CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu numara arayıp duruyor beni 5-6 gündür. Annemle görüşmek istiyor. İşin ilginci benim üstüme hiç bi ttnet hattı falan kayıtlı değil. Nerden buldular beni anlamadım. Birde neden direkt ev telefonunu aramıyolar anlamadım valla. Nette biraz bakındım çok kişiyi arıyolarmış, var mı aranızda aranan muhabbet etmiş olan? Kıllandım da biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 444 0 375 dsl destek hattı, avea fln ise hattın, zaten telekoma ait avea oradan biliyorlardır numaranı yada telekoma ait başka bir yere vermişsindir numaranı, sana adsl satmaya çalışıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Türk Telekom hattı işte, yeni ADSL tarifesi falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Hattım vodafone. Annemi arıyolar aslında ama benim numaramdan arıyolar, birde zaten annemin adına kayıtlı internet var telefon var birsürü. Az önce konuştum biraz, bilgileri güncelliyecez falan dediler neyse ulaşamazsınız dedim kapattım, 5 dk sonra başka bi hanım kızımız aradı. Az önce konuştuk dedim kapadım. Türkiyeyle 10 saat saat farkımız var, ben uyurken arayıp duruyolar sinirlerimi bozuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 beni de aradılar babamı istediler, yok dedim, ne zaman görüşebiliriz dedi, ekimde dedim, kapattım sonar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 lan aranın işte daha ne,hattınız faturalı değilse,beleşe dakika kazanırsınız :D bol bol lafa tutun herifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bizim arkadaşı arayıp duruyorlardı sabit telefonu yok evde bağlatalım diye, "gerek yok turkcell platin üyesiyim ben" diyince kapattılar bi daha aramadılar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 CaNNi said: Bu numara arayıp duruyor beni 5-6 gündür. Annemle görüşmek istiyor. İşin ilginci benim üstüme hiç bi ttnet hattı falan kayıtlı değil. Nerden buldular beni anlamadım. Birde neden direkt ev telefonunu aramıyolar anlamadım valla. Nette biraz bakındım çok kişiyi arıyolarmış, var mı aranızda aranan muhabbet etmiş olan? Kıllandım da biraz :) Emrah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Rewendor said: Bizim arkadaşı arayıp duruyorlardı sabit telefonu yok evde bağlatalım diye, "gerek yok turkcell platin üyesiyim ben" diyince kapattılar bi daha aramadılar hehe ahah kesin platin uyesiyim dedigi için aramamışlardır bi daha KESİNLİKLE KESİN YA BU. HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar