Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

02164440375

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu numara arayıp duruyor beni 5-6 gündür. Annemle görüşmek istiyor. İşin ilginci benim üstüme hiç bi ttnet hattı falan kayıtlı değil. Nerden buldular beni anlamadım. Birde neden direkt ev telefonunu aramıyolar anlamadım valla.

Nette biraz bakındım çok kişiyi arıyolarmış, var mı aranızda aranan muhabbet etmiş olan? Kıllandım da biraz :)
Mesaj tarihi:
444 0 375 dsl destek hattı, avea fln ise hattın, zaten telekoma ait avea oradan biliyorlardır numaranı yada telekoma ait başka bir yere vermişsindir numaranı, sana adsl satmaya çalışıyorlardır
Mesaj tarihi:
Hattım vodafone. Annemi arıyolar aslında ama benim numaramdan arıyolar, birde zaten annemin adına kayıtlı internet var telefon var birsürü. Az önce konuştum biraz, bilgileri güncelliyecez falan dediler neyse ulaşamazsınız dedim kapattım, 5 dk sonra başka bi hanım kızımız aradı. Az önce konuştuk dedim kapadım. Türkiyeyle 10 saat saat farkımız var, ben uyurken arayıp duruyolar sinirlerimi bozuyor artık.
Mesaj tarihi:
CaNNi said:

Bu numara arayıp duruyor beni 5-6 gündür. Annemle görüşmek istiyor. İşin ilginci benim üstüme hiç bi ttnet hattı falan kayıtlı değil. Nerden buldular beni anlamadım. Birde neden direkt ev telefonunu aramıyolar anlamadım valla.

Nette biraz bakındım çok kişiyi arıyolarmış, var mı aranızda aranan muhabbet etmiş olan? Kıllandım da biraz :)

Emrah?
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Bizim arkadaşı arayıp duruyorlardı sabit telefonu yok evde bağlatalım diye, "gerek yok turkcell platin üyesiyim ben" diyince kapattılar bi daha aramadılar hehe

ahah
kesin platin uyesiyim dedigi için aramamışlardır bi daha
KESİNLİKLE
KESİN YA BU.
HAHA
  • Yeni Oluştur...