sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu soğan cücüğü kadar kız ne acaip bi auroya sahip arkadaş. Sanki gelecekten gelmiş gibi. Back to the future'da "Johnny b. goode" çalan Marty gibi, birazdan "siz henüz buna hazır değilsiniz" falan diycekmiş gibi geliyo. Eh, bi de her toplum ayni hazırlık düzeyinde diil tabi. Türkiye konserinde atlamasın böyle seyircinin üstüne mesela. Dönemeyebilir demiycem, sahneye döner. O kadar hayvan diiliz ama muhtemelen canını sıkacak bişeyler yaşar oaralarda.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 su kadini gordukce yemin ederim kiyamete yaklastigimizi hissediyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 insanalr hiçmi queen konseri izlemedi, anlamıyrun neden bu kadar fantastik geliyoki bu kadının su cakma konser halleri..
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi efendi müzisyen adam olunamıyor mu ya niye illa saçma sapan hareketler yapıyorlar anlamıyorum.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Yok erkek değil. Eminim diycem - resim isteyeceksin, resmi yayınlayacağım, sonra da ben ban yiyeceğim.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 o kıyafet nedir abi.türkiye ye geldiğinde böyle birşey giyip te o atlama olayını yaparsa,geri dönmez bence,hava da kapar,orda işini bitirirler
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sostizm said: Yok erkek değil. Eminim diycem - resim isteyeceksin, resmi yayınlayacağım, sonra da ben ban yiyeceğim. pm atabilirsin?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Cuce said: insanalr hiçmi queen konseri izlemedi, anlamıyrun neden bu kadar fantastik geliyoki bu kadının su cakma konser halleri.. tmm queen konseri fantastik insanlar sorular niye cakma?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 uhehueu lady gaga o kıyafetle türkiyede crowd surfing yapmaya çalışsaydı kim bilir neler olurdu düşünmek istemiorum.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 pm attım. sen şahidim ol burada.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mortis said: uhehueu lady gaga o kıyafetle türkiyede crowd surfing yapmaya çalışsaydı kim bilir neler olurdu düşünmek istemiorum. belediye halk konserinde yapsa bişiler olabilirdi. normal bir konserde yapsa buradaki gibi olurdu.. gerçi bizimkiler ter kokardı. o var.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mortis said: uhehueu lady gaga o kıyafetle türkiyede crowd surfing yapmaya çalışsaydı kim bilir neler olurdu düşünmek istemiorum. bence atladigi anda gomulurdu kalabaligin icine. bi daha da bulunamazdi. veya iste dna kalintilari bulunurdu anca.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi dünyanın her yerinde öyle atlarsan eller insanlar.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ellemediler valla bak burda hatta özellikle dikkat ettim böle o karambolden bi el çıkıp bişeyler yapacak die de olmadı huehu
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 pipili kiz dedikodusu var ya bunun, o yuzden ellemeyebilirlerde.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 dasaaa said: gerçi bizimkiler ter kokardı. o var. AHAHAHAH
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Atladiginda hic dokunmayip cekilicen kenara. Yerde bir sure yatar sonra kalkip doner geri salak gibi.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mortis said: ellemediler valla bak burda hatta özellikle dikkat ettim böle o karambolden bi el çıkıp bişeyler yapacak die de olmadı huehu popoya 2 şaplak atıldı gördüm
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ya tamam , türkiye crowd surfing e hazır tamam. DAS
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 değil bence. türkiyede yapmaya kalksa kalksa havadayken daha inişe geçmeden tecavüze uğrardı.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu grubun konserine yurt dışında nasıl adam gidiyorsa türkiyede de öyle adam gider. Niye ordakinden farklı bir şey olsun ki. Gerçi bu heriflerin özel olarak konseri değil belli ki ama yine de bunları orda dinleyecek kişi bellidir.
Öne çıkan mesajlar