Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Narstil said: Yazık valla köpeklerin burunlarını üşüdüklerinde kuyrukları ile kapattıkları sölenir ne kadar doğru bilmem Birde Boxer tarzı köpeklerde kuyrugun sıkışması kapıya falan durumunda çok fazla acı çektiklerinden kestiklerini duymuştum nekadar doğru ?? şehir efsanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Narstil said: Yazık valla köpeklerin burunlarını üşüdüklerinde kuyrukları ile kapattıkları sölenir ne kadar doğru bilmem Birde Boxer tarzı köpeklerde kuyrugun sıkışması kapıya falan durumunda çok fazla acı çektiklerinden kestiklerini duymuştum nekadar doğru ?? bu mesaja bakıp bakıp ne yazacagımı bilemedim biraz mantık cercevesinde tekrar okursan sende inanılmaz mantık hatasını farkedeceksin ya da [list] [*] boxerlar haricinde köpeklerin kuyrugu kapıya sıkısamaz mı? [*] boxerlar dısındaki kopeklerin kuyrugu kapıya sıkısırsa acımaz mı? [*] bir boxerın kuyrugunun kapıya sıkısma sıklıgı nedir? [*] kuyrugu olan diger hayvanlar kapıya kuyruk sıkısma tehlikesi yasayabilirler mi? [*] eşeklerin kuyrugu kapıya sıkısır mı? [*] kuyrugu kapıya sıkısan boxerın bir daha kuyrugunu kapıya sıkıstırma olasılıgı nedir? [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Narstil said: Yazık valla köpeklerin burunlarını üşüdüklerinde kuyrukları ile kapattıkları sölenir ne kadar doğru bilmem Birde Boxer tarzı köpeklerde kuyrugun sıkışması kapıya falan durumunda çok fazla acı çektiklerinden kestiklerini duymuştum nekadar doğru ?? bu dogru kopeklerin en hassak organlari, gozlerinden bile onemli, surekli nemli vs tutmalari lazim, ondan surekli burunlarini yalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Narstil yurtta kedi besleyen bircok arkadasim var kedi 2 3 gunde bir kapiya sikisir zaten kuyruk falan degil, direk govdeden sana danismak istedim kediyi 2 ye bolsek daha az aci ceker hem de sikismaktan kurtulur gibi geldi ne dersin? bi sorum daha var `Boxer falan tarzi` olmayan hayvanlarin kuyruklari kapiya sikismaya dayanikli mi? bu soru da kafami cok kurcaladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Zaten saçma geldi ama çok fazla kişiden duyduğum için sordum , sormak ayıp değil öğrenmemek ayıp sonuçta.Forumda veteriner yada onun kadar bilgili kişiler de yazı yazıyor. Şu ana kadar merak da edip araştırmadım.Kimse cevap vermek zorunda değil forumda , ne yazacağını bilmediysen yazmasaydın... Ekstra soru yapalım ozaman ; - İnsanların kuyruk sokumu kapıya sıkışır mı ? - Kafası kapıya sıkışan adam ölür mü ? - Üst üste kaç eşek kapıya sıkışabilir ? Konuyuda Garbage' e açalım daha güzel olur ... Syd sen böl kediyi istediğin parçaya bölmüş olmak için bölersin.Boxer tarzı derken kulağı kesilenleri kastettim , boşver zaten konu hakkında bilgisi olanlara sordum kafa yorma .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Narstil said: Birde Boxer tarzı köpeklerde kuyrugun sıkışması kapıya falan durumunda çok fazla acı çektiklerinden kestiklerini duymuştum nekadar doğru ??sence dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Devrik cümle ama anlayan anlıyor , her ne ise konumuz yazım kuralları değil ,konuyu saptırmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sence boxerin kuyrugu sikistiginda acimasi, gsdnin sb nin goldenin kuyrugu sikistiginda fazla acimamasi gibi bir mantik olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Valla köpek sinir sistemini bilmiyorum veteriner değilim. Farklılık olabilir belki , bilmiyorum.O konuda veteriner arkadaşlara danışırsın. Ne ise senin canın çok sıkılmış anlaşılan , diğer sorularına başkası cevap verir. Ben vazgeçtim cevap yazmaktan , kapatmaya çalıştıkça Garbage gidecek bir konuya dönüştürüyorsunuz hadi güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Kulak kesimi : Sağlık sebepleri dışında şov amaçlı. Kuyruk kesimi: Aynı şekilde, zorunluluk yoksa kesilmez. Kesilirse eğer şov amaçlıdır. Yok işte rotların dengesini bozuyor, yok boxerların kuyruklarında bişi varmış vs vs hepsi hikaye. Kesilen kulaklar ve kuyruklar şov içindir. Pitbulların kulağının kesilmesi ise genellikle kavgalarda kulak zarar görmesin diyedir. Çünkü kulaktaki bilmemne damarı koparsa kan akışını durdurmak hakikaten zor (başıma geldi). Ha benimki başka köpeğin saldırısına uğradı, öyle git saldır vs yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 elle tutulur bi nedeni yok. kesilmemeli bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 rott sahibiyim malesef aldığımda kuyruğu kesikti 10 tane yavru verdi , 2-3 tanesinin patisindeki fazla pençeyi aldırdım kuyruklarına ellemeden sahiplendirdim hepsini bozer a gelince, boxerların kuyruk yapısı biraz değişik- çok sert odun gibi bir kuyruğa ve sakar karaktere sahipler, ve genelde ergen olmadan çoğu kuyruklarını kırarlar, evet kırarlar.. kırılınca da vet kırılan boğumun altından kesmek zorunda kalır o kuyruğu bu yüzden bozerların kuyruğu kesilir kulak tamamen estetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ayar oluyorum böyle tiplere bir de başlık açmış ense favori traş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 peki o yavrulardaki fazla pençeyi aldırma olayı nedir? onu pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kulak kuyruk kestiren apaçilerde benim göz zevkimi bozuyor. bir kanun olsada 1200 lirayı ödeyip yüzlerini kessem şunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar