri setinin karmaşıklığı sebebi ile aynı noktalara yönelmiş olmanız muhtemel. dolayısı ile o okullara girememiş olabileceğinizi düşünüyorum ben. bottlenecke gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Hata olmamıştır büyük ihtimalle. Yoksa basın ayağa kalkardı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 olmamıştır da bi umut işte adsfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Özellikle tarih gibi, basın-yayın gibi, psikoloji gibi, hukuk gibi sayısalcıların da isteyebileceği yerlerin puanlarının uçması normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sayısalcı adam da niye tarihe giriyosa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mühendis olmak istemiyorum, doktor olamadım, kimya ya da fizik yerine Mimar Sinan Tarih'e gideyim bari denebilir pek hala. Ben doktor olamadım diye Hukuk'a gittim; eğer babam hukukçu olmasaydı edebiyata gidiyordum, hatta 384. olmuştum sınavında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 okullara sınav sonu tercih ile girme değil de okula başvuranları okulun seçtiği bir sisteme geçebilsek (tamam biliyorum torpil döner, burası türkiye, biz malız hep) en azından iyi okullarda isteyen öğrenciler ilgilendikleri dallarda okuyabileceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sus dostum, yerin kulagi vardir. her yrde dillendirme bunu. OSYM nin casus timi gcenin bi yarisi SWAT gibi daliverir pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 KAYDIRMIŞIM YA İTİRAZ EDEMİYORMUYUM!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tercihi mi kaydırdın nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oha fizik yerine tarih veya edebiyat mı? çok saçma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kime göre saçma? herkes fiziği tarih'ten çok mu sevmek zorunda yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar