sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu soğan cücüğü kadar kız ne acaip bi auroya sahip arkadaş. Sanki gelecekten gelmiş gibi. Back to the future'da "Johnny b. goode" çalan Marty gibi, birazdan "siz henüz buna hazır değilsiniz" falan diycekmiş gibi geliyo. Eh, bi de her toplum ayni hazırlık düzeyinde diil tabi. Türkiye konserinde atlamasın böyle seyircinin üstüne mesela. Dönemeyebilir demiycem, sahneye döner. O kadar hayvan diiliz ama muhtemelen canını sıkacak bişeyler yaşar oaralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bu kadar gerizekalılık iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 su kadini gordukce yemin ederim kiyamete yaklastigimizi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 insanalr hiçmi queen konseri izlemedi, anlamıyrun neden bu kadar fantastik geliyoki bu kadının su cakma konser halleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi efendi müzisyen adam olunamıyor mu ya niye illa saçma sapan hareketler yapıyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 erkek lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Yok erkek değil. Eminim diycem - resim isteyeceksin, resmi yayınlayacağım, sonra da ben ban yiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 o kıyafet nedir abi.türkiye ye geldiğinde böyle birşey giyip te o atlama olayını yaparsa,geri dönmez bence,hava da kapar,orda işini bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sostizm said: Yok erkek değil. Eminim diycem - resim isteyeceksin, resmi yayınlayacağım, sonra da ben ban yiyeceğim. pm atabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Cuce said: insanalr hiçmi queen konseri izlemedi, anlamıyrun neden bu kadar fantastik geliyoki bu kadının su cakma konser halleri.. tmm queen konseri fantastik insanlar sorular niye cakma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 uhehueu lady gaga o kıyafetle türkiyede crowd surfing yapmaya çalışsaydı kim bilir neler olurdu düşünmek istemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 pm attım. sen şahidim ol burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mortis said: uhehueu lady gaga o kıyafetle türkiyede crowd surfing yapmaya çalışsaydı kim bilir neler olurdu düşünmek istemiorum. belediye halk konserinde yapsa bişiler olabilirdi. normal bir konserde yapsa buradaki gibi olurdu.. gerçi bizimkiler ter kokardı. o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mortis said: uhehueu lady gaga o kıyafetle türkiyede crowd surfing yapmaya çalışsaydı kim bilir neler olurdu düşünmek istemiorum. bence atladigi anda gomulurdu kalabaligin icine. bi daha da bulunamazdi. veya iste dna kalintilari bulunurdu anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi dünyanın her yerinde öyle atlarsan eller insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ellemediler valla bak burda hatta özellikle dikkat ettim böle o karambolden bi el çıkıp bişeyler yapacak die de olmadı huehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bize de bize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 pipili kiz dedikodusu var ya bunun, o yuzden ellemeyebilirlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 dasaaa said: gerçi bizimkiler ter kokardı. o var. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Atladiginda hic dokunmayip cekilicen kenara. Yerde bir sure yatar sonra kalkip doner geri salak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mortis said: ellemediler valla bak burda hatta özellikle dikkat ettim böle o karambolden bi el çıkıp bişeyler yapacak die de olmadı huehu popoya 2 şaplak atıldı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bende gördüm arada eller oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ya tamam , türkiye crowd surfing e hazır tamam. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 değil bence. türkiyede yapmaya kalksa kalksa havadayken daha inişe geçmeden tecavüze uğrardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu grubun konserine yurt dışında nasıl adam gidiyorsa türkiyede de öyle adam gider. Niye ordakinden farklı bir şey olsun ki. Gerçi bu heriflerin özel olarak konseri değil belli ki ama yine de bunları orda dinleyecek kişi bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar