PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Dün deniz astsubay sınavından karamürselden dönüyordum. 9 saat direksiyon başındayım ve çok yorgunum... önümde tankerler, kamyonlar var milim milim ilerliyoz Tam izmir girişindeyiz... Ben uzaktan yükselen sarı ışıklar gördüm. hemen dedimki arkadakilere Orman yangını var.. hani nerde dediler orada dedim... İnanmadılar.. Orman yangının yanından geçmek zorunda kaldık.. yangın tam yolun kenarında... arkada fotoğraf makinesi vardı anneme dedim hemen ver diye annem hemen uzattı babama verdim birsürü foto çek dedim. Tam yangının yanından geçiyoz ben açtım pencereleri daha net çıksın fotolar diye küller, kızıl kızıl korlar arabanın içine doluştu ben yangının yanında milim milim ilerlemeye başladım arkadan arabalar korna falan çalıyo ateşin sıcaklığı da bizim yüzmüze vuruyo tam alevlerin arasında kaldık her yer kırmızı kırmzı kor uçuşuyo havalarda... annem bir panik yaptı yanacaz yanacaz bas gaza diye bağırmaya başaldı.. bende babama foto çek diye söylüyom ahhah manyaktı yaw o an koptum.... arkadaki arabalar kornalara basıyo yürü yanacaz diye ... ahahhah yarıldım yawe.... neyse yangını geçince bastım gaza artık... hemen ondan sonra yolu trafiğe kapattılar.. baktım karşı şeritte 5 kmden fazla arabalar kuyruk oluşturmuş bekliyolar.... tam zamanında çıkmışız yane... çok ilginçti o yanışın sesi, o alevlerin yükselişi, hiç de televizyonda görüldüğü gibi değil... çok ama çok farklı.... Lanet olsun o ormanı yakana...[signature][hline]Yaşasın Bambular... [Bu mesaj PXJTERM tarafından 16 Ağustos 2004 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 nerde bu yangın bende izmirliyim?[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu o 55 bin sosisliden biri -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 aferin orda yarattigin trafik ve belkide insanlarin hayatini tehlikeye atmani gurur verici birseymis gibi anlatiyon aferin said: PXJTERM, 16 Ağustos 2004 10:08 tarihinde demiş ki: Dün deniz astsubay sınavından karamürselden dönüyordum. 9 saat direksiyon başındayım ve çok yorgunum... önümde tankerler, kamyonlar var milim milim ilerliyoz Tam izmir girişindeyiz... Ben uzaktan yükselen sarı ışıklar gördüm. hemen dedimki arkadakilere Orman yangını var.. hani nerde dediler orada dedim... İnanmadılar.. Orman yangının yanından geçmek zorunda kaldık.. yangın tam yolun kenarında... arkada fotoğraf makinesi vardı anneme dedim hemen ver diye annem hemen uzattı babama verdim birsürü foto çek dedim. Tam yangının yanından geçiyoz ben açtım pencereleri daha net çıksın fotolar diye küller, kızıl kızıl korlar arabanın içine doluştu ben yangının yanında milim milim ilerlemeye başladım arkadan arabalar korna falan çalıyo ateşin sıcaklığı da bizim yüzmüze vuruyo tam alevlerin arasında kaldık her yer kırmızı kırmzı kor uçuşuyo havalarda... annem bir panik yaptı yanacaz yanacaz bas gaza diye bağırmaya başaldı.. bende babama foto çek diye söylüyom ahhah manyaktı yaw o an koptum.... arkadaki arabalar kornalara basıyo yürü yanacaz diye ... ahahhah yarıldım yawe.... neyse yangını geçince bastım gaza artık... hemen ondan sonra yolu trafiğe kapattılar.. baktım karşı şeritte 5 kmden fazla arabalar kuyruk oluşturmuş bekliyolar.... tam zamanında çıkmışız yane... çok ilginçti o yanışın sesi, o alevlerin yükselişi, hiç de televizyonda görüldüğü gibi değil... çok ama çok farklı.... Lanet olsun o ormanı yakana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 onlyreal +1 Sen orda yangının fotoğrafını çekicem diye beklerken arkadaki arabaların biri yansaydı?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yanarmı hiç yaa alev gelmiyodu sadece sıcaklık ve kor vardı insanlar alevleri görünce panik yaptı sadece...[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Haa bu arada bu yangın izmirden manisaya giderken izmirin heen çıkışında yani virajların başladığı yerde...[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 böyle saçma insanlar çok hoşuma gidiyor yangının fotoğrafını çekecekmiş. hasbinallah.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Şayet adrenalinden zevk alıyorsanız cidden çok zevkli bir iş. Ben iki kez yangının ortasında kaldım, ikiside kendi tercihimdi. İlki Ayvalıkta yazlığın arkasındaki orman yanıyordu, söndürme çalışmalarına katılmıştım. Daha itfaiye gelmeden biz gitmiştik arada tampon bölge oluşturmaya. Bütün bir gün ve gece sürmüştü, eve döndüğümde üstüm başım simsiyah ayakkabılarımın altı erimiş bir haldeydi. İkincisi ise 3-4 sene önce Davutpaşa'da bir kozmetik firmasında yangın çıkmıştı. Toksik maddeler içerrdiğinden ve şehrin ortasında olduğundan hemen bizim kameremanlardan birisini alıp (greenpeace) bölgeye gitmiştim. Sağolsun biraz korkak olduğundan resmen polis kordonlarını yara yara, adamı sürükleye sürükleye yangın yerinin tam ortasına gelmeyi başarmıştık. Hala hatırlıyorumda adam ne zaman polis dur dese duruyordu uzaktan binaların çatısına çıkıp resim çekmeye çalışıyordu bense çekiştire çekilştire duvarlardan atlayarak yangına ulaşmaya çalışıyordum. Her yandan alev fışkırıyor ve su sıkılıyordu. Ama en güzel fotoğrafı biz çektik o sayede, kameryaı yukarı kaldırınca yandan fışkran alevler ve yukarıdan helikopterin boşalttığı suyun düşüş anını çektik. Zaten bir saniye sonra da sırılsıklam olmuştuk :) Ama cidden süper fotoğraf olmuştu ve uluslararası ajanslarda o fotoğrafla yayınlanmıştı o olay.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Mum_Chamber, 16 Ağustos 2004 10:54 tarihinde demiş ki: böyle saçma insanlar çok hoşuma gidiyor yangının fotoğrafını çekecekmiş. hasbinallah. hey ne demek istiyosun sen.. Yangının fotoğrafını çekmek saçma birşeymi? sen saçmasın.... sen olacan orada elinde fotoğraf makinası olacakta çekmeyeceksin haa Hasbinallahh...[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar